Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapomniany.

dlaczego kobiety gardza nieprzystojnymi facetami?

Polecane posty

Gość zapomniany.

wlasnie.jak w pytaniu,dlaczego?wybieraja pieknych drani a potem gdy tamci je zdradzaja mowia ze wszyscy faceci to swinie..ale gdy o wasze wzgledy startuje chlopak wrazliwy dobry opiekunczy dla ktorego bylybyscie calym swiatem to od razu nim gardzicie..bo jest taki blee..kobiety to tez wzrokowce,?czy odezwa sie tu wyjatki?mowimy ze wszyscy sa rowni ale popatrzcie jak traktujecie brzydkich jak ja..z pogarda wyzszoscia niechecia odraza..czy dla was piekne panie naprawde jestesmy gorsza rasa?a gdzie haslo liczy sie piekne wnetrze?

Gość myśle tak samo
potwierdzame, zawarłes w swoim poście cała prawde o tych hipokrytkach 🖐️

Gość ptasiek nastroszony
raczej biednymi nieudacznikami i słusznie , a dlaczego faceci gardzą aseksualnymi pokurczami , tłusciochami i brzydkimi dziewczynami? bo w penisa przy takiej nie ma szans by było dobrze

dlaczego faceci gardzą brzydkimi kobietami? Zdarzało mi się zobaczyć parę, laska + przeciętniak/brzydki itd, ale odwrotnie nigdy. Cóż, albo mam pecha, że zauważam tylko takie związki albo coś w tym jest.

Gość ale przeciez prawda jest taka
ze nawet pasztety gardza brzydkimi facetami. One przecież czekaja na przystojnego księcia :o🖐️

Takie myślenie pasuje do nastolatków, z czasem wygląd traci znaczenie. Przynajmniej według moich obserwacji

a wg moich obserwacji pewnie bede musial poczekac do 50tki zeby ktoras zwrocila na mnie uwage:o

Gość fdhfdhfdhd
dlaczego gardzą? bo mogą prawda jest taka, że prędzej pójdą z przystojnym choćby na 1 noc niż się zwiążą z brzydalem

Gość adfasfasfa
fdhfdhfdhd dlaczego gardzą? bo mogą prawda jest taka, że prędzej pójdą z przystojnym choćby na 1 noc niż się zwiążą z brzydalem I laski mają takich jednych nocy z 20 i są uważane za ździry, zresztą słusznie :P

ja nigdy nie gardzę tymi mniej przystojnymi. Ba zawsze się z takimi wiązałam, chociaż jestem dość ładna. Ogółem zawsze uważałam że "z ładnej miski się nie najem". Ważne by być czystym i normalnie się ubierać. Uroda jest nieistotna.

Gość zapomniany.
ja nigdy nie oceniam nikogo po wygladzie..tym bardziej kobiet..tylko to boli ze dziewczyna pisze obchodzi mnie tylko wnetrze,a jak ktos nie za ladny probuje sie z nia umowic to od razu go odrzuca..wiec jak ten koles ma pokazac wnetrze?!hm osoby zaniedbane lub otyle przey brak ruchu same sa troche winne ale np ja jestem szczuply 193cm wzrostu niebieskie oczy wrazliwe opiekuncze wnetrze ale brzydka twarz..i nawet dla dziewczyn powszechnie uznanych za nie za ladne jestem potworem..a chyba one to wiedza ze wyglad to nie wszystko..a jednak

Gość ptasiek nastroszony
ładne muszą być Niewiasty bo penis w kit nie stoi! brzydki facet jak sobie make up najnowszym modelem mercedesa zrobi to roocha a brzydkiej niewieście nie pomoże pudre roż

tak, kobiety to też wzrokowcy. do tego estetki. i tak samo jak faceci oglądają się za ładnymi kobietami, tak samo My oglądamy się za przystojniakami, tylko rzadziej, bo jest ich po prostu niewielu :P

Gość zapomniany.
no niestety..czyli facet moze byc draniem,ktory zdradza oszukuje czasem bije?ma serce z kamienia bawi sie wami lamie wam serca ale wystarczy ze jest piekny i od razu tracicie glowe tak?a o brzydkich pamietacie gdy tamten zostawi was same w 5miesiacu ciazy tak

ostał mi sie jeno sznur :o

Gość kataryna869
kwestia pewnosci siebie i tyle

Zapomniany Nie chodzi o to...po prostu ktoś musi w jakiś sposób Cie pociągać, bez tego na siłę nic nie wyjdzie

Gość zapomniany.
pewnosci siebie..jasne..piekny macho z pewnoscia siebie to ideal..brzydki ktory probuje pokazac pewnosc siebie to nadety bufon..nie pisze tego by wylac swoj bol..poprostu przestance klamac ze nie patrzycie na wyglad!bo ktos w to uwierzy i skonczy ze zlamanym sercem jak ..ja..albo zalamie sie albo nawet zabije..do pustych lalusi..moze nawet sobie tego nie potraficie wyobrazic ale ten wstretny oblesny chlopak ktorego czesto obgadujecie na glos tez ma uczucia!i slyszy kazde wasze ohydne slowo na swoj temat..i nawet nie wiecie jak go te slowa bolatn przez takie wasze opinie doszlo do niejednego samobojstwa!.

myśle tak samo potwierdzame, zawarłes w swoim poście cała prawde o tych hipokrytkach Dlatego trzeba je traktować jak szmaty. One to lubią, bo wiedzą, że taki mężczyzna się nie da wodzić za nos i je przejrzał. A taką romantyczną cipkę, mogą co najwyżej wykorzystać. Nie mają żadnej przyjemności z takim ciotowatym facetem, nie czują grozy, niepewności i innych emocji. Kobiety potrzebują skrajnych emocji (od śmiechu do łez, od miłości do smutku, nienawiści), to jest dla nich narkotykiem. NIjaki facecik im tego narkotyku nie zapewni.

Gość zapomniany.
widze ze nikogo juz to nie obchodzi

Gość ptasiek nastroszony
smark behemota wypierdziałeś się nt jak pryszczaty onanista. leszcz z Ciebie. i tyle

Gość ptasiek nastroszony
hahahahaha a ja nigdy nie widziałem nagiej niewieściej piersi live jeno z odtworzenia. hahahaha i patrz takich uprzedzen do Niewiast nie mam , ktoś kto roocha i mu w penisa za przyczyną Niewiast dobrze będzie tak jak ty utyskiwał na Nie? może masz problemy bz nadgarstkami temu tak utyskujesz. ja lubie Niewiasty .

Gość Ajdmt
A faceci to nie wzrokowcy,nie hipokryci i leca na nasze wnetrza a nie jedrne,spore cycki:p