Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzionaaaaF

FACECI TO NAJWIĘKSI SKUR*****LE

Polecane posty

Gość zawiedzionaaaaF

POTRAFIĄ TYLKO RANIĆ!!!!!!!!!!!!!! WSZYSCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŚCIERWA!!!!!!!!!!!!!

Gość ja myślę, że...
najlepiej wiązać się z mężczyznami, bo z facetami, też różnie bywa :-)

Gość mężczyzn rodzą kobiety
mężczyzn rodzą kobiety Lipa

Gość SKUR*****LE
SKUR*****LE (Light Edition)

Gość Zoolog...Alejandro
Klasyczny przypadek uwiedzionej i porzuconej przez ćwoka.Zwycięstwo ewolucji i biologii nad porządkiem społecznym.Padła do kolan grubokościstego macza.Maczo się spuścił i Maczo opuścił i teraz Ona rozpacza:classic_cool: Yololololo I I! Ole!

Gość Wet Fingers Małgośka
Wet Fingers Małgośka - FAJNIE tanczysz i miksujesz, dorzucimy do tego Karolaka, Tomasza S., i mamy imprezę

Gość A może ty jesteś nimfomanką? I
babeczki w kropeczki A może ty jesteś nimfomanką? Ile masz lat? Aby nas skłonić do ich przyjęcia, głupie idee przytaczają jako dowód olbrzymią publikę, która je wyznaje. Dekalogowata...wreszcie coś dla Ciebie mam, Kochasz mnie? Wiek kto się kryje pod nickiem: babeczki w kropeczki nawet nie wiesz co to za inteligent... te dane to moja ofiara...dla...Ciebie... jestem dobry to jest Wet Finger

A może ty jesteś nimfomanką? I babeczki w kropeczki A może ty jesteś nimfomanką? Ile masz lat? Aby nas skłonić do ich przyjęcia, głupie idee przytaczają jako dowód olbrzymią publikę, która je wyznaje. Dekalogowata...wreszcie coś dla Ciebie mam, Kochasz mnie? Wiem kto się kryje pod nickiem: babeczki w kropeczki nawet nie wiesz co to za inteligent... te dane to moja ofiara...dla...Ciebie... jestem dobry to jest Wet Fingers Wet Fingers...nic nie mówisz?

A może ty jesteś nimfomanką? I A może ty jesteś nimfomanką? I babeczki w kropeczki A może ty jesteś nimfomanką? Ile masz lat? Aby nas skłonić do ich przyjęcia, głupie idee przytaczają jako dowód olbrzymią publikę, która je wyznaje. Dekalogowata...wreszcie coś dla Ciebie mam, Kochasz mnie? Wiem kto się kryje pod nickiem: babeczki w kropeczki nawet nie wiesz co to za inteligent... te dane to moja ofiara...dla...Ciebie... jestem dobry to jest: Wet Fingers Wet Fingers...nic nie mówisz?

Gość nie toleruje
Nasze systemy wykryły nietypowy ruch pochodzący z Twojej sieci komputerowej. Ta strona ma na celu sprawdzenie, czy to rzeczywiście Ty wysyłasz żądania, a nie robot. Dlaczego tak się stało?

Gość Żony nigdy nie zdradziłem (cho
Żony nigdy nie zdradziłem (choć wiem, że niektórym kobietą się podobam), ale chyba czuję, że zbliża się koniec mojego uczucia, coś zaczyna pękać we mnie, pomóżcie proszę, bo nie chce jej stracić. A najgorsze jest to, że ona bardzo mi się podoba, bo jest super sexy, ma ponętne ciało, zgrabne nogi i talię i biodra i piersi bardzo piękne, ciemne włosy (nie farbowane) i niebieskie oczy, ale ma jedną wadę, brak ochoty na seks. A jak zacznie się przebierać to mi ciśnienie krwi do mózgu tak uderza, że aż tchu brakuje. To może ja coś napisze . Jestem własnie taką żoną . Może napisze Wam / Tobie autorze jak to wygląda u mnie . Kocham męża nad życie ale seks to masakra . I tutaj masz racje nie pomoże żadna kolacja przy świeciach , nie myślę tez o żadnym skoku w bok . Mąż to najważniejszy mężczyzna w moim życiu ale seks odpych mnie od niego . Owszem uwielbiam kiedy mnie przytula , pocałuje ale na tym koniec. Więcej mi nie trzeba . I mam świadomość ,że go krzywdzę ale tutaj jestem egoistką i nie potrafie przełamać się częściej niż raz na miesiąc i to jeszcze po namowach . Tak już mam i tyle. Nie biore też żadnych leków itd i nie mam obaw przed ciążą .Przepraszam że mało skaładnie , ale mam nadzieje ,że zrozumiecie co chciałam napisać . DUDSY to prawda zero szacunku-równa się zero libido i podniecenia z jej strony;/ To może ja coś napisze . Jestem własnie taką żoną . Może napisze Wam / Tobie autorze jak to wygląda u mnie . Kocham męża nad życie ale seks to masakra . I tutaj masz racje nie pomoże żadna kolacja przy świeciach , nie myślę tez o żadnym skoku w bok . Mąż to najważniejszy mężczyzna w moim życiu ale seks odpych mnie od niego . Owszem uwielbiam kiedy mnie przytula , pocałuje ale na tym koniec. Więcej mi nie trzeba . I mam świadomość ,że go krzywdzę ale tutaj jestem egoistką i nie potrafie przełamać się częściej niż raz na miesiąc i to jeszcze po namowach . Tak już mam i tyle. Nie biore też żadnych leków itd i nie mam obaw przed ciążą .Przepraszam że mało skaładnie , ale mam nadzieje ,że zrozumiecie co chciałam napisać . nie podnieca mnie moj facet!!! nie podnieca mnie,jak mnie dotyka nic nie czuje;( dopiero jak wejdzie we mnie to na chwile jest mi db a pozniej udaje byle to sie szybciej skonczylo;(a kochalam sex,co sie stalo???jestesmy razem 5lat i nie zawasze jest db...pomozcie blagam! hmmmm kocham ale nie mojego męża tylko jest to mąż kogoś innego... jest ktoś kto też zaplątał się w coś co być może jest nierealne na hiszpana Czy lubici jak was facet rucha miedzy cycki? mojemu sie tak spodobalo ostatnio, a ja nie chce zeby myslal o mnie ze jestem jakas dzi**a skoro mu tak daje...ma takiego sredniego penisa, jak to jest z wiekszymi w ten sposob...ja mam 80C mój eks pochwalił się że miał przede mną 15 dziewczyn i że wszystkie mówiły, że jest swietny w łóżku. Agdy przyszło co do czego, to okazało się, że ...nie wie gdzie jest łechtaczka cichociemna ciemna

Gość nie toleruje
normalnie- tak samo może być kapitanem drużyny siatkówki plażowej swojego miasta, bardzo dobrym graczem w koszykówkę i niezłym w nogę (oto mój mąż) twarz bardzo interesująca, ciemna karnacja cały rok, piękne, duże oczy, łydki CHOLERNIE umięśnione, uda i tyłek ze stali, tylko spory brzuszek widzisz- znów się potwierdza że każdy jest inny. osoba ważąca 100kg wcale nie musi być obleśnym, sflaczałym flegmatykiem

Gość Genialna cipka
Genialna cipka www. incrediblecontent.com/ tgpgalleries/1.26.09/tgp/arab/trixie1/media/17.jpg

Gość tylko to bydle
kochanie z tyłu

Gość Faceci to
Jestem mistrzem mam orgazm zaciskając same mięśnie

Gość judgementcrematorium
Jakiś debil musi zapłasdniać te k00rwy głupie białe!