Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paniczka.wka......

Gadałam z Arabem. Czy macie mnie za idiotke? Bo ja sama nie wiem co myśleć

Polecane posty

Gość ty tu nie jestes od rozumienia
a niektore tepaki tylko do dymania

Gość Paniczka.wka......
chciałabym żeby mnie wydymał...:/ jak mu to zasugerowac?

Gość jak arab cie nie chce
to juz jest kiepsko chyba ;)

Gość Paniczka.wka......
nie wiem czy chce..jest miły chce gadac... moze pogadam troche a pozniej usiade na skajpie w rozpietej koszuli albo w ogole nago ...że niby tak przypadkiem :classic_cool:

Gość Paniczka.wka...
ja to nie wiem ale na tych czatach siedzą napaleni nieedoruchani amerykole itp. a arabusy pisza słitaśne wiadomosci a ten który mnie pociąga siedzi ubrany po szyje 😭

Gość Paniczka.wka......
może... chcoiaż nie walił sobie konia ręka (bo i tacy byli! niby ubrani a konia walili w najlepsze - a co najgorsze że jak sie nie orietnowałam :D ) nie chciał mnie polak nie chciał mnie arab za co spotyka mnie taka kara 😭

Gość jabczankowiec olek
Fuj brudasy. :P

Gość Paniczka.wka......
oni brudasy? myją sie bardziej niż Polacy i nie trzymają sera za napletem:o to jest dopiero obrzydliwe! poza tym powtarzam że on nie ma ciemnej skóry, nawet włosy chyba ma nie czarne, a oczy ma takie jak ja. Jest jasniejszy od niejednego Polaka

Gość Paniczka.wka......
na klawiaturze :P a propos brudasów - gadałam z nim rano i teraz wieczorem... i mial za kazdym razem inną koszulke :o a ja siedze od rana w tej samej :o i kto tu jest brudas? :O

Co do sera to nie wiem co ty za ludzi znałaś, ale to nie jest norma. Zapewniam. Normalny facet myje codziennie i nie ma z tym żadnego problemu bo to jest banalnie proste. No chyba, że ma stulejkę i problem z płukaniem bo przy normalnej higienie ser wręcz nie ma prawa i czasu powstać.

Czyli zakładasz, że każdy Arab jest ok? Byłbym ostrożniejszy w opiniach nawet jeśli ty miałaś szczęście i pozytywne doświadczenia. Byłem nieraz wśród Arabów i wielu z nich niestety robiło negatywne wrażenie, np. próbując obmacywać 12-letnią dziewczynkę. I to publicznie na ulicy - łapanie za tyłek, a nawet "cycki".

"Wiec, jesli potrafisz z glowa podejsc do zycia, to tylko na tym zyskasz." A skąd możesz wiedzieć czy zyska? A może ten Arab ma syfa? Może podrywa 10 takich miesięcznie? Napisałaś to tonem, jakby wszyscy oni byli tak fajni jak twój były. A ja twierdzę, że nie są, choć widziałem i normalnych i porządnych też.

Gość O Ja pier dole
O Ja pierdole to nasz jest inny, ale smycz będe miał w pogotowiu, bo to inny o szlachetnych rysach egipsko,włosko,hiszpańskich

Gość O Ja pier dole
to tylko nazwa, nazwany za wygląd...a k...Tu i teraz...muzyczka...faceta rysy...surowe...francuskiego legionisty....arbia,hiszpania,egipt,to się...k...pokrywa...czasem

Gość księżniczka Tereska z OSLO
Ze skandynawami sie żeńcie idiotki polskie albo już z Niemcami nawet! Byle nie z angolami spjerdolonymi muflonami, którzy pjerdolili się na wyspie całe życie i mordy mają jak pikoki albo Korki Taczer!

Gość Paniczka.wka......
Autorko - jestes kretynka Arabowie to sa ludzie rasy bialej!!! -------- miałam na mysli to co sie kojarzy ludziom z Arabem czyli typowego ciapatego W pewnym okresie swojego zycia, mialam okazje doswiadczyc zupelnie mi nowych doznan seksualnych,---- jakiez to doznania? :P do czego sie posuwają? a czego nigdy nie zrobią? a ten z którym ja gadam to raczej nieżonaty, taki europejski bardziej, po studiach i w ogole

Gość Paniczka.wka......
np. próbując obmacywać 12-letnią dziewczynkę. I to publicznie na ulicy - łapanie za tyłek, a nawet "cycki". babeczki z tego co wiem biali "chrzescijanie" i zydzi i inni też jezdza do tajlandii kambodży czy gdziekolwiek indziej i macają a nawet posuwają 7 latki co do tych których spotkałam - dane było mi 3 samców - z czego jeden nie miał napletka i był cud miód (POLAK!!) a pozostali dwaj mieli male cienki wiotkie kootasy jeden mial ser :/ oo jeszczebył jeden z pałą 20 cm który tez mnie obrzydzał :/

Gość Paniczka.wka......
księżniczka Tereska z OSLO Ze skandynawami sie żeńcie idiotki polskie albo już z Niemcami nawet! Byle nie z angolami spjerdolonymi muflonami, którzy pjerdolili się na wyspie całe życie i mordy mają jak pikoki albo Korki Taczer! hahaha to mnie ubawiło :D z tym korkim :D przecież korki z USA był ? ja nie znosze angoli także bez obaw, angole dla mnie to poniżej kategorii nawet doopy bym takiemu nie dała bo to śmierdzący zapchlony rudy albo czerwony pijakus (oprócz Hugh Granta) Skandynawowie - miałam dobrą ich wizje dopóki nie poznałam jednego o ślicznej twarzyczce który miał...164 cm!!!!!!!!!!! :O oraz innego który był czerwony na gębie wielki ziemniaczany nos i wygladał jak taki typowy brzydki niemiec za niemca wyjść? niemcy to glownie turki. wyjde za POLAKA.

oh jaki on mądry tyle jezyków zna :) ja też znam translatora i wujka google i z geografi jestem boska, już nie wspomnę że z medycyny też jestem super !

Gość jajajajaaajajjaaj
A ja myślę, że to, że jest oczytany itd. nie oznacza, że nie traktuje kobiet w określony sposób - to jest ich tradycja. Ojciec przekazuje ją synom a oni dalej itd. Poza tym nie chciałabym żyć z człowiekiem, których kultura pozwala na "posiadanie" np 5 żon, bo samo to świadczy o tym, że dla nich kobiety są osobami gorszej kategorii. Też gadałam z kilkoma Arabami na czatach - pełno ich na zagranicznych. Jeden pisał mi, że się zakochał itd. i że chciał, abym przyjechała do niego. Drugi był starszy, miał kobietę/kobiety (nie pamiętam). Był wykształcony, mądry, jednak mówił właśnie, że ich kultura jest jaka jest. A trzeci zapytał czy to prawda, że Polski są k****** ;)

Gość fsdgdthqw
"Nie zostalam ani muzulmanska zona, ani niewolnica." bo na zone dla niego nie bylas materialem nigdy, jesli mial jakikolwiek status u siebie w kraju

Gość jiojio
W czasie kiedy sie spotykalismy, mial juz jedna i kto tu jest kretynka i do tego darmowa dziura dla nadpobudliwego araba?:D

Gość jiojio
A trzeci zapytał czy to prawda, że Polski są k****** na 100% musial w pewnym momencie zetknac sie z jakims sfrustrowanym polaczkiem:D

Gość Paniczka.wka......
z porcelany oh jaki on mądry tyle jezyków zna ja też znam translatora i wujka google i z geografi jestem boska, już nie wspomnę że z medycyny też jestem super ! przekonalam sie o jego umiejetnosciach, nie pisał mi tylko nawijał po angielsku nie wiem czy Ty bys wydukała coś, juz nie wspominając o innych jezykach mi google translate guucio daje, koles byl madrzejszy ode mnie i tyle, nie chciałabym żeby ruchał mnie pustak, jak facet ma IQ to i w gaciach ma :classic_cool:

Gość wiiiwwwiiiwwwiiiwwwiii
Polacy i Polki! Jestescie banda ksenofobiczznych durniow. Zal mi was zaiste!!!!

Gość Paniczka.wka......
. Jeden pisał mi, że się zakochał itd. i że chciał, abym przyjechała do niego. Drugi był starszy, miał kobietę/kobiety (nie pamiętam). -- no własnie mi też jacys pisali że sie zakcochali ale takich nie trakuje poważnie, nie pojechałabym do arabolandii, ewentualnie mogł by bedac przejazdem w PL zamoczyc u mnie :classic_cool: