Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamazimorodka

Wózek dla zimorodka

Polecane posty

Gość Emmaljunga, Jedo, Roan
.

Gość Zdjecie zimorodka BOMBA
Jak spodziewasz sie zimorodka :D to kup jakikolwiek wózek z wygodną , dobrze zabudowaną i obszerną gondolą i do tego ciepły śpiworek dla dziecka, często dokupisz w komplecie z tej samej marki co wózek ja polecam Ci JANE NOMAD bardzo fajny, lekki i funkcjonalny wózek, łatwy w obsłudze i ma bardzo wygodna i ciepłą gondolkę

Gość O chrystepanie....
Jak można nazwać dziecko TADEUSZEK ??:D:D Obrzydliwe okropne imie dla małego dziecka..."Tadziu chodz zjesz kanapeczke "OKROPIENSTWO

Gość fanka badbingtona
Moje maleństwo zimę przejeździło w Jane Rider z gondola transporter. Zalety- do 10 kg ta gondola spełnia rolę fotelika wiec wygoda była bo w najwieksze mrozy dzieciaka do samochodu wkładaliśmy w gondoli bez potrzeby wyciagania z niej i wkładania do fotelika , dla mnie to świetny wózek na zimę

Gość malin.ka
W Graco mają nieżły wybór wózków w dobrych cenach ja akurat dla mojego Oskarka wybrałam Symbio, moge go spokojnie polecać, ale jest wiele innych mogeli, może cos przypasuje

Gość roaanna
W graco jest wiele modeli ale mim zdaniem Symbio jest najlepszy. Tylko on ma pompowane koła, ja tam takie wolę niz piankowe , wiec dla mnie wybór był oczywisty z wygladu może i inne też sa super , zalezy co kto woli mnie zalezało na pompowanych kókach i tyle

Ja bede rodzic lada dzien i wybralam wozek dl gondolo Jedo 4 fyn dl gondole ma tez Roan Marita ale mi sie nie podobal ,kazdy ma swoj gust

Gość Ludzie jesteście....
Szczerze mówić tez weszłam z ciekawości kto kupuje wózek dla ptaka? Nie wstyd Ci mówić o swoim dziecku zimorodek? Weź sie ogarnij. Nie prościej było napisać jaki wózek dla dziecka urodzonego zimą? Kup jak najmniejszy, zimorodki są baardzo małe więc bez problemu sie tam zmieści...

Gość zabawny ten zimorodek
dajcie spokój, przecież to pieszczotliwe. pewnie, że "fasolinki", "pupu", "bubu" i "piciu" są okropne, ale też nie wykluczajmy całkiem żartów językowych i spieszczeń.

Gość mamazimorodka
O Chryste, komu chciało się odgrzebywać mój temat w środku lata i jeszcze wyklinać, że śmiem o dzieku urodzonym zimą pisać "zimorodek"bo powinnam pisać "dziecko urodzone zimą" :D? Moja sprawa, jak piszę, zajmij się swoimi. I tak, barani rogu, wiem że zimorodek to nazwa ptaka :O. Miło, że ktoś zrozumiał, że tak sobie pieszczoliwie piszę o moim dziecku :D - na bezrybiu i rak ryba, więc Nobel za inteligencję. Zdecydowaliśmy się na X-landera, jesteśmy zadowoleni :).

Gość askdai[ai
ale lament ktos mowi do dziecka misio pysio a ktos inny zimorodek, o co chodzi bo nie kumam?

Gość mamazimorodka
ask(coś tam) nie ty jedna nie kumasz :o. Podejrzewam jednak, że chodzi o wypranych z poczucia humoru purystów językowych, którzy mają misję uświadamiania innym ludziom, że powinni traktować świat ze śmiertelną powagą i jak w związku z tym powinni się wysławiać :D.

Gość heheheheheheeeee
Mnie z kolei zaciekawiło, co temat o wózku dla zimorodka robi na forum w październiku. Hehehe..Widzę że tu też pełno takich, co są sztywni jakby połknęli kij od miotły.

Gość temat jak znalazł do wyzywania
jak byłam mała babcia mówiła do mnie ptaszyno, wróbelku i gołąbeczko i ani jej nie było głupio ani mi :D

Gość abrakadabra, czary i magia
Faktycznie, jak się czyta niektóre wpisy smutnych ludzi, to aż się ma ochotę krzyczeć - nie bierzcie życia zbyt serio!!!

Gość niedlapsakielbasa
dokladnie,zycie jest jedno,sztywno to bedziemy w trumnie lezec..zal mi ludzi takich uszczypliwych,ktorzy od razu neguja jak ktos napisal,ja tez mowie ze zimorodka urodze a jestem czlowiekiem nie ptakiem,ludzie zmiencie sie bo naprawde jestescie upierdliwi!