Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość canellllllllllllllllaaa

jak poderwać przyjaciela po przejściach...

Polecane posty

Gość canellllllllllllllllaaa

Kocham przyjaciela, ale kiedy go dobrze poznałam on akurat poznał ją... kobieta bardzo nim manipulowala... słodziła a za chwilę wybuchała zlością bez powodu. Z czasem on zaczął sie zamykać w sobie, wolał przesiadywać na necie albo w pracy niż z nią... To ona miala plany, jej zdanie musiało być na wierzu... Ja go kocham i nigdy mu sie nie narzucałam chyba ze widać było że potrzebował konkretnej pomocy. Zawsze mogłam na niego liczyć mimo, że ona wściekała sie o naszą znajomość... Bardzo mi zaufał. Wiem, że narazie nie mogę liczyć na nic więcej... ale chce mu pomóc sie pozbierać... Problem w tym, że nie wiem czy kierować sie sercem czy rozumem... Czasem jestem na siebie wściekła że znów pierwszy raz sie odzywam... ale kiedy rozmowie wiem, że znow sie śmieje to wiem, że warto... Moze to dziwne ale bardzo często mamy tak, że w tym samym czasie czujemy, że ktos z nas akurat czegoś potrzebuje... potrafimy obudzić sie w nocy o tej samej godzinie i pisać do siebie w tym samym czasie... proszę pomóżcie?

Gość ŻabieUdka
Tak, najfajniejsze są te przyjaciółeczki:o uwierz mi,to że związek się rozwala jest winą obojga. On też na pewno nie jest święty, a ty wiesz jaka ona jest tylko ze swoich domysłów lub z jego przekazów. Zajmij się sobą, a im pozwól dojść do porozumienia.

Gość harlawyrekin
Co to za facet co nadaje na swoja kobiet?

Gość canelllllllllllllllllaaa
Kiedy był zajęty odsunęłam się i nie latałam za nim. A to jak się Ta Piękną zachowuje wiem z własnych obserwacji... rozumiem można mieć humorki jako kobieta, ale cały czas...

Gość pseudonimmmm2
Nie rozumiem tu jednego. Jemu jest z nią źle, ciągle się na nią żali , Ty go kochasz. Świetnie się dogadujecie, rozumiecie, w tym samym momencie o sobie myślicie, to dlaczego jeszcze nie jesteście ze sobą?

Gość pseudonimmmm2
Stworzeni dla siebie. Przeznaczeni sobie.

Też kiedys byłam w takim zwiazku gdzie facet widział tylko siebie i niestety nawet jak poznalam kogoś zupełnie innego to nic z tego nie wyszło, za wcześnie było... On wie, że za jedną propozycje pojścia do łóżka z zajętym facetem jedyne co by zrobiła to zerwała kontakty... mam swoje zasady. Do niej czasem pisze sms do mnie dzwoni zwykle. W naszym towarzystwie zdarzało mu sie mówic o niej źle, o mnie nie powiedział nigdy złego słowa (wiem to od wspólnego znajomego - mężczyzny). Jak ja dostałam b. wysokie stypendium dzwonił do mnie... jak ona - wysłał sms... nie wiem jak mam rozumiec takie relacje... na początku on był zaangażowany w ten związek, z czasem zaczął sie wypalac, był bierny... i nie jest świety znam jego wady, powiedziałam mu o nich nieraz wprost...

Gość ŻabieUdka
Gdy facetowi jest źle w związku, to odchodzi od kobiety. Tylko kobiety mają tak, że nawet jak będzie pił i bił, to nie odejdą. Nie łudź się, że on jeszcze coś do niej nie czuje :o Gdyby był w tobie zakochany, to rzuciłby się tobie w ramiona i bylibyście związkiem. Ale to nie chce do ciebie dotrzeć :o

Ale on z nią nie jest...

ŻabieUdka - a gdyby ją kochał to by walczył, starał się... a nie uciekał np. w pracę... i np. nie siedział by pół nocy w weekend nad sprawdzaniem mojej pracy dyplomowej - chyba normalne, że taki czas się spędza z ukochaną kobieta - mieszkamy wszyscy tym samym mieście.

Gość ŻabieUdka
To w czym problem? Widocznie on na ciebie nie leci :o

Gość rureczkazkrememwaniliowym
Widać, że facet nie wie czego chce. Wiesz gdybym ja była na miejscu jego dziewczyny i wiedziała o waszej przyjaźni też bym się wściekała i nie wierze, że ty nie. Możliwe, że to przez to są te jej humory. On traktuję lepiej ciebie niż ją. Czy uważasz, że na tym polega związek? A jakbyś się czuła gdyby to Twój chłopak miał taką przyjaciółkę jak on ciebie? Myślę, że oboje jesteście siebie warci. Powinniście jak najszybciej się ze sobą związak. A gdy tak się stanie miej się na baczności bo on może znaleźć sobie przyjaciółkę do wylewani swoich zalów i to ty będziesz tą złą.

Ta jego Ex tak wściekłością reagowała na każdą kobietę. Byłam w związku gdzie facet miał przyjaciółkę ale akurat nie przez nią się rozstaliśmy - a po rozstaniu to ona b. przyjaźni się ze mną...

rureczkazk...ma racje, bardzo prwdopodobne ze to przez ciebie wszystko sie rozpieprza.Zadna normalna dziewczyna nie zgodzi sie zeby jej facet mial taka bliska przyjaciolke , ZADNA...bo to jest chore. Ale jedno jest pewne...ten facet nie kocha cie.

Gość taki jeden facet 27
moze ona go pomimo tych wad mocno pociąga seksualnie ,a ty nie aż tak ..albo jest ciebie tak pewien że zwleka bo wydaje mu się że ty zawsze poczekasz na niego.

Gość rureczkazkrememwaniliowym
O jaka Ty jesteś tolerancyjna, kto by pomyślał. On nie kocha swojej dziewczyny to jest pewne, bardziej ma się ku tobie. Życze Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia.

Gość gość
Najlepiej zdobyć faceta zamawiając urok miłosny. Ja tak zrobiłam zamówiłam rytuał na magicznerytualy.pl i chłopak teraz poza mną świata nie widzi:)

Gość gość
Również zamówiłam ten rytuał. I również mogę polecić.

Gość gość
Swego czasu rozstałam się z chłopakiem, powodem nie był brak miłości. Byliśmy razem cztery lata. Bardzo mi źle i smutno. Nie wiedziałam jak dalej żyć. Jak poradzić sobie z tęsknotą i miłością, jak co rano wstać, jak pracować kiedy w głowie i sercu On wciąż był on. Tyle już łez wylałam a jednak nie pomogło, nie było mi lżej. Wiedziałam że jedyną szansą na normalne życie dla mnie jest odzyskanie Go. Koleżanka dała mi adres strony http://urokmilosny24.pl , postanowiłam skorzystać i zamówić urok miłosny. Okazało się to strzałem w dziesiątkę. Mój Andrzej do mnie wrócił, a ja odzyskałam radość życia.

Gość gość
Jak mu się nie podobasz to nie poderwiesz, proste.

Gość gość
Wiem jak boli rozstanie, sama tego doświadczyłam. Na szczęscie odzyskałam chłopaka, myślę, że pomógł w tym rytuał zamówiony u Mahasiaha na stronie http://magia-anielska.pl