Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyynnaaa

Pytanie do dziewczyn które były lub sa w ciąży

Polecane posty

Gość katarzyynnaaa

A więc mam do Was takie pytanie, czy będą we wczesniej ciązy, tzn 2,3 tygodniowej, mialyscie jakies inne objawy, tzn inaczej was bolał np brzuch piersi itp? Czy to był taki sam ból jak na @? i oczekiwałyście @? Czy byłyście napuchnięte jak przed @ a potem okazało się że to ciąża? Dla złośliwych dodam, że nie jestem osobą, która doszukuje się na siłę objawów, nie jetsem w ciąży, ale pytam z ciekawości, jak to jst:) Dziękuje za odpwoedzi!

Gość czczxcx
tak, miałam - kłucie jednego jajnika, delikatne pobolewanie piersi(wcześniej przed okresem nie miałam takich dolegliwości, więc od razu je wychwyciłam)

Gość anilka
te wczesne objawy ciazy sa takie same jak na @, nudnosci, zawroty glowy itp zaczynaja sie kolo 6 tyg ciazy chyba.

Gość katarzyynnaaa
Czyli ból brzucha, mocny ból piersi, uczucie napompowania jak przed @, to moga być tak samo objawami ciąży? No wlasnie jestem ciekawa jak to jest z osobami, ktore przed okresem mialy wszystkei te objawy zawsze, czy potem jak byly w ciazy cos sie zmienilo:)

Nie miałam wtedy żadnych objawów, nawet nie myślałam że jestem w ciąży. Dopiero w szóstym tygodniu zaczęła sie cala jazda :o

Gość czczxcx
we wczesnej ciąży mogą to być takie same objawy jak przed miesiączką :-)

Gość dwu
dwie ciąże i dwa razy cykl jak kazdy inny tylko okres nie nadszedł

Gość mama sama w domu...
kłucie jajnika na tydzień przed spodziewaną @ napady gorąc

Gość bidbhnainkjn
myslalam ze znam cialo doskonale ale nie skaplam sie..choc bylo cos co mnie zaintrygowalo, narzady rodne z zewnatrz wyraznie pulchniejsze przy dotyku, na drugi dzien test i 2 grube krechy

Gość 30latka mama
jajnik pobolewal, bole jak na okres o wiele za szybko,smierdzialy mi warzywa,dziwne wiem. ale i tak nie pomyslalam ze to ciaza

Ja mialam mylace objawy,bo normalnie pobolewania podbrzusza jak na miesiaczke ,caly czas mialam wrazenie ze juz leci ale nic nie lecialo,wkoncu okres sie spoznial i testy pozytywne..Zadnych mdlosci nie mialam i jak narazie na szczescie nie ma tragedi,w tej chwili jedynie co meczy to jak za szybko wstane mam zawroty glowy ...

Gość marnotkqa
ja za kazdym razem mialam lekkie plamienia i bole podbrzusza jak na okres :) kurcze tez mam 2 dziewczynki i chcialabym zajsc w 3 ciaze, moglabym, nie ma przeciwskazan hehe tylko nie wiem czy sobie poradze, mam 4 latke i roczniaka :)

Dwie ciaze i dwa razy silny PMS. Bole piersi jak przed @, bol brzucha jak na @, tylko tym razem zaczelo mnie bolec juz ok. 7-8 dpo. A @ nie nadeszla...testy pozytywne i wiadomo co jest. Uczucie PMS minelo w 6 tc, zostal bol piersi.

ja miałam ból piersi, nigdy przedtem mnie nie bolały :) Także juz wiedzialam, o co chodzi:)

Gość a luuuuuuuuuuuuuuuu ko
"No wlasnie jestem ciekawa jak to jest z osobami, ktore przed okresem mialy wszystkei te objawy zawsze, czy potem jak byly w ciazy cos sie zmienilo" ---> ja tak miałam zawsze. PMS w pełnej krasie!We wczesnej ciąży prawie identycznie. Z małą różnicą im bliżej spodziewanej miesiączki tym ból brzucha był coraz większy.Nawet chodzić nie mogłam. Ale wyglądała to tak samo jak przed @. Więc czekałam :) i nie doczekałam się :D byłam już w ciązy :D od ok. 7 tyg. doszły wymioty :( bleee

Gość mialam takie objawy jak
normalnie na miesiaczke - bol piersi, rozdraznienie (wzmozone przekonaniem, ze nie udalo sie ;) skoro objawy wskazuja na okres ), w dniu spodziewanej bol brzucha. Tym wieksze zdumienie, kiedy okres nie nadszedl,a testy pokazaly dwie kreseczki :D

Gość innocent girl
nic nie wskazywało na ciążę u mnie. objawy zaczęły się w 7 tygodniu dopiero czyli mdłości ibół piersi itp, do 7 tyg gdyby nie test to w zyciu bym nie wiedziała.

Gość marlenaBv
Dziewczyny, JA mam zawsze okropne PMS, ból piersi, brzucha, wzdęty brzuch, kilka kg do przodu - opuchlizna , zmiany nastrojów itp;/ i do tego boli mnie zawsze na owulacje tylko jeden jajnik, lewy, co miesiąć, jak to jest możliwe? Wogole prawej strony nigdy nie czuję, jak to jest możliwe? Macie jakieś rady? Jak tak czytam Wasze odpowiedzi, to zastanawiam się (jestesmy z mezem w trakcie starań) czy przy takim moim okropnym PMS coś bedzie inaczej u mnie jak to bedzie "juz" :) I pytanie 3, moze infantylne, wybaczcie, ale moze pomozecie:) kiedy jest najlepszy czas na zaplodnienie? Bole jajnika mam ok 7-9 dni, najlepiej jest sie kochac jak jeszcze boli, czy zaraz jak przestanie? :) Dzięki za porady!