Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czujsieswietnie

ON TEGO NIE ZROZUMIE, NACISKA...

Polecane posty

Bardzo prawdopodobne, to co osiągnę przyniesie jakiś tam prestiż rodzinie. A ja niestety wbrew sobie korzystam z pomocy, skoro to idzie w parze z moimi celami. Tak każe zdrowy rozsądek A co do szukania, będzie czas jeszcze by zwątpić i nie wierzyć. A nuż w najdziwniejszym miejscu się kogoś znajdzie? ;)

Podobno hardość i honorowość to moje największe wady i przez nie zniszczę sobie życie;) No i właśnie, za chwilę mój honor zostanie wdeptany w ziemię przez kwestie finansowe...

Gość pseudonima
"ON TEGO NIE ZROZUMIE, NACISKA... " A MOZE WŁASNIE ON BARDZO DOBRZE to rozumie ale jest poprostu złosliwym fagasem który wie ze w to co uderzy zaboli :)

Mi zawsze zarzucają że jestem egoistą bo mam własne zdanie, rozumiesz nigdy nic nikomu nie narzucam i nie pozwalam żeby mi ktoś coś narzucił a oni że egoista. Słowa mnie nie ranią tylko ich zacietrzewienie w wyrażaniu opinii nie mając pojęcia co mówią, chyba raczej nonkonformizm ale to już za wysoka poprzeczka. I nie mówie że są tępi tylko tacy bezmyślni jak owce w stadzie.

Skąd ja to znam;) A wyciąganie ręki nie ma sensu, bo albo oni maja rację albo nikt. Innych opcji nie ma Ciekawe co z autorką, przydało by sie w końcu porzucić komputer (a przynajmniej internet) i zająć czymś:D