Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saya91

Całkowita regeneracja skóry

Polecane posty

Gość Saya91

Hejka! To mój pierwszy post tutaj więc witam wszystkich serdecznie :) Mam problem z popękaną skórą dłoni przez pracę w ogródku. Koleżanka poleciła mi krem Kamil, więc kupiłam 2 tubki(każda inna ), jednak po za miłym wygładzeniem skóry w żaden sposób nie poprawił jej wyglądu. Co wiecej to wygładzenie trwa jedynie parę godzin. Zancie wiec może jakieś sposoby na regenerację skóry, a nie jedynie chwilowe nawilżenie? Chodzi mi o dłoń jak u dziecka, czyli ciągle ładna i gładka. Taka całkowita regeneracja :) Dodam że moje dłonie nie są szczegól;nie zniszczone, jednak wyglądają strasznie kiedy patrzę na nie pod ekran monitora przy zgaszonym świetle :) Pozdrawiam PS. Próbowałam też Nivei ale ta w ogóle nie działała :/

Gość maść z witaminą A
:-)

Gość Saya91
Tylko tyle? i to zregeneruje całkowicie dłonie ? :)

Gość Saya91
odś

Gość Saya91
Co mam Ci pokazać? Nie rozumiem Twojego komentarze :)

"Nie rozumiem Twojego komentarze" ja twojego KOMENTARZE tez nie rozumiem: ) pokaz mi reke: ) ogladne

Gość Saya91
"Próbowałaś czystą wazelinę kosmetyczną?" Jeszcze nie, ale czy wazelina kosmetyczna ma właściwości regeneracyjne? "ja twojego KOMENTARZE tez nie rozumiem: )" Grr proszę nie czepiać się literówek :) Zdjęcie ręki wyślę jutro gdyż mój telefon robi okropne zdjęcia przy sztucznym oświetleniu :)

ale ja sie zastanawiam w jaki sposob ta literowka Ci wyszla? a jest daleko od e : ) to ja mam pomysl, na przyklad zalozysz jakies tymczasowe gg i mi podasz nr, a jutro mi tam zdjecie wyslesz, co Ty na to?

Gość Saya91
mnie pasuje, ale gg założę jutro. Jak możesz to podaj numer to Ci jutro zdjęcie wyślę. I proszę jeszcze o jakieś rady. Ja idę spać, dobranoc :)

Gość czy jest tu ktos
nie, nie, nie wazelina :O nie czysta :O ona ci pogorszy sprawe! masc z witamina a moze byc, moze byc masc nagietkowa takze, to sa rzeczy ktore kosztuja grosze w aptece, mysle ze nagietkowa bylaby lepsza bo nagietek ma wlasc. wlasnie na rany dobre. oliwa z oliwek takze, zwykly olej. lub tez krem brzozowy bym ci polecila.

Gość doadjaod
polecam właśnie krem z wit.A na popękaną skórę dłoni. Dodatkowo co 2 tygodnie zabieg Alessandro z parafiną w formie rękawic. Na noc możesz nakładać jakiś emolient i na to bawełniane rękawiczki. Jak wyleczysz pęknięcia możesz swobodnie zastosować jakieś kwasy :)

Gość hojna
czy jest tu ktoś- a skąd ty wiesz,że to dobre rozwiązania?

Gość czy jest tu ktos
bo jestem atopikiem i mam doswiadczenie w leczeniu ran skory, egzem i takich tam :(

Gość hojna
przykro mi...nieprzyjemna sprawa

Gość Saya91
"moze byc masc nagietkowa takze, to sa rzeczy ktore kosztuja grosze w aptece, mysle ze nagietkowa bylaby lepsza bo nagietek ma wlasc. wlasnie na rany dobre" Rozumiem że do ran zaliczasz również zmarszczenia/pęknięcia na skórze dłoni? :) Mnie dłoń nie boli(lekko piecze), tylko po prostu chcę ją sobie "odnowić". Ostatnio jak spojrzałam na piękną i delikatną dłoń koleżanki to aż mnie zazdrość wzieła(a moja taka sinawa/pomarszczona mimo iż mam 20 lat :) ), co u mnie jest rzadkością :) To tak spróbuje tej maści z witaminą A oraz maści nagietkowej. Jeśli zna ktoś jeszcze dobre sposoby na skuteczną regenerację to proszę pisać :) Pozdrawiam

Gość kunta kinte2
skorupki od jajek

Gość gość
K****, temat o dłoniach, a jakiś p********y spamer wyjeżdża z turbosprężarkami :D:D:D🖐️

Gość gość
Ja miałam od zawsze problem z cerą. Bardzo widać było na niej oznaki zmęczenia oraz starzenia. Od pewnego czasu chodzę do dr Szczepańskiej z Mielca na zabiegi regeneracyjne i głęboko nawilżające i różnicę widać gołym okiem. Naprawdę warto raaz na jakiś czas tego spróbować.