Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyszykowana do grobu

7lat w uk i na koncie tylko 200f ......

Polecane posty

Gość no jo
A dlaczego nauczycieli??pytam ciebie,bo jeszcze nikt mnie tak nie nazwał!!! moze dlatego ze mam glowe, dwie rece i potrafie z tego korzystac??hmm,czy może dlatego ze potrafię sobie w życiu poradzic,a nie żerować na rodzicach i panstwie,tak jak pewnie ty to robisz! i teraz wylewasz swoje zale na kafe dowalając ludziom i wyzywac od wiesniaków,tak sie nie dowartosciujesz!

Gość mala niedojrzala
Elif48 dlaczego uwazasz ze kradne? czy ja jedna w tym panstwie dostaje tax credit? co innego jesli bym wcale nie pracowala i zyla kompletnie z benefitow ale tak nie jest. no i co do tego ma to ze nie mam faceta?

Gość against all smugness
"i co wam z tego zycia? tak zyc bez celu, bez osiagniec, bez satysfakcji.." mala mi - obnazylas sie calkowicie tym postem - rozumiem, ze twoj cel, twoje osiagniecia, twoja satysfakcja wiaze sie z iloscia zer na koncie.. bo o tym w koncu jest temat, nie?

Gość no jo
oojej nie będę sie zniżac do twojego poziomu, i dyskutowac z tobą! po tresci twoich wypowiedzi stwierdzam ze jestes życiowym przegrancem i prostym człowiekiem!! nie ZARUJ;) na panstwie i nie OBKRADAJ;) ty kurwa ty ty...................

Gość against all smugness
Elif coz to za chlube przynosisz naszej emigracji :D pochwal sie jakie to chlubne piastujesz/piastowales stanowisko?

Gość mala niedojrzala
to w jaki sposob obrazach innych swiadczy tylko i wylacznie o tobie i twoich brakach w wychowaniu i wyksztalceniu..

Gość Elif48
cioty nie wiecie co to prawdziwe rzycie jest, pakole smiercdziuchy wam dziury zatykaja a ja to jestem pan wielki moze i magistra nei mam jak korwa domowa ale jezdzilem tu w jukeju smieciarka, potem sprzatalem u bogatego angola, ktory wozil mnie swoim mercedesem na zakupy a wy cipy co robicie z waszymi ciaploami?ja teraz mam swoj mamly biznes, zatrudniami pare glupich popleck i trzeopie bna nich kase jestem wielki mistrz i mozecie mi tylko laske obicagnac

Gość o ludzie
swój biznes z takim tępym mozgiem ???? jak to jest mozliwe???przecież ty taki tępy jestes ze hoho!!!tylko wstyd przynosisz buraku!

Gość o ludzie
a ten bogaty angol to jeszcze cie w dupe zapinał !!!no bo tak mercedesem za darmoche to raczej bys nie posmigał! a za zakupy tez płacił??? to ty zwykła kurwa jestes,tudzież galerianek!! hahahahahah

Gość Elif48
duppy nie dawałem angol chciał ale ja mam swoj chonor,zrobiłem tylko laske i spiłem soki

Gość no dawaj
no dawaj elfi jakis prosty tekst!!tępa strzało

Gość Elif48
a co zazdroscicie tepe suki? ile z was mialo okazje przejechac sie mercedesem w towarzystwie prawdziwego angola? niie jakiegos ciaparucha opalonego wloha na wielbladzie pakola ze zwiedla fujara ktory was zapina od tylu jak kozy, no ile? zona stara k to jezdzi w wali ale furmanka drewniana jak zwozil plony z pola i traktorem jak ja walijski ruchacz wozi na przydrozne laki by sprzedawala truskawi , wiem stara malpo co robisz, do piet m,kie nie dorsatacie proste polczyny, ja biznesmen jestem , z wlasnym kapitalem a nie jak wy ze was ciapole utrzymua, wole byc galeriankiem niz zlewem na murzysnka sperme

Gość no dawaj
ale ty jestes tępy koles!!!moje marzenie to przejechac sie mercem z angolem oł jes!!! ty kurwa debilu,wstyd polsce przynosisz!!a gimnazjum chociaz skonczyłes?? bo po twoich wypowiedziach,składaniu zdan,i bezsensownym przekazem smiem twierdzic ze skonczyłes jakies 3 klasy!! mylę sie?

Gość Elif48
skonczylem dzido nawet zawodowke, moja edukacja niech cie nie interesuje bo ja jezdem mondrzejszy niz wy polczyny, to ja mam swoj maly biznes i ja jezdze zajebistymi brykami a wy co osiagnelyscie>? o pochwalcie sie. nic! wielkie nic!!! jezdzicie do egiptu i tunezji dawac tanio d, kupjecie startery waszym pachnacym wlochom by do was dzwonili i mowili darling i lovju, ja tutaj robei biznesz, jezdze na wycieczki do gudzrati, zwiedzam swita, znam 5 jezykow a wy co?

Gość no dawaj
ty znasz 5 języków??? hahaha .ty sie polskiej pisowni i składni naucz tłuku!! tak zazdroscimy ze jezdzisz sobie mercem z angolem,zazdroscimy skonczonej zawodówki,zazdroscimy inteligencji,pomysłowosci,wogóle wszystkiego ci zazdroscimy cwieku wbity na pal;)

facet naprawde chyba nie miales szczescia w zwiazkach, no ale ja sie kobietom nie dziwie, tez nie chcialabym z toba byc, sorry,ale to w jaki sposob o nas sie wyrazasz mowi samo za siebie, pozal sie boze polski mezczyzno ze swoim malym biznesem :d

Gość Elif48
oj w idze ze was boli to ze ja mam wlasny biznes a wy musicie spijac brudna sperme. tak ,myslicie ze tylko te wasze brudasy moga miec off-lajsens??? hahahahahahahaha ja mam wlasn siec sklepow offlisens i zarabaiam taka kase ze moglby cala pakistanska wioske wykarmic, wyzywic, ubrac, kupic samochod, dom, i po 5 koz na glowe... ale co ty polczyny wiecie. kurwa nawet bym sie nie popatrzyla na te wasze ojbszczane ryjy. robcie laski tym swoim bambusom. hahaha

Gość baba, która piła mocz
United Kingdom to syf, gnój i brud! Wyjedź do Norwegii!

Gość no dawaj
to ciekawe jak ty zarzadzasz tą siecią sklepow z tak tępym umysłem;) chciałbys kurwa wykolejencu,pewnie siedzisz na pokoju własnie z murzynami,pakolami itd,i zarabiasz 100 f przez agencję,a tutaj wylewasz swoje żale i próbujesz sie dowartosciowac ublizajac innym tępy jestes i tyle w temacie!!

Gość ty durniu
nas mozesz oszukiwac ale siebie nie oszukasz!! widze ze nie masz innego zajecia jak ublizanie ludziom na kafe;) musiałes miec trudne dziecinstwo,albo zycie bardzo cie doswiadczyło! i radze ci ,zrób cos ze swoim marnym i nudnym zyciem bo az wstyd ze taki człowiek funkcjonuje w normalnym społeczenstwie;)

hehe ja obecnie mam minus 200 funtów :) ale to przez wczorajsze zakupy :D dziś mi mąż przeleje a konto, bo w końcu zakupy trza było zrobić. Złej sytuacji nie mamy. Ja 5 lat w UK on 7 i po tych 7 latach uzbieraliśmy kase by kupić tu dom i kupiliśmy. Teraz po wypłacie jest więc kilka tysiecy jest :) ale faktycznie... gdyby sie zylo w PL to nawet mając na koncie 16 tysiecy zł trzeba trzepać portkami, bo nie dosc ze zarobki niskie w stosunku do życia to jeszcze zycie cholernie drogie :/

Gość borowik szlachetny
Ja po 15 latach za granica mam aktualnie na kontach ok 35 tys euro... i ponad 70 tys dlugu w postaci kredytu :D, wiec te 35 tys to zabiezpieczenie na wypadek "W" :P Takie zabezpieczenie mi wystarczy :P, wiec teraz zyje na biezaco i wydaje prawie wszystko co zarabiam :D

Gość Elif48
ja mam schowane w skrpecie 250 tys funtow i co gul wam skoczyl? biedoki zasuwajace po 12 godzin w fabrykach a poptem robiace lody na nocne zmianys woim bezowym darlingom? czasami widuje was jak w moich oflajsensach sie zaopatrujecie i brakluje wam nieraz pare pi do piwa lub wiskacza, ale ja nei mam milosciersdzia dla was polczyny i waszych kozodojow i nie sprzedaje cennego napoju takim prostakom jak wy

Gość Nie emigrant
Jednak chyba lepiej było w Polsce zostać;) Podobnie jak Zdesperowana Żona wymieniamy z dziewczyną samochody co 2-3 lata na nowe z salonu, mieszkanie i dom mamy swój. Na wakacje jeździmy 2 razy roku - niestety oboje mamy sporo pracy i nie mamy czasu i oszczędności spokojnie mamy na kilka lat do przodu na obecnym standardzie. Dobre studia to podstawa - ja skończyłem 4 lata temu, moja dziewczyna broni się w przyszłym roku;) Pozdrawiam inżynierów i bankowców;)

Gość nie imigrant a jakim
jestes inzynierem?

Gość Nie emigrant
Inżyniera Oprogramowania i MBA.

Gość nie emigrant a dziewczyna
jakie studia kończy? w Polsce czy w UK?