Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hvgytcfrtdrtd

kiedy i jak skonczylyscie karmic piersia?

Polecane posty

Gość hvgytcfrtdrtd

???

Gość vdfaaa
jak dziecko miało 9,5 mca. Próbowałam wcześniej kilka razy, ale dziecko nie chciało butli. W końcu z obawami spróbowałam po raz kolejny i udało się. W ciągu trzech dni pokarmu już nie miałam.

Gość hvgytcfrtdrtd
a jak znioslo to dziecko?

Gość vdfaaa
zniosło to bardzo dobrze - widocznie dojrzało do tego. Pierwszy raz próbowałam przejść na mleko modyfikowane jak dziecko miało 3 mce(miałam wtedy kryzys laktacyjny), potem próbowałam jeszcze kilka razy, ale dziecko stanowczo odmawiało picia mleka z butli

Ja karmilam tak: Do 1wszego miesiaca tylko cyc od 1do6tego- mieszane, cyc 2xdziennie i w nocy od 6tego do 8smego miesiaca- cyc tylko w nocy 8,5miesiaca- koniec cyca i jedzenia w nocy!

Gość dfghjdfghjdfghjklsdfg
ja nie wiem w ogole po o kobiety tak sie spiesza z wychodzeniem za maz czy uwazaja ze bycie sluzaca dziwka i kucharka za darmo i do tego sprzataczka to taki zaszczyt a moze by sie przydalo najpierw jakies marzenia zrealizowac no penis nie ucieknie moze tam tego tam tamtego zobaczyc czy jakis sie talent ma poza wyszczepieniem z macicy nowego czlowoeczka -jak chlopczyk to pan wlasca jak dziewczynka to niwolniczka ot wychowuje sie tych tam http://www.youtube.com/watch?v=yxRUivXWv2g