Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaaaaaaaa...

on nie chce tego dziecka ani mnie... dla niego liczy się tylko kasa

Polecane posty

Gość lola belle
a czyja to wina, że nie jest z synkiem na codzień?? kto mu go zabrał, kto wyjechał chuj wie po co??? Autorko nie chcę cię obrażać ale wróć z nim. powiedz że gto kochasz i bądź przy nim, pilnuj dzidziusia w dzień w nocy po prostu z nim bądź w wolnych chwilach dawaj mu jak najczęściej dziecko niech się zajmuje. On jest samotny. nie wiem jak cię przekonać...

Gość olaaaaaaaa...
... coś do mnie dotarło ale to nie do końca moja wina... chciałam przerwy od tej bieganiny i ciągłego pośpiechu, dziecko wszystko zmieniło... a dla tych którzy się wypowiadają o sadzaniu dziecka na nocnik... rozumiem że nie macie dzieci bo nie wszystkie dzieci siedzą w tym wieku mój dopiero zaczyna, więc nie wiem jak mam go na ten nocnik posadzić, na siłę go wygiąć??????

Gość DlugieCzerwonePaznokcie
no z nocnikiem to przesada :D ale z tym że on jest straszny to też przesada on to powiedział z żalu, ma prawo być na Ciebie wściekły!@!!!!

Gość olaaaaaaaa...
tak ale bardzo się od siebie oddaliliśmy.....

Gość lola belle
więc idź i się do niego zbliż :D

Gość kakaklada
autorko, porozmawiaj z nim. Tak dalej być nie może, musicie podjąc jakieś decyzje. Albo pojedziesz do niego albo się lepiej rozstańcie, bo to nie ma sensu...oboje jesteście nieszczęsliwi i zasypiacie samotnie.

Gość olaaaaaaaa...
właśnie też o tym pomyślałam... już nawet nie pamiętam jak to jest rozmwiać z nim oko w oko ciągle tylko skype.... ale wiem, że muszę to zrobić im szybciej tym lepiej...