Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trzęsinóżka25

Czy kobieta, ktora ma 25 lat a wygląda na 19 może być dla faceta atrakcyjne?

Polecane posty

Gość Trzęsinóżka25

Prosze o opinie jak w temacie

Gość jack ill
nie musi wyglądać na 50

Gość pewnie ze
Moze:)

Gość a dlaczego nie ma byc?
oczywiscie, ze tak. Ja mam 27 lat a wygladam na max 20, na powodzenie nie narzekam.

Gość Trzęsinóżka25
własnie, ze wyglądam, przez cale zycie mam ten kompleks ;?

Gość joijioj
taa, wszystkie 30stki mysla, ze wygladaja na 18 lat:D

Gość idiotka hahahaha
chwalisz sie i myslisz ze ci beda jebac komplementy??? sama mam tyle lat co ty i ludzie mi daja max 19 ale sie tym nie chwale na forum kretynko :O

Nie martw się , na pewno Ci się tak wydaje, lub ktoś celowo wprowadza Cię w błąd :D można wyglądać w wieku 40 na 30, ale 19latka to sama młodość, piękna cera, gładka skóra. Więc się nie przejmuj :D zrresztą pytanie b. głupie, wiadomo, że facetom najbardziej podobają się 18-tki :D I bardziej im się podoba 18tka niż laska przed 30tką

Gość idiotka hahahaha
mnie jeszcze na wakacjach podrywali gimnazjalisci :O :) fajnie, nie? :D

Gość idiotka hahahaha
ja mimo 25 lat na karku, dalej mam mloda skore i zero zmarszczek :) w przeciwienstwie do moich kolezanek tapeciar, u ktorych widac juz kurze lapska, bruzdy na czole i kolo ust (z palenia) ale to kwestia genow, ktore odziedziczylam po mamusi:*

Gość saasdasdsdsdsdf
na pewno na tyle nie wygladasz, sama mam 27 lat, dbam o siebie, dieta wege a i tak widac po mnie wiek i pod oczami pierwsze linie sie robia. zreszta wszystkik kobietom na necie wydaje sie ze wygladają o 10 lat mlodziej... conajmniej

Gość saasdasdsdsdsdf
nie martw sie idiotko, mi sie zaczely niedawno robic zmarszczki, a tez nie pale, ani sie nie opalam, malo sie maluje :D kazdą to czeka i dobrze!!!

Gość jiujiu
ja mimo 25 lat na karku, dalej mam mloda skore i zero zmarszczek no a co w tym dziwnego? Piszesz tak jakbys miala 50 lat, wtedy faktycznie brak zmarszczek bylby jakims tam wyczynem. Jakiekolwiek zmarszczki w wiekiu 25 lat to wina samych kobiet, ktore wlasnie zatruwaja sie papierosami czy tez nalogowo sie opalaja. To zupelnie normalne, ze 25latka nie ma zmarszczek.

Gość idiotka hahahaha
asasas jasne, to ze ty wygladasz jak stare prochno nie znaczy ze ktos inny nie moze wygladac mlodziej niz w rzeczywistosci :D zazdrosc oj zazdrosc :D

Gość TakaSobieMałaJa
hehehe, ja mam 25 lat a wygladam jak sie nie pomaluje na 17:), z makijazem na 19-21:)lepiej tak niz w ta druga strone:)

Gość jiujiu
zreszta wszystkik kobietom na necie wydaje sie ze wygladają o 10 lat mlodziej... conajmniej Im starsza kobieta tym wyglada na mlodsza:D 27 latka wyglada na 20stke, ale juz 35latka wyglada na 18stke, oczywiscie wedlug nich samych:D

Gość saasdasdsdsdsdf
czego mam ci kurwo zazdroscic? na necie to kazda jest piekna i wyglada na 18 lat :D glupia szmato

Gość saasdasdsdsdsdf
haha wklej swoja fote na forum to zobaczymy, choc i tak wiek najlepiej widac w realu przy dziennym swietle, tam wszystko widac jak na dloni!!!

Gość marnotkqa
coz za pytanie :) hahha

Gość Zapomniana.........
Ja zawsze wygladałąm na mlodsza -gdy miałam 22 mowiono mi ze wygladam na 17 itp.. Teraz mam 25l -mam tez dziecko- ciaza robi swoje, ale poza tym przesłam 2operacje-i ostatnio bylam na zakupach-w sklepie obuwniczym, podniosłam głowe i zobaczylam swoje odbicie w lustrze, moze dziwnie to zabrzmi-ale na pierwszy rzut oka nie poznałam sie w lustreze! :o Zobaczyłam, kobiete ktorej bym dała ok 28l... :( tak wiec ciesz sie tym ze wygladasz młod- to nie jest dane na zawsze. Ja narzekałam do tej pory ze wygladam jak smarkula- a teraz gdy koszmarne doswiadczenia odcisneły piettno na mym wygladzie tesknie za tymi czasami ;(

Gość Złota_Lilia90
Oczywiście, że może. Ja na twoim miejscu pękałabym z dumy i wariowała ze szczęścia!

Gość sdsdsdsdsdsdsd
ja tez dobrze wygladalam do max 25 roku zycia, ale potem nie oszukujmy sie, jest juz z gorki i nie wierze w cuda. potem juz widac wiek coraz bardziej, choc moze nam sie wydawac ze wygladamy na nastolatki :D

Gość TakaSobieMałaJa
to że ktoś nałozy szpachle na twarz i wystroi się jak na sexowną 16, to niewiele pomoże:) ja mam naturalny kolor włosów, szczupłą budowę ciała i wciąż ten młodzieńczy look, opinie że każda tak o sobie mówi, pewnie wydają brzydkie, zakompleksione, wytapetowane dziunie :)

TakaSobieMałaJa Nie ściemniaj :D Ja tam nie jestem żadną wytapetowaną dziunią, czy też zakompklesioną laską. Ale koleżanki mojego chłopaka mają po 19lat i żadna 25latka nie będzie już miała takiej naturalnej, słodkiej buziuni. Mam też koleżanki, którym się wydaje, że na tyle wyglądają, to może faktycznie młodziej,ale do tych 19taek się nie równają.Idź sobie do liceum i spróbuj kogoś nabrać, że jesteś w klasie maturalnej :D A drobna budowa ciała, jak tu zaznaczasz, nie jest do niczego wskaźnikiem - no może wieku 5 - 10 lat, bo stare babcie też są drobne.

Gość mozliwe jest.............
bazinka masz racje, ale jak taka 25 latka zmieni diete, troche sie przyglodzi to bardzo mozliwe ze odmlodnieje i bedzie wygladac jak nastolatka. ale jednak przy obecnym stanie pozywienia to nie oszukujmy sie, czlowiek sie bardzo szybko starzeje.. a malo ktora dziewczyna lubi poscic

Gość sexi blondiD*** ALIXJA
Też uważam, że 25latka nie zdoła nikogo oszukać, że ma 19 lat.