Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

A dzisiaj stawiam wszystkim lody ;]

Polecane posty

Słoneczko dzisiaj przygrzało to odwrotnie do wczorajszej gorącej czekolady dziś zapraszam na lody :classic_cool: Algida śmietankowa straciatella + bita śmietana :classic_cool:

pśp chyba też straciła ;) wszystko wskazuje na to że mam rację :P po prostu co jakiś czas usuwają jak leci :D hehe - wielka moderacja 🖐️

Gość Ciacho z kremem...
brzydula30 ja na grzane winko zapraszam A bigos będzie?:classic_cool:

Dobra już miskę opierdzieliłam :classic_cool: Pójdzie w tzytzki :classic_cool: Brzydula 🖐️ Oooo grzańca mogę teraz przyjąć w swoje rączki :) Dyrektorke 🖐️ Jeszcze mi z pół litra zostało więc wpadaj śmiało jak lubisz

babeczki...mi też:D:D:D Ja uwielbiam tylko czekoladowe w rożku, ewentualnie gałkowe mięta z czekoladą:)

Szanowny Prezes Wertyp poczulem sie obrazony musze teraz cie zglosic do moderacji. No to w kafeteryjnym stylu życzę Ci szerokiej drogi - wypierdalaj w podskokach 🖐️

dyrektorke Blondzia - aleś Ty ostra suka dzisiaj ŁAŁ Zdaje Ci się, dzisiaj mam dobry humor i jestem wręcz wyrozumiała dla kolegi :D Chociaż w sumie ja tu zazwyczaj jestem bardzo wyrozumiała... szkoda mi kusić los, że mogłabym paznokietka złamać strzępiąc opuszki na buraków :classic_cool: