Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eerr..00

Faceci na kafe - kto jest kim?

Polecane posty

Gość IMO13858
Jacek - tak to już jest w życiu. Byle burak jest na przedzie, a osobnik które NON STOP POMAGA i kieruje się niebywałą moralnością jest pomijany. :( :classic_cool:

JacekJ "Nikt o mnie nie pisze..." O mnie trochę pisali, ale gamonie przestali...:( Chyba muszę wywołać jakiś skandal, aby znów być na topie. :D

Gość IMO13858
Drabino - ludzie przyzwyczaili się do człowieka słoni i przestali go traktować jak cudaka, to czemu mieliby się nie przyzwyczaić do Ciebie? :P

Gość IMO13858
No widzisz Drabino - a Ty oczekujesz, ze Twój nadnaturalny wzrost zawsze będzie stanowił lokalną sensację, ech. :classic_cool:

Gość dobrogulanka
Moje antytypy BSA zwany Stefanem wielki jak brzoza i głupi jak koza nazista śpiacy z bronią palną pod poduszką uczestniczący w 30forach by wszędzie propagować swoje rasistowskie poglądy, chory na nienawiść do brązowookich niearyjczyków, alkoholik. Regres żonkoś z przerostem ego i niedorostem obowiazków w pracy, półinteligent bez poczucia humoru z problemammi z utrzymaniem wzwodu pozornie normalny w realu 30latek, który swoją astronomiczną ilość frustracji wylewa na kobiety w postaci kilkugodzinnych dojebywań na temacie założonym przez autentyczna idiotkę, co generalizuje na ogół. chory na nienawisc do kobiet, mitoman. Looooser/offerma w pomarańczy ...wiadomo... Pozytywni: Jacek Szukanie lucas Brovar tak z grubsza.

Acha - jak ktoś ma jakieś konstruktywne uwagi do mnie - to chętnie poczytam :)

Krasnal, Ty również jesteś wyjątkowy pod względem swoich centymetrów. :) Poza tym mam też inne ATUTY oprócz wzrostu, np. jestem pomocna i zawsze służę dobrym słowem. :)

Gość virescens
Z tych prawdziwych facetów od czasu do czasu jestem ja ale jak to ten prawdziwy jestem zawsze zajęty pracą albo kobieta swojego życia :-D

Gość Zuzanna Amelia !!!
Najwiecej podszywow niezaprzeczalnie ma offerma a zaraz potem Ja.

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "Poza tym mam też inne ATUTY oprócz wzrostu, np. jestem pomocna i zawsze służę dobrym słowem." Tudzież potrafisz dać przyjacielskiego kopniaka na zapęd. A Twoją stopą - ho, ho, ho, taki kopniak to błyskawiczna droga do sukcesu. :classic_cool:

IMO13858 "Tudzież potrafisz dać przyjacielskiego kopniaka na zapęd. A Twoją stopą - ho, ho, ho, taki kopniak to błyskawiczna droga do sukcesu." Z takimi Krasnalami to trzeba uważać, bo każdy kopniak (nawet na tłustym Skrzacim tyłku) może zakończyć się na Powązkach. :)

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "Z takimi Krasnalami to trzeba uważać, bo każdy kopniak (nawet na tłustym Skrzacim tyłku) może zakończyć się na Powązkach." No ba! Przecież w przeliczeniu wymiarów, to tak jakby Godzilla kopała przeciętnego człowieka. :P

Gość Zuzanna Amelia !!!
W trojmiescie sa Powazki ?

IMO13858 "No ba! Przecież w przeliczeniu wymiarów, to tak jakby Godzilla kopała przeciętnego człowieka." Pamiętaj, że Ty nie zaliczasz się do ludzi, więc nie wiem skąd te dziwaczne porównania. Człowiekiem to, np. jestem ja :D no a Ty... sam wiesz kim, po co mam Cię jeszcze dołować. :) A btw to czemu jeszcze nie siedzisz w swoim pudełku od zapałek otulony snem?

Zuzanna Amelia !!! "W trojmiescie sa Powazki ?" Nie, ale siła uderzenia spowodowałaby, że znalazłby się w stolicy. :)

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "Człowiekiem to, np. jestem ja..." Posiadasz doprawdy obszerną definicję 'człowieka'. :classic_cool: "A btw to czemu jeszcze nie siedzisz w swoim pudełku od zapałek otulony snem?" Zaraz będę. Zazdrościsz, że nie możesz do mnie dołączyć? I tak nie pasowalibyśmy do siebie. :P

"Zazdrościsz, że nie możesz do mnie dołączyć?" Hahahaha! Widzę, że dobry humor Cię dzisiaj w ogóle nie opuszcza, ale co za dużo to niezdrowo! Poza tym irytuje mnie Twój dobry nastrój, zwłaszcza, że w Twoim wypadku to nie ma za bardzo z czego się cieszyć. :D

Gość virescens
Ha ha Bielyje Rozy - bardzo śmieszne :-) Renia dziękuje :-) Ale Was kobiety albo sie nienawidzi albo kocha. W sumie łatwo poznać. Jak ktoś pluje jadem jest sfrustrowany tzn że nie ma nikogo. A jak ktoś się wypowiada spokojnie pełen ciepła tzn że kogoś ma i go kocha Tyle ze tacy nie mają za bardzo po co odwiedzać tego forum.

"Tyle ze tacy nie mają za bardzo po co odwiedzać tego forum." Dokładnie, jednak ja mimo wszystko zawsze zagospodaruję trochę cennego czasu na Kafe, i obdaruje każdego forumowicza swoim ciepłem i dobrem płynącym z mego serca. :)

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "Poza tym irytuje mnie Twój dobry nastrój..." Wielkie, płaskie i ciągle pochmurne - Drabino! Ciesz się! Idzie zima! Śniegi! Ja będę brnął jak nornik przez zaspy, a Ty nawet nie będziesz musiała zakładać nart! Czy to nie super?! :P A teraz Dobranocka...mała (cholera, prawie się udławiłem tym słowem). :P

"cholera, prawie się udławiłem tym słowem" No widzisz, a Powązki już czekały. :) Tym optymistycznym akcentem, żegnam Cię, uważaj tylko, żeby z rana nikt nie wywalił do śmieci Twojego pudełka od zapałek wraz z jego zawartością- Tobą i Twoją pierzynką. :)

Gość zonkaRegresa
Dementuje -Regres ma wzwod ,tylko cierpi na przedwczesny wytrysk.