Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka sobie ona.

CO PASUJE DO KAFELEK???

Polecane posty

Już za dwa tygodnie wprowadzam się do nowego mieszkania, w którym na całej powierzchni mieszkania są kafelki. (zimno nie będzie jest ogrzewanie podłogowe) I tu moje pytanie jakie dywany będą pasowały do kafli, wiadomo dywany są bardziej miłe w wystroju mieszkania, P. się uparł na skóry ,,krowie,, a ja na puchate dywany z gróbymi nitkami, co lepsze??? a może jakieś inne sugestie?

Gość sadwgfe
Odmienia się KAFELKÓW, a nie KAFELEK

Gość Smokusia 2345
oj, no naprawdę, zdechłe zwierzęta na patelni z kafelków są obrzydliwe... a takie grube dywany można niedrogo kupić w IKEI, są super grube i puszyste ;) można na nich nawet leżeć, bo są takie miękkie

zdecydowanie puchaty dywan :D mój znajomy w swoim salonie ma taka skore :O to jest ohydne :O zdjęte chyba z jakiejś antylopy--razem z ogonem :O

jakoś szczególnie, by mi ta ,,zdechła,, krowa nie przeszkadzała, u prawie wszystkich znajomych pojawiły się te skóry bydlęce na podłogach wygląda to w miarę fajnie...ale znika z mieszkania ten fajny ciepły klimat...że chciało by się tam siedzieć godzinami i gadać...

Gość 3456789oiuytrewsertyu
zdecydowanie grubasny dywam mieciutki:) tylko nie wiem czy taki z dlugimi nitkamibedzie dobry, mysl o tym ze trzeba to bedzie odkurzac, macie jakie zwierzeta? dzieci? przy zwierzetach siersc, piasek z lapek, musi sie dywan wygodnie odkurzac. odradzam ciemne kolor i te bardzo jasne - bardzo widac na nich brud. polecam wzory "maziate". skora to wg mnie cos strasznego, zdechle zwierze na podlodze, mysle ze przy ogrzewaniu bedzie dawala charakterystyczny "zapaszek"

Gość kompromis nie jest ideałem
krowie skóry wytrawione z sierścią są niezbyt miłe w dotyku, nawet zrogowaciałą piętom i dziwaczne estetycznie. Twój pomysł z dywanami uważam za dobry. Ale gusta, cóż.. Zgódź się na nie w takim zakresie by ciebie jak najmniej raziły a dla niego były widoczne. Trudno się mówi :( Niech i wilk i owca będą cali. Tutaj ty bądź wilkiem. :( Facet to pisze.

Tak mamy zwierzątko, kotka...a dziecko będzie chyba na koniec stycznia, przynajmniej taki mam termin porodu. Za chwilę pokaże mu opinie, że lepszy fajny dywan niż,,zwierzę,, na podłodze i sam dojdzie do wniosku że faktycznie bez sensu iść tylko za modą....

3456789oiuytrewsertyu---faktycznie, wygląda, dość ,,chłodno,, ale za to dale elegancki efekt... ja myślałam o czymś takim....te są małe ale zwizualizują o co mi chodzi. http://allegro.pl/nowosc-shaggy-futro-160x220-super-wzo-i1884745383.html http://allegro.pl/dywan-1-8x2-6-wycinany-super-dywany-mega-promocja-i1886399221.html

Gość Faciooooo333
oj, żeby tylko ten kot nie naszczał na krowę

Gość TeżTakMiałem123
dobre, heh, "martwe truchło zwierzęce będzie stale podgrzewane przez podłogę" ;D zwłoki zarżniętej obdartej ze skóry krowy na patelni z podgrzewanej podłogi ;D