Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowany1989

problem z kobietą...help me .

Polecane posty

Gość zdezorientowany1989

w zasadzie nie wiem od czego zacząc... Mam kolezanke, jakis czas temu wyznalem jej , że coś do niej czuje, nie powiedziała nie , nie powiedziala tak . Stwierdzila ,że musi przeboleć poprzedni zwiazek.ok . Lecz po pewnym czasie zauważyłem ,że z nim pisze i rozmawia(swoim eks) , jakiś czas potem powiedzia ła mi , iż chce sprawdzić czy on sie zmienił... Lecz rzekomo z góry twierdzi ze nie zamierza z nim byc. traktuje mnie jedynie jak kolegę , nic więcej . i nie mam zielonego pojecia co powinienem zrobic ani co powinienem z tym zrobic , doradźcie proszę . . Czasami mam wrażenie , że marnuje czas , ponieważ nic z tego nie będzie...

Gość kocham witkaca
poszukaj szczęścia z inną. z tego nic nie będzie...

Niestety, marnujesz czas. Miałem podobne zdarzenie ok.30 lat temu, obecnie ta Pani jest żoną ówczesnego "byłego". A ja się cieszę, że tak wyszło- Ona się nieładnie postarzała. A inne kobiety z tych lat niekiedy postarzały się nadspodziewanie ładnie.

Gość zdezorientowany1989
ale mi naprawde na niej zależy... Próbowałem zerwac z nia kontakt, ale i tak ciagle pisała dlaczego nie przychodze, dlaczego sie nie oddzywam, szczerze powiedziawszy to czuje sie jak na łancuchu , ponieważ nie wiem nawet na czym stoje ... O tym że chce sprawdzic czy sie zmienil ,podejrzewam ,iż powiedziała mi tylko dlatego że wiedziała o tym iż dowiem sie ze ktoś w koncu mi doniesie o ich spotkaniach na miescie.... Pytam na forum ,bo nie mam kogo sie poradzic , a mam dopiero 23 lata i niewielkie doswiadczenie z zwiazkami

Naprawdę, jako starszy, doświadczony kolega szczerze Ci radzę, nie ciągnij tego. Ona może podbudowuje swoje ego dowodami Twego zainteresowania, ale tracisz czas i możesz się zbyt silnie zaangażować. I tak wiem, że wolałbyś tutaj przeczytać bujdy, które dałyby Ci, choćby irracjonalną, ale nadzieję. Tylko po co?

Gość akcja znicz 0011
boze ja nie wiem dlaczego niektorzy zadaja takie durne pytania, czlowieku wez na zdrowy rozum, pisze do bylego, chce do niego wrocic, ciebie ma w jakiejs odleglej rezerwie, a rty sie jeszcze glupio pytasz??, jejku

Gość zdezorientowany1989
dzieki, akcja katolicka , chyba najbardziej pomogles, choć wcale mnie nie cieszy...