Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agaczar13

ZABAWKI DLA 2 LATKA

Polecane posty

HEY DZIEWCZYNY NIE MAM POMYSŁÓW JUŻ NA ZABAWKI DLA MOJEGO SZKRABA. ZBLIŻA SIĘ MIKOŁAJ I GWIAZDKA CHRZESTNI I DZIADKOWIE PYTAJĄ CO MAJĄ KUPIĆ A JA NIE MAM POMYSŁÓW. NAPISZCIE WASZE PROPOZYCJE, CZYM WASZE DZIECI UWIELBIAŁY SIĘ BAWIĆ. Z GÓRY DZIEKI

ja się zastanawiam nad zestawem ciastoliny np lodziarnia i namiotem z tunelem i jeszcze nad czymś myślałam ale teraz zapomniałam :D ostatnio kupiłam małemu z zabawek telefon i aparat fotograficzny i jest zachwycony wszędzie je zabiera i mimo że ma już je kilka tygodni to się nimi nie znudził. polecam

hej agaczar jak tam twój synio z dolegliwosciami, o których kiedyś tu dyskutowałysmy? uspokoiło się?

moja lubi *lego duplo *ciastoline ma kilka zestaww ( nie lepi sie ak do wszystkiego jak plastelina ale mala tez bawi sie zawsze na kocu do tego ) *farby kupilam jej z crayola czy cos takiego łatwo sie zmywaja i spieraja ze wszystkiego *puzzle ( dosc duze) *gra paiec ( na razie cieszy sie jak wsciekla gdy znajdzie pare ) * little people z Fisher Price teraz na ikołajki dostanie Arke Noego

Gość anilka
przede wszystkim klocki, zestaw kuchenny i samochod zdalnie sterowany, planuje mu kupic jeszcze keyboard, ciastoline, gre planszowa pamięciową, a na wiosne rowerek biegowy i wrotki:) aha, zapomnialabym! dziadkowie pytali sie co kupic na swieta, to zasugerowlaam im taka gre, jak widzialam na allegro! ona chyba sie nazywala zlap kreta czy cos takiego. to jest taka plansza z kretami i dziecko musi uderzyc mlotkiem kreta, ktoremu swieci sie nos, jak to zrobi to zaraz zapala sie nos u innego itd, sa rozne poziomy trudnosci. juz widze jak moj synek siedzi z tym mlotkiem hahah:)mysle ze to bedzie strzal w dziesiatke!

moj syn uwielbia traktory i te wszystkie maszyny ..... i klocki tez lubi(ale tylko wtedy jak sie z nim buduje ).

Gość mama sama w domu...
ciastolina jest super nic nie brudzi mój 2,5 latek uwielbia sie nią bawić