Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luiza2936

bolace piersi

Polecane posty

Gość luiza2936

Ostatnio 12 wrzesnia kochałam sie z moim facetem i jak do tej pory wszystko było ok we wrzesniu i w pazdzierniku miałam normalnie okres zawsze przed okresem bola mnie piersi i staja sie takie ciezkie lecz w dniu okresu wszystko mija teraz kilka dni po okresie moje piersi znowu zrobiły sie cięzkie i takie obolałe nigdy nie miałam takiej stutuacji . CZym to może byc spowodowane ? Czy mogą byc to oznaki ciązy ?

myślę, że nie jesteś w ciąży. ja sama oczekuje dzidziusia ( jestem w 6 tyg ) a od jakichs trzech caly czas bola mnie piersi, mam nabrzmiale i ciezkie, kazdy dotyk sprawia bol. Gdybys byla w ciazy bylyby takie caly czas. Jesli masz jednak jakies watpliwosci najlepiej zrobic test :) pozdrawiam

Gość TakaSobieMałaJa
idz ddo gina na usg :), bolace cycki to przede wszystkim oznaka ciazy, ja mialam ak ze czasami bolaly a czasmi przestawaly, ale bol nie ustepowal na dluzszy okres

Gość :):)pati:):)
Bolące piersi to nie zawsze oznaka ciąży:) mnie bolą przed okresem:) raz miałam taka sytuację że bylały cały czas nie wiedziałam o co chodzi:) pochodziłam parę dni bez stanika i przestały boleć:) odpowiedni stanik też ma znaczenie:)