Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eerr..00

Faceci na kafe - kto jest kim?

Polecane posty

ożesz, skąd ja mam w profilu 15 założonych tematów? o_O to chyba te o cellulicie i staropanieństwie moderatorek, ale wszystkie psiakrew skasowane :o "Pisanie jak baba powinno byc komplementem." ekhm, ekhm... khem.... :classic_cool:

Gość Zuzanna Amelia !!!
Z - gdzie Twopja solidarnosc jajnikow?

Gość zakładałaś je gdy
atak choroby się nasilał i nie pamiętasz :O

Jakoś leci, mogłoby być lepiej, ale nie jest źle. Niestety w pewnych sprawach się spieprzyło, że tak się dobitnie wyrażę :(. Pracę mam, jestem z kimś, jakoś się układa. Szkoda, że miłości nie ma ... . Ale w sumie sam nie dopuszczam do tego poniekąd.

Jestes z kimś, ale miłości nie ma? Cholera, chciałabym mieć taki problem...

"Z - gdzie Twopja solidarnosc jajnikow?" moje są solidarne! prawy z lewym żyją całkiem dobrze :D "zakładałaś je gdy atak choroby się nasilał i nie pamiętasz" pamiętam! co najmniej z 10 było o tym, że modki to stare panny i kasują mi topiki :D a potem zbanowały mi nicka.

Tzn. nie jesteś z kimś ale miłość jest? No to masz przejebane, przerabiałem to, wciąż jakoś przerabiam. Bez miłości jest zdrowiej :).

Gość Zuzanna Amelia !!!
23:12 [zgłoś do usunięcia] mi mała Jestes z kimś, ale miłości nie ma? Cholera, chciałabym mieć taki problem... Bazinga! Noooo.... nie wiem czy na pewno bys chciala.

co najmniej z 10 było o tym, że modki to stare panny i kasują mi topiki a potem zbanowały mi nicka. a potem sekretnie przeniosły ilosc założonych topów na nowy nic- z czystej, nieprzymuszonej zemsty:D ;) ?:P rzeczywiście ktoś tu chyba nie tylko znicze dziś palił :P:P:P

"a potem sekretnie przeniosły ilosc założonych topów na nowy nic- z czystej, nieprzymuszonej zemsty ?" ale ja mam ten sam profil :P bo kretynki zbanowały... nicka, a nie cały profil. zmieniłam nick w profilu i liczba postów & topów została :P

a ja dziś znicza nie paliłam, tylko świeczkę w domu rzygam już tym UK:o

Gość zakładałaś je gdy
licznik zmniejsza się po usunięciu tematu. z tymi w których opłakiwałaś zablokowany nik przekroczyłby 100 :O

Alter, ze mna jest OK, ale jak zwykle mam skomplikowane życie wewnętrzne:P a co u Jarka? ciekawe

Gość ona ma tyle ników
że się już w tym gubi. co kilka miesięcy dochodzi nowy. przez tyle lat to musi ich mieć z 50.

Gość Zuzanna Amelia !!!
Mi - mieszkasz w UK ?

Gość KSU Jaboł Punk
:o

ano mieszkam polecam, ale...nie polecam:D kurde kadzidełko mnie oszołomiło nieco

Czyli nie jest OK, rozumiem :(. Przecież Jarek był tu, sam niech się wypowie :). "to do d**y " Ja sobie chwalę, mniej komplikacji.

Gość a ty nie jesteś
facetem ? przeloguj się na inny nik to będzie i o tobie i o innych facetach :D

Wręcz przeciwnie, duża satysfakcja. Choć ... Ale da się z tym żyć, może kiedyś sobie pozwolę jeszcze na miłość :).

Alter Ale bez miłości nie warto z nikim być, wiesz? Juz lepiej samemu Wiec się zastanów