Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paniczka.wka......

Gadałam z Arabem. Czy macie mnie za idiotke? Bo ja sama nie wiem co myśleć

Polecane posty

Gość jiojio
no ale skoro jestes przekonana, ze on jest taki wspanialy i na umysle i w gaciach, to po co ten watek?

Gość Paniczka.wka......
wkleiłam dzisiaj jego fote w innym topiku i ludzie zgadywali skąd jest to padło usa uk holandia nawet Polska:D tylko jak go uwiesc

Gość Paniczka.wka......
czego wspolczuc? czekam na seks. chociaż juz teraz podoba mi sie inny facet wiec topik tymczasowo nieaktualny. ja tam sie w muslimach nie zakochuje ani nic tylko pragne :classic_cool:

Gość ciekawe jakie jeszcze glupoty
zaczniesz wymyslac, bo nikt na te twoje drune prowokacje reagowac nie chce poki co musisz bardziej doslownie, bo temat oklepany i nikogo nie obchodzi juz za bardzo

Gość Paniczka.wka......
to nie podbijaj mi topika coś masz do mnie i sie błakasz po mych topikach jak suczka w cieczce za psem :classic_cool: to nie prowo a jednak są ludzie których zainteresowała moja historia

Gość najlepiej widac roznice
w podejsciu do sprawy jakie ma osoba ktora sie z takimi styka na codzien jak domowa zona i takiej glupiutkiej osobki z zabitej dechami wsi ktorej mama oplaca internet, pogada na skajpie z kims spoza tej wioski i mysli ze swiatowa, tolerancyjna i otwarta :D