Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tam słucham

Czy muzyka jakiej słuchamy świadczy o tym jakimi jesteśmy osobami?

Polecane posty

Może nie o tym jakimi jesteśmy osobami ale na pewno o jakichś cechach naszego charakteru. Każdy rodzaj muzyki rozwija w nas inne cechy. Te fakty pojawiają się nawet w zagadnieniach z tematyki psychologii prenatalnej.

Gość ja tam słucham
Czyli jaki mamy przepis na szczescie słuchaj pozytywnej muzyki a bedziesz szczesliwy. Czyz najbardzje poztywna muzyka nie jest przypadkiem miedzy innymi disco polo ktorego sie tak wszyscy wyrzekaja, Przy takiej myzyce sie nie mysli napewno o problemach i agresji.

Gość Muzyka odzwierciedla dusze
Wszyscy zarzekaja sie,ze nie sluchaja muzyki disco polo:Dsmieje sie bo przy tej wlasnie muzyce odbywaja sie wiekszosci wesel w Polsce:Di ludzie bawia sie przy niej swietnie:)

Gość mia mia MIA MIA
pewnie. Jezeli poznajesz kogos, kto slucha tylko aktualnych hitow (radio Eska) i uwaza to za szczyt muzycznych osiagnie c tego swiata, to na 90% nie ma co oczekiwac od takiej osoby rozmow o polityce i szeroko pojestym swiatopogladzie, bo jest to osoba o ograniczonych horyzontach.

Gość golfikowy
sa tez inne gatunki niosace pozytywne przeslanie ale juz nie tak odmozdzajace:P

Gość golfikowy
mia, dokladnie:)

Gość ja tam słucham
No na weselach to takie balety ze szok przy disco polo, nikt wtedy nie gada o polityce tylko sie bawi. Po co mam rozmawiac o polityce jak tylko psuje sobie humor przeciez widac co oni robią z polską. Nie wiem dlaczego tak wszyscy sie wstydza disco polo. Na weselach nie widac zeby ktos sie zle bawił. Nie mowie zeby non stop słuchac disco polo, ale wielu ludzi poporstu wsydzi sie do tego przynac ze czasami slucha.

Gość ja tam słucham
Pancerna kołdora zgadza sie sami do konca nie wiemy do czego jestesmy zdolni. I nie mamy pewnosci jak zachowamy sie w danej sytuacji

Gość ja tam słucham
w towarzystwie nie kazdy potrafi byc soba zreszta mało kto

Gość Muzyka odzwierciedla dusze
a najbardziej wysmiewajacy disco polo znaja kazdy tekst na weselnej biesiadzie tych zespolow:)

Gość golfikowy
ale wlasnie od tego jest disco polo na weselach, zeby sie odmozdzyc i dla nawalonych tancorow to najlepsza muza, tez tak sie bawie :D ale na codzien to juz co innego

Ja to się w sumie za bardzo nie hamuje przy ludziach. Jestem sobą i chuj. Inna sprawa, że ludzie mają mnie za pojeba, niektórzy za pozytywnego.drudzy wprost przeciwnie.

Gość rrrrrrrr
Electro house, dirty house itp wiec jaka jestem osobą? pojebaną, nudną, na plastikowych imprezach uważającą się za chooj wie kogo

Gość rrrrrrrr
zauważyłam że ludzie słuchający tego co ja mają problemy i ogólnie są nieszczęśliwi, niezadowoleni z życia metalówko, ekstremalny metal jest grany przez imbecyli dla imbecyli

Gość rrrrrrrr
wlasnie tez mi sie zdaje ze ci co sluchaja rocka i metalu maja ogolnie dola ale nie chciałam uogólniac dlatego pytam 99% kapel metalowych nie ma nic ciekawego do zaprezentowania z wyjątkiem bezsensu i chaosu

Gość a j wiemmm
agregrtgg

Gość gość
nie wiem czy świadczy, nigdy nie przywiązywałam do tego wagi, aczkolwiek bardzo lubie słuchać płyt winylowych ze sklepu cd-dvd-vinyl.pl dla mnie mega dobry sklep, i zna się na muzyce facet, który go prowadzi