Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matylda781

samotna mama

Polecane posty

brakuje mi przyjaciol, mieszkam sama z synkiem i czuje sie bardzo samotna, czasem nie mam z kim porozmawiac smutno mi bo sama musze borykac sie przez zycie ktore czasem jest nadwyraz wredne

Gość papla666
Ja sama nie mieszkam,ale wszystkie problemy są zazwyczaj tylko moje i dzieci :(. Mieszkam z dala od znajomych, przyjaciół, swojej rodziny i też z nikim nie mogę pogadać od serca :(. Doskonale Cię rozumiem moja droga :)

Gość a w jakim wieku
jest Twój synek? może jakieś znajome mamy z parku? może jest ktoś z kim mogłabyś się zaprzyjaźnić?

Probuje sie zaprzyjaznic, ale wszystkie znajome maja mezow i swoje poukladane zycie. Zazwyczaj sa zaabsorbowane mezem i dziecmi i na znajoosci nie maja czasu Moj synek ma 5 lat. Jest moim jedynym szczesciem:)

Dodam ze mieszkam za granica z dala od rodziny i koelzanek z lat mlodosci. Czasami brakuje mi wsparcia jakiegos dobrego slowa kiedy jest mi zle.

Dodam, ze mieszkam za granica z dala od rodziny i kolezanek z lat mlodosci. Czasem brakuje mi wsparcia, jakiegos dobrego slowa, kiedy jest mi zle

Mi też:'(Obce miasto, z rodziną nie utrzymuje kontaktów. Jedynie mam męża i synka 10 miesięcznego.