Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sativa1926

Marsz Niepodległości 11.11.2011

Polecane posty

Gość niepowylamywany
sativa...pozdrowienia z Niemiec

Gość Sativa1926
To będzie znaczyło tylko tyle,że ci którzy blokują są wrogami Polskości. Po co sprowadzacie z Niemiec lewaków? Rząd Niemiecki uznał ich organizację za jedną z najbardziej zagrażających społeczeństwu.... Kto i kiedy "HAJLOWAŁ"na marszu? Pokaż to tu i teraz,przedstaw dowody

Gość Ja sie czuje patriotą, ale nie
I znowu "spięte Polaczki" chcą demonstrować swój patriotyzm hasłami typu "lewaki nigdy nie przedstawiają konkretów". Żałosne, niektórzy powinni dać sobie po prostu na looz. Ja się cieszę, że Polska odzyskała niepodległość, ale żeby się kłócić o to na forum ? Polacy zawsze znajdą powód do biadolenia, zamiast się cieszyć będą się kłócić. Żałosne.

"Kto i kiedy "HAJLOWAŁ"na marszu? Pokaż to tu i teraz,przedstaw dowody" Na zdjęciu masz dowód... "To będzie znaczyło tylko tyle,że ci którzy blokują są wrogami Polskości." A może tych którzy maszeruja, ziejąc nienawiscią do kazdego który myśli inaczej niż oni?

To będzie znaczyło tylko tyle,że ci którzy blokują są wrogami Polskości. Pewnie ! To pewnie Niemcy z Tuskiem na czele :D. Przynajmniej się trochę pośmiałem na wieczór, dzięki :)

Dlatego właśnie jest Marsz żeby się jednoczyć i cieszyć. Jak zawsze skończy się na kłótniach. Ja nigdy nie uczestniczyłem w żadnego rodzaju marszach, zawsze znacznie bardziej podobało mi się to, w jaki sposób Amerykanie cieszą się ze swojego święta. Polacy są spięci i zestresowani niestety.

Gość Sativa1926
Dokładnie tak jest.Czy wiesz że do warszawy na zaproszenie Polskiej Antify przyjadą niemieccy,lewicowi bojówkarze?

Zdjęcie z 11 listopada i ONR w koszulkach z krótkim rękawem.. :D Jak tam z twoim iloczynem shatyn? :P

Gość shatynowi znowu puma nie
wyskoczyła i biedak ujada jak piesek :O nie rozmawiajcie z nim. szkoda nerwów. na marsz nie idę, bo mam w domu dużo problemów i nie dam rady. będę się za wami modlić.

Myrevin... Jak widze iloczyn pomylił się ze stopniami Celsjusza... Trudno dyskutowac z kimś takim...:O

Sativa1926 WOW, 5 rozbiór Polski ! Oczywiście musiałaś napisać o radykałach, to tak jak bym porównywał ludzi, chcących iść na ten wasz marsz do ONR-u, też fanatycy. Mnie po prostu już nudzą te ciągłe awantury, nie zamierzam uczestniczyć w żadnych oficjalnych obchodach.

Dokładnie... Dlatego usiłowałem i próbowałem wytłumaczyć... Ale chyba nie sa w stanie zrozumieć... Trudno...

Tylko tyle, jesteś parę razy większym manipulatorem jak ja, mimo że jeśli idzie o tą sztukę od ciebie wolałbym się nie uczyć, skoro to zdjęcie jest dowodem "hailowania" na marszu. ;)🖐️))

Shatyn gest wyciągniętej ręki czynią gnoje, które nie znają historii, a tym bardziej nie mają pojęcia o miłości do Ojczyzny. Tak samo można napisać jeśli chodzi o lewice, rozrabiać przychodzą chuligani, a nie ludzie, którzy mają po prostu lewicowe poglądy. Ja mam liberalne od razu mówię i się zaraz zbierać będę, życzę miłych marszy bez wrzasków i licytacji "kto jest bardziej Polakiem".

Gość Sativa1926
http://pu.i.wp.pl/k,MjE5NzE1MTIsNDIxNTI3,f,SalutONR.jpg A więc to są gnoje którzy nie mają pojęcia o miłości do ojczyzny? Zdjęcie z mojego rodzinnego miasta podczas pogrzebu Romana Dmowskiego...

Dobranoc, rano do pracy trzeba :)

zyje wedlug zasad: ja bym w tym cytacie "Shatyn gest wyciągniętej ręki czynią gnoje, które nie znają historii, a tym bardziej nie mają pojęcia o miłości do Ojczyzny." wycial literke "n" ze slowa "gnoje"

Gość a PO co maszerować?
kto dziś nie POpiera jedynego fuehrera, tego dorżniemy. wystarczy motyw ekonomiczny

Fakt, że bojówki się szykują. Wystarczy spojrzeć na lewackie stronki, gdzie podburzają do blokowania marszu. Określając prawdziwych patriotów rasistami i nazistami. Kto więc nawołuje do nienawiści.

Sativa1926 Może to dziwnie zabrzmi, ale na pogrzebie Reinharda Heydricha największy zbrodniarze też się dobrze prezentowali. Wiem, że porównanie przesadzone i nieadekwatne. Porównujesz przedwojenny ONR (pogrzeb Dmowskiego) do dzisiejszego, to tak jak byś porównała PSL czasów Witosa do dzisiejszego. Mam nadzieje, że zrozumiałaś. PA

Gość Sativa1926
Chciałem zwrócić uwagę na sam gest salutu Rzymskiego Pozdrawiam

Gość Post Restantor
22:29 [zgłoś do usunięcia] Shatyn.nr6. Odpowiedź na Twój brzmi-wszystko zależy od tego czy "prowokatorzy"jacy się z pewnością tam znajdą-Twojego pokroju tylko troszkę młodsi dopną swego.Jeśli Policja nie dopuści do rzygliwej kontrmanify mającej na celu najpierw "dać dupy"a potem krzyczeć "Gwałcą"co zwykle ma miejsce to gwarantuje Ci że będzie spokój. Spokój jest zawsze tam gdzie nie ma wałów, którzy go zakłócają.Sam pewnie byś chętnie tam pojechał w tym celu.Dupa Cię świerzbi tylko Ci się nie chce.