Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justysiassk

mam problem, pomozcie mi podjac decyzje.

Polecane posty

Gość justysiassk

otoz od 24 wrzesnia zaczelam nauke w szkole policealnej na kierunku fryzjerstwo. chodzi o to, ze ja juz jestem fryzjerka tylko po szkole zawodowej mialam przerwe, przez to ze m. in. kontynuowalam nauke. przerwa w zawodzie to 5 lat i teraz nie wiem czy kontynowac nauke w tej szkole, bo dla mnie to troche strata czasu. mowia o strasznych duperelach nie zwiazanych w ogole z fryzjerstwem, uwazam to za zmarnowany czas. nie wiem jak bedzie wygladala sprawa z praktyka, ale mysle ze podobnie jak z teoria. 2 lata to jednak jest kawal czsu, nie wiem czy nie bedzie lepiej jesli pojde do urzedu pracy i poprosze o dofinansowanie na jakis kurs fryzjerstwa. co robic? poradzcie.

Jeśli to dokształcanie da Ci jakiś ważny papierek to go ukończ dla samego papierku a jak pod tym względem Ci nic nie da to zrezygnuj.

Gość justysiassk
co mi da papierek jak ja juz mam tytul czeladnika, bede technikiem uslug fryzjerskich, ale bardziej w tym zawodzie liczy sie doswiadczenie niz to czy bede technikiem czy tylko czeladnikiem. doswiadczenie to najwazniejsza sprawa. nie wiem sama co robic. myslicie, ze dadza mi dofinansowanie z urzedu pracy na taki kurs?

Gość justysiassk
up

Gość a weź
moge robic za manekina na ktorym bedziesz mogla do woli eksperymentowac z wlosami:classic_cool:

Gość justysiassk
aha a jestes ze slaskiego? wypowiedz sie co do tematu, myslisz zeby kontunuowac nauke w tej szkole, bo ja juz sama nie wiem co robic.

papier papier i jeszcze raz papier-jak zaczęłaś to kończ, a dokument zawsze może się przydać...

papier papier i jeszcze raz papier-jak zaczęłaś to kończ, a dokument zawsze może się przydać...

Gość fcbgfhghfgth
lepiej koncz to co zaczelas, to dluga przerwa a nie masz gwarancji ze urzad biedy ci da na kurs. Kurs ci zasponsoruja wtedy gdy bedzie pewne ze ebdziesz miala prace a pracodawcy ejst wlasnie potrzebny pracownik po takim kursie. Ogolnie mowiac musisz miec gwaracje pracy od pracodawcy

Gość a weź
potwierdzame🖐️ coś zaczęłaś - skończ.