Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona, niewiedzaca co dalej

mój facet siedzi najprawdopodobniej w areszcie śledczym ;/

Polecane posty

3 miesiace temu policja przeszukiwała mieszkanie i siedzibę jego firmy, rzekomo szukali jakis papierów i poinformowano nas, że moj chlopak jest swiadkiem w jakiejs tam sprawie a rzeszukanie ma charakter rutynowy i odbywa sie na legitymację służbowa Pani funkcjonariusz jako, że nakaz przeszukania od prokuratora był skierowany pod nieprawidlowy adres. W tym czasie mielismy juz dawno zaplanowany wyjazd do UK, poniewaz chcialam podszkolić swój jezyk i sprobowac życia tutaj, bo własnie tu obecnie jestem. Chlopak siedział ze mna tu 2 miesiace po czym dostal informacje, ze szuka go policja i wrocil do Polski, zeby to wyjasnic. Wrocil we wtorek do Polski, w srode się zgłosił i ślad po nim zaginał. zadzwonil tylko do rodzicow z informacja, ze zostal zatrzymany do wyjasnienia. Jestem zrozpaczona, bo dodatkowo straciłam prace i naprawde nie wiem co dalej;/ Przypuszczam, tzn mam nadzieje, ze to jakas pomylka, bo raczej wydaje mi sie, ze jesli robiłby jakies faktyczne przekrety wiedzialabym o tym pierwsza ;/ Nawet nie wiem gdzie siedzi i o co jest oskarzony. Wynajety prawnik raczej tez nie kwapi sie , zeby udzielic mi jakiejkolwiek informacji w tej kwestii. Moze ktos byl w podobnej sytuacji i wie jak to wyglada i ile moj facet jako niewinna osoba posiedzi?

up

nikt nie wie?

Gość jeśli byłby nie
winny to już by go pewnie wypuścili ,tymczasowy areszt można przedłużać nawet do 2 lat i dłużej w zalezności od postępowania śledztwa

;/ Sama juz nie wiem co mam o tym myslec

Gość niewiadomo
NIgdy nic nie wiadomo.. Najlepiej umowić się na wizytę w areszcie z kierownikiem i oni tam wszystko wyjaśnią. Prawnik też wam wszystko powinien powiedzieć i policja też. To jakieś dziwne, że nie macie informacji.. trzeba to zrobić i zmienić prawnika!

my nawet nie wiemy, gdzie on jest tzn w ktorym areszcie na policji nie chcieli mi powiedziec absolutnie nic