Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewczyna_Marokanczyka

Dlaczego Polacy sa uprzedzeni do obcokrajowców?

Polecane posty

Gość samowystarczalna
Za chwile bedzie tu 10wpisów ze poleciąłas na czarna pałe ;)

Gość ooooppp
horyzonty moga byc conajwyzej ciasne i chyba ty jestes wlasnie przykladem takiej osoy, bo wrzucasz caly narod do jednego wora:O

Gość Paniczka.wka......
moja szparka jest otwarta na nowe horyząty i różnobarwne prącia 🖐️ :classic_cool:

Gość ooooppp
aha, brzydka jestes

Gość ooooppp
ciasne tez sie mowi, ale nie male

Poza tym autorka ma racje. 90% polskiego spoleczenstwa to rasisci, przekonani o wlasnej wyjatkowosci. Uwazaja sie za lepszych od innych narodow, a tak naprawde niewiele maja do zaoferowania, tak jak i niewiele soba reprezentuja.

Gość ptasiek nastroszony
miłą aparycje masz. super jak się kochacie to super. a polactwo niech nie obchodzi jak sie Mąnka smrodzi

Gość erytre
ale masz przystojnego chłopaka :D:D:D

Gość ooooppp
a tak naprawde niewiele maja do zaoferowania, tak jak i niewiele soba reprezentuja. to co robisz dzien w dzien na polskim forum wypelnionym po brzegi polskimi rasitami:D Uwielbiam polaczkow srajacych we wlasne gniazdo i to jeszcze na polskim forum, po prostu szczyt hipokryzji i obludy:D

Gość ooooppp
taaa, polacy sa tacy, owacy, a wszystkie inne narody sa mega tolerancyjne, otwarte, przyjazn i w ogole cud miod i orzeszki. Co w takim razie robicie tutaj? Spieprzajcie na forum tych cudownych ludzi, ktorzy was, polaczkow, przyjma z otwartymi ramionami. Przeciez za granica wszyscy kochaja polakow, szczegolne teraz w uk:D

Gość oooppppp
prawda zabolala? jaka prawda:D Raczej rozszmieszyla mnie twoja hipokryzja, bo naprawde nie potrafie tego pojac ja mozna z wlasnej woli, dzien w dzien siedziec na forum ludzi, o ktorych ma sie takie zdanie (no bo oczywiscie ty jestes tym wyjatkiem, innych od wszystkich:D), przeciez to masochizm w czystej postaci, ale nie oczekuje, ze to zrozumiesz. Moze po 40latach srania we wlasne gniazdo zrozumiesz swoja glupote, ale to dopiero za 40lat🖐️

Gość no jasne jasne
" 90% polskiego spoleczenstwa to rasisci, przekonani o wlasnej wyjatkowosci. Uwazaja sie za lepszych od innych narodow, a tak naprawde niewiele maja do zaoferowania, tak jak i niewiele soba reprezentuja. " a pozostale 10% w takim razie to zakompleksieni ludzie, ktorzy wszystko co nie polskie uwazaja za lepsze :D poza tym gdzie ooppp wykazala sie rasizmem? bo stwierdzila, ze skoro sie nie podoba tobie polskie spoleczenstwo to przylazisz i pieprzysz na polskim forum farmazony? ja tez tego nei rozumiem, a do rasizmy mi daleko

Gość ptasiek nastroszony
ojej niech kazden jeden sie roocha z kim chce , chuj komu do tego, jedna jebnieta chce sie pochwalic ze jest amatorka śniadych kutasow i przy okazji prowo zapodac a inni nie roochają [ chyba że palcem w bucie] i się grzeją pod to prowo i brandzlują

Gość no jasne jasne
a najciekawsze jest to, ze z rasistow wsrod moich blizszych i dalszych znajomych to najwiecej jest wsrod tych, ktorzy z polski wyjechali wlasnie jak sie na wlasne oczy zobaczy jak sie sprawy maja i przede wszystkim jak sie m.in. polakow traktuje za granicami to jakso myslenie sie zmienia szybko

Gość ptasiek nastroszony
aparycje masz miłą ale mozg prymitywny. wygląta to , że po dyskotece w akademiku dla Colors dwóch Marokańczyków czy Afgańczyków podejrzewam , że sama nie wiesz zroochało cię w kiblu pomiędzy tańcamy i jeden zrobił wam fotkę by się we wiosce pochwalić , że Europejkę poderwal

oczywiscie teraz od razu kazdy wielce tolerancyjny:D i to jest hipokryzja. Uderz w stol a nozyce sie odezwa wspaniale do was pasuje. oooppp nie jestem rasistka. Skoro wiesz, ze siedze tu dzien w dzien (co note bene jest bzdura) to widac, ze przesiadujesz tu czesciej. A i ciesze sie, ze sprawilam, ze ktos taki jak ty sie usmiechnal. Ziejacym jadem nieczesto sie to zdarza:D

do no jasne jasne a gdzie ja oooppp zarzucilam rasizm? Kolejna co ma problem ze zrozumieniem? Napisalam, ze nic soba nie reprezentuje, a to roznica, prawda?? Jak nie masz nic do powiedzenia to nie ozdywaj sie wcale, bo sie osmieszasz.

Gość kjuyfytrytd
bo obcokrajowcy sa uprzedzeni do nas;]

Gość no jasne jasne
"90% polskiego spoleczenstwa to rasisci" " Napisalam, ze 90%? I jak wlasnie pokazales/as nalezysz do tych 90%" " Kolejna co ma problem ze zrozumieniem? " ty masz chyba problem ze zrozumieniem co sama piszesz :D 🖐️

Gość In Securro
Autorka pisze-"To chyba świadczy o małych horyzontach." Małe horyzonty to ma ten kto stosuje takie uogólnienia jak Ty.Polacy to.Polacy tamto.Itd itp.Nauczcie się stawiać tezy lub formułować pytania w sposób analityczny.W ten sposób można otworzyć równie dobrze dyskusję w temacie dlaczego Anglicy,Włosi czy Francuzi są nietolerancyjni co do obcokrajowców[a pewien ich procent jest napewno czasem nawet manifestując to o wiele bardziej bezpardonowo niż niektórzy Polacy].Nauczcie się prowadzić rozumną dyskusję a nie pyskówki jakie dadzą okazje do obrażania wszystkich Polaków jak leci po bandzie[co niektóre "plewy"stosują tu z wielkim namaszczeniem].Ja osobiście nie mam kłopotów z akceptacją nikogo kto nie łamie prawa czy zasad współżycia społecznego i kto nosi choć trochę w sobie szczerej życzliwości.

no jasne jasne skoro nie potrafisz czytac i kopiowac calych wypowiedzi, tylko bawisz sie w wycinanie fragmentow, ktore ci odpowiadaja to wybacz, nie moja wina.