Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwudziestolattekk

Pewien problem

Polecane posty

Gość dwudziestolattekk
niestety 20cm pytong to odpada anal, będę musiał spytac kolegi, bo bardzo lubie w oko szatana dziubnąć

jak na serio masz te 20 cm to jak ja bedziesz ostro ruchal to uwazaj bo jej krzywde tylko zrobisz.

Gość dwudziestolattekk
a w sumie to przeoczyłem ten post 22:31 , a swoją drogą był bardzo istotny , i nie pominę z pewnoscią ,, rozgrzewki ''

Gość dwudziestolattekk
przeczytałem taką radę że anal nie jest satysfakcjinujący gdy kobiecie też jest przyjemnie

Gość dwudziestolattekk
pogodny , nawet nie przyszedł mi do głowy robienie tego ,,ostro'' za pierwszym razem

Gość Taka Sę
Myślę że specjalista w dziedzinie ciała Twojej dziewczyny jesteś Ty sam. Na pewno uprawialiscie już petting i wiesz co ja kręci. Od tego należy zacząć.

Gość dwudziestolattekk
Do tego kto się podszywa , mam nadzieję zę jesteś na tyle inteligętny aby zrozumieć że twoje poczyniania nic nie zmieniają .

Gość Taka Sę
No i zadbaj o atmosferę wyjątkowej intymności. Niech nikt Wam nie przeszkodzi, miejcie dla siebie całą noc, to bardzo zbliża.

Gość dwudziestolattekk
O atmosferze już pomyślałem , i cała noc też będzie ;] Ale nie będzie to w najbliższych dniach tylko za jakiś miesiąć bo myślimy jeszcze nad metodą antykoncepcji .

Gość doświadczona kobieta
hmmm, to ja ci podpowiem może co do pozycji:) mój narzeczony też ma spory rozmiar i w niektórych pozycjach odczuwam ból, więc odradzę ci na początek pozycję od tyłu, i taką gdzie ona leży na plecach z nogami na twoich barkach, ja w tych pozycjach odczuwam ten rozmiar najbardziej i niestety często boli:/ dobra jest zwyczajna ona leży na plecach ty na niej, albo ona na górze, bo wtedy sama może kontrolować sytuację i będzie czuła kiedy dalej nie wejdzie:) poza tym to zgadzam się z tym co pisały dziewczyny, no i najlepiej powoli, delikatnie i ostrożnie za pierwszym, drugim i może trzecim razem:) zresztą nie wiadomo jak będzie z twoją dziewczyną, w razie czego bądź ostrożny, a może się okaże że wcale nie będzie to takie dla niej bolesne:)

nie wiem , nie znam cie , znam pajacow co pchaja na sile bez jakiekolwiek gry wstepnej. Mozesz sobie tylko wyobrazic jaki bol robi wciskanie czegos wielkiego do ciasnej dziury. Nie spiesz sie z seksem na poczatku, pozniej mozesz eksperymentowac.

dokładnie i zadbaj o to żeby była odpowiednio nawilżona, to bardzo ważne! może z racji twojego rozmiaru, zanim przystąpisz do akcji:) spróbuj delikatnie paluszkami rozeznać otoczenie w środku hehe, o ile nie będzie miała nic przeciwko. żeby tak nagle z grubej rury nie wjechać:)

Gość dwudziestolattekk
pogodny , myślałem że można poznać że nie jestem takim pajacem po tym zę przejmuje się tym co będzie czułą moja dziewczyna , a nie wyłącznie sobą .

Gość Taka Sę
A co do metody to moja rada jest taka żebyscie unikali pigułek. Kobieta może po nich stracić ochotę na seks, a poza tym nie jest to zdrowe. Skutki uboczne mogą być duże, a z tego co piszesz, Twoja dziewczyna jest młodziutka.

bardzo dobrze, że się przejmujesz, to się ceni u facetów:) powiem ci , że ja najbardziej nie lubiłam jak facet z rozkoszy zapominał o bożym świecie jak i o mnie, i mnie po prostu przygniatał:) zwłaszcza jak ona jest taka malutka w porównaniu do ciebie, staraj się na niej nie kłaść całym ciałem bezwładnie;)

co do metody to jak dla mnie najlepszym rozwiązaniem jest wkładka wewnątrzmaciczna, nie czujesz dyskomfortu jak przy prezerwatywie, ani kobieta nie ma problemów z tyciem, samopoczuciem itp, jak przy tabletkach anty. tyle, że taka wkładka to na początek kosztowna sprawa, bo koszt wacha się od 400 do 1000zł, zależy jaka. ja w tej chwili nie stosuję zabezpieczenia z narzeczonym, bo już nie chcemy:) a, do tej pory po prostu był to stosunek przerywany.

chociaż w porównianiu z tabletkami, to po jakimś czasie koszt wkładki się oczywiście zwraca/wyrównuje, bo zakłada się ją na parę lat i jest święty spokój:)

Gość dwudziestolattekk
Doświadczona kobieta , wydaje mi się to oczywiste :] Taka se , a jaką medote antykoncepcji możesz polecić ? ale naprawde skuteczną metode , woleli byśmy unikać prezerwatyw bo raz nie są bardzo bezpieczne a po za tym zmniejszają doznania dla obydwu stron .

Wszystko wyjasnione, powoli na poczatku . Nie licz na jakies super fajerwerki za pierwszym razem i nie szykuj sie na niezapomniana noc wrazen :D

Gość Taka Sę
Twoje zaangażowanie zaowocuje. Czeka Was fantastyczne życie seksualne i wiele fajnych wspólnych doświadczeń. Twoja dziewczyna ma świetnego faceta :-)

Gość dwudziestolattekk
dzięki za miłe słowa , z wkładki zrezygnujemy bo jest dużo bardziej nie etyczna .

Gość Taka Sę
Tabletki odradzam. Prezerwatywa może nie jest szczytem spełnienia, ale daje spore zabezpieczenie i jest prosta w obsłudze. Stosunek przerywany to pewne ryzyko, a kalendarzyk to samobójstwo jeśli ona np ma nieregularne cykle, poza tym wymaga wielkiej kontroli. Może niech ona wybierze się do ginekologa ? To ułatwi sprawę. Każdemu odpowiada co innego.

Gość allalalalalal
nieetyczna, tzn?

Gość dwudziestolattekk
jak czytałem było tam wspomniane że zarodek już powstał a potem umiera to tak w wielkim skrócie .

Gość ks. Mieczysław
sranie w banie, ja jestem księdzem i mowie ci że nie masz sie czego bac

Gość dwudziestolattekk
dobra ja już idę spać , jeżeli ktoś będzie teraz pisał pod tym nickiem to znaczy że się podszywa , jutro być moze odświeżę temat

Gość młody człowieku
odradzają ci a właściwie twojej dziewczynie tabletki. Nie wiem dlaczego, bo przy odpowiednich badaniach i dobraniu własciwych według mnie są najbardziej odpowiednie. Biorę je od lat, z przerwą na dwójkę zaplanowanych dzieci, często się badam, nie mam żadnych skutków ubocznych i jestem bardzo zadowolona. NIGDY mnie nie zawiodły

Gość dwudziestolattekk
jeszcze tylko sobie strzepię mojego pytonga 20cm