Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tggfhhhg

Pytanie do dziewczyn znających się na bra fittingu

Polecane posty

Gość tggfhhhg

Od ok dwóch lat noszę dobrze dobrane staniki - wszystkie push up, ew. z gąbkami. Na noc ani po domu nie zakładam stanika. Teraz pomyślałam o tym, że może wartoby zainwestować w zupełnie miękki stanik i zakładać go na noc i po domu? Taka myśl wzięła się stąd, że obawiam się, że każdy stanik push up itd, nawet o dobrym rozmiarze, nie wpływa dobrze na piersi. A może się mylę? Będę wdzięczna za odpowiedzi :)

Gość kotficca 69
nie rozumiem twojego problemu, wydziwiasz i tyle

Gość tggfhhhg
Dlaczego wydziwiam? Zastanawiam się po prostu czy noszenie miękkiego stanika po domu dobrze wpłynęło by na cycki

Gość a po cio na noc, piersi muszą
a po co ci na noc? ja po domu też chodze bez bo mi tak wygodniej:), a biust mam mały, ale nie wyobrażam sobie, abym miała w nim spać,...

Gość kakkunia
o mamo :D

Gość tggfhhhg
Kiedyś czytałam, że warto zakładać stanik na noc :)

Gość ej wy ludzie spokój tam
Nie masz co się martwić, ważne, żeby stanik był dobrze dobrany i w miarę ciasny, oczywiście nie na tyle, żeby obciskał. Sztywny stanik ładnie modeluje piersi, ładniej niż miękki i nie wpływa źle na biust. Ja mam kilka dobrych miękkich staników ale na co dzień wolę te z push upem bo mam duże piersi i ładniej prezentuje się w "Sztywnym" staniku :)

Gość a po cio na noc, piersi muszą
a po co ci na noc? ja po domu też chodze bez bo mi tak wygodniej:), a biust mam mały, ale nie wyobrażam sobie, abym miała w nim spać,...

Gość kotficca 69
nie rozumiem twojego problemu, wydziwiasz i tyle

Gość ej wy ludzie spokój tam
Nie masz co się martwić, ważne, żeby stanik był dobrze dobrany i w miarę ciasny, oczywiście nie na tyle, żeby obciskał. Sztywny stanik ładnie modeluje piersi, ładniej niż miękki i nie wpływa źle na biust. Ja mam kilka dobrych miękkich staników ale na co dzień wolę te z push upem bo mam duże piersi i ładniej prezentuje się w "Sztywnym" staniku :)

Gość tggfhhhg
ej wy ludzie spokój tam - ja mam dość mały, dlatego zakładam puszapa, żeby go trochę "wypchnąć" :) Wolałabym nosić miękkie ale wtedy źle bym się czuła

Gość tggfhhhg
kotffica - ok, dzięki

Gość tggfhhhg
Od ok dwóch lat noszę dobrze dobrane staniki - wszystkie push up, ew. z gąbkami. Na noc ani po domu nie zakładam stanika. Teraz pomyślałam o tym, że może wartoby zainwestować w zupełnie miękki stanik i zakładać go na noc i po domu? Taka myśl wzięła się stąd, że obawiam się, że każdy stanik push up itd, nawet o dobrym rozmiarze, nie wpływa dobrze na piersi. A może się mylę?