Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwudziestolattekk

Pewien problem

Polecane posty

Gość dwudziestolattekk

Na wstępie chcę prosić osoby czytające aby nie robiły sobie z tego tematu jaj bo jest to poważna sprawa która mnie dręczy mianowicie spotykam się z swoją dziewczyną 3 lata mamy po 20 lat i chcemy zacząć współżycie . Problemem mnie dręczącym jest to że ja mam 188 wzrostu a moja dziewczyna ledwo 160 . Jako spory facet mam też sporego ,,małego'' (20cm , a w obwodzie też niczego nie brakuje(nie chwalę się tylko pisze aby było łatwiej odpowiadającym)) I pytanie brzmi czy moja dziewczyna może czuć jakiś dyskomfort z powodu rozmiaru w czasie stosunku ? I jak głeboka może być penetracja i czy ja mogę mieć mniejszą satysfakcję ? Dodam na koniec że gdy pod tym nickiem pod tematem ktoś bedzie pisał naprawde głupie rzeczy to będzie to podszywka , więc proszę o powagę .

Gość mlody człowieku
mój mąż ma 185 a ja 160 i nigdy problemów nie było. Przy pierwszym razie nie nastawiaj się na super doznania dziewczyny, bo dla kobiety pierwszy raz wiąże się z bólem (Niektóre z większym, niektóre z mniejszym) A odnośnie rozmiarów to jest przysłowie - jak się odpowiednio popieści, to się wszystko zmieści :) Ponadto chyba nie wyobrażasz sobie, ze przy pierwszym razie musisz włozyć go dokładnie całego...

Gość Angelika19
Z własnego doświadczenia mogę Ci powiedzieć, że miałam chlopaka który miał wiecej wzrostu niz ja on 185 ja 169 i miał dużego penisa i w dlugości i w grubości i czułam ból podczas stosunków zwłaszcza kiedy wkładał go do końca niestety:( mój obecny narzeczony ma mniejszego i mi to zdecydowanie bardziej odpowiada

Gość Perw przed snem
Nie wierzę. 😴

Gość dwudziestolattekk
Dziekuje ci za odpowiedź i za potraktowanie tematu poważnie , i dodam że nie liczyłem na to że za pierwszym razem wejdzie cały ;] Myślę raczej długofalowo

Gość Angelika19 Angelika19@tlen.pl
Z własnego doświadczenia mogę Ci powiedzieć, że miałam chlopaka który miał wiecej wzrostu niz ja on 185 ja 169 i miał dużego penisa i w dlugości i w grubości i czułam ból podczas stosunków zwłaszcza kiedy wkładał go do końca niestety mój obecny narzeczony ma mniejszego i mi to zdecydowanie bardziej odpowiada

Gość dwudziestolattekk
zaraz wam odpiszę tylko się strzepię przy xvideos :P

Gość dwudziestolattekk
Ten post na górze to podszywka , Angelika jak mocny był ten ból ? i moze przyszedł wam do głowy jakiś pomysł który mógł zmniejszyć ból ?

Gość Taka Sę
Długa gra wstępna, poczucie bezpieczeństwa, podniecenie i wszystko będzie grało. Pierwszy raz zawsze jest taki sobie dla kobiety, ale później Twoje rozmiary staną się atutem. Zadbaj o klimat i o jej rozluźnienie podczas tej nocy.

Gość młody człowieku
przy dużych rozmiarach mężczyzny trzeba znaleźć odpowiednią pozycję, aby ból zmniejszyć. Bo kiedy docierasz do szyjki macicy to faktycznie może boleć. I o ostrym seksie raczej zapomnij. Jeśli będziesz delikatny, odpowiednio "nawilżysz" kobietę pieszczotami przy grze wstępnej, to boleć nie będzie

Gość Angelika19
jakiś bardzo straszny to nie byl ale jednak pewien dyskomfort dla mnie:( poprostu nie wkladał go do końca i było ok.

Gość dwudziestolattekk
Czytałem kiedyś na jakiejś stronie że przy pierwszym razie kobieta nie powinna być bardzo mocno rozgrzana bo wtedy napływa krew i ból może się z potęgować , takiej torii są plusy i minusy . Co o tym sądzicie ? A i oczywiscie że w późniejszym etapie ,, rozgrzewka '' i atmosfera będą ważnym elementem , tylko nie wiem jak ma być za pierwszym razem ( nie ukrywam że wolał bym nie pomijać tego etapu za pierwszym razem chyba że zmniejszyło by to znacząco ból o ile by takowy był ) .

Gość Taka Sę
Ale nie denerwujcie się za bardzo. Seks to przyjemność, a nie roboty karne. Będzie dobrze.

Gość młody człowieku
no chyba sobie żartujesz prawda? Tak na sucho chcesz ją zaatakować? No daj spokój.. To tak, jakby znienacka mocno ci scisnąć jądra. Chciałbyś? Kiedy dziewczyna się podnieci, jest bardziej otwarta na przyjecie ciebie, a tak bez niczego, to sobie potrenuj na sexi plexi:(

Gość dwudziestolattekk
Pogodny , gdybyś trochę poczytał to byś wiedział że kolor skóry nic nie ma do wielkosci przyrodzenia , i te statystyczne 14,5 cm europejczyka to też można między bajki włożyć .

Gość Taka Sę
A tak apropo tych dwudziestu cm.. Nie masz może starszego brata ? To był taki żart na rozładowanie atmosfery.

Gość Perw przed snem
Twoje 20 można między bajki włożyć. 🖐️

Gość dwudziestolattekk
Niestety jestem rodzynek ;] mam same siostry ;]

hahaha :D znam w cipe ludzi i nigdy polaka nie widzialem z jakims olbrzymem. Tak 20 cm to spory okaz. Wlasnie czarnoskorzy maja najwieksze penisy. Tak widac to miedzy innymi po treningach pod prysznicami.

Gość dwudziestolattekk
Perw przed snem , to nie jest temat do leczenia twoich kompleksów , nie pod pasował ci temat to spadaj .

Gość dwudziestolattekk
pogodny , moja wypowiedź wyżej ciebie też dotyczy

Gość Perw przed snem
Sam spadaj analfabeto. :o "Pod pasował" :o 🖐️

Ja wcale nie lecze kompleksow bo ich nie mam. Tylko nie wierze w twoje 20 cm. A co do twoich poczatkow seksu to zadajesz jakies banalne pytania na forum co dzieci maja na przyrodzie w 6 kl podstawowki.

Gość dwudziestolattekk
Wciąż czekam na jakieś rady itp.

Gość dwudziestolattekk
NIE CHWAL SIE TESZ MAM 2DZIESCIA CM W PENISIE I GRUBEGO TESZ MAM

Gość dwudziestolattekk
To że obchodzi mnie to co będzie czuła moja dziewczyna nie jest głupie , a skoro wiesz co mają dzieciaki w 6 kl. podstawówki to chyba niedawno sam ją skończyłeś . I lepiej nic nie pisz bo dla mnie twoje wypowiedzi nie istnieją i będe je ignorował .

Gość mlody człowieku
za ciebie tego nie zrobimy, więc jakich jeszcze rad oczekujesz? Wszystko już ci napisałam, może przeoczyłeś?

Gość dwudziestolattekk
tak na prawdę jestem gejem i lubię ogórek z dupie ale taki sklepowy gładki nie taki z ogrodu z kolcami, chociaż czasem tak swędzi że i ten z kolcami by się przydał

Gość dwudziestolattekk
tak pewnie że przeczytałem i dziekuje ci za nie , postaram się je wykorzystać , ale licze po cichu na to że ktoś ma jeszcze jakieś inne spostrzeżenia , które mogą okazać się przydatne