Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za arogancja

normalnie szok!!!

Polecane posty

Gość co za arogancja

wjezdzam na parking przed cmentarzem , a tam tradycyjnie jak co roku, znicze, kwiaty, wiazanki, chryzantemy, zapaliki i ......co ja widze?........szczypki, baloniki, cukierki.....no zesz kurwa!!!! odpust sobie zrobili, jarmark!!!! CO ZA AROGANCJA!!!:O

Gość te Metalówka
czego słuchasz?

pozwól że Ci wyjaśnie, kiedyś, kilkadziesiąt lat temu, to było święto, fakt dla uczczenia pamięci naszych bliskich ale to miało byc radosne, że oni są w niebie i np. jak moja mama była mała to zawsze były z okazji tych świąt festyny, waty, baloniki... A teraz ludzie za wszystko sie oburzają... Matko jak mi szkoda naszego społeczeństwa, zamknięte na wszystko.

Gość Niektorzy maja urodziny
1 listopada. maja nie obchodzic? A jak ktos male dzieci musi ze soba zabrac na cmentarze to nie moze im sczypki kupic zeby sie czyms zajely i nie marudzily? Mysl chlopie troche.

Gość dżdżena
polacy tacy są przepełnieni nienawiścią i zawiścią że szok a co cię to boli ? jest wolność, ludzie chcą to kupować a my nie możemy płakać i żałobować to świeto zmarłych, którym jest teraz dobrze a my żyjemy i toczymy ten cięzki padoł zycia wcale nie mamy lepiej więc co się awanturujesz że ktoś się uśmiecha , że ciastka sprzedaje ? własny jad cię kiedyś zabije