Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyskusja ogolnaa

Litr benzyny w POlsce 5,20pln

Polecane posty

Gość dyskusja ogolnaa

Litr benzyny w USA 2,40pln w przeliczeniu na złotówki. Pytanie: KTO NAS OKRADA? :)

Gość dyskusja ogolnaa
w USA średnia cena benzyny to ok 3 dolary za galon czyli ok 9zł. galon= 3,75 litra czyli litr benzyny w USA kosztuje 2,4zł

Gość eee tam....
w niemczech 1,64euro

Gość taka prawda ona
w nieczech zarabiasz 1300euro i płacisz 1,64euro a w POlsce zarabiasz 1300zł płacisz 5,20zł by żyło się LEPIEJ ;)

Gość powiem tak..
w moim mieście (naprawdę dużym) i okolicach jest najdroższe paliwo w Polsce :( sam nie mam samochodu bo nie jest mi potrzebny ale dużo poruszam się nim pracując w delegacjach tajemnicą poliszynera jest zmowa cenowa właścicieli stacji różnych sieci próbował wyłamać się nowy podpięty pod ruski Lukoil (sic) szybko go ustawili :( Polak Polakowi wilkiem :O

Gość zaślepiony staruch
szatynek jak zawsze perdoli głupoty ;)

Gość pani Alicja
oj tam rozluźni się na drogach bo właścicieli złomochodów na paliwo nie będzie stać :classic_cool:

Gość mala Magdalenka
dzisiaj na jednej z tanszych stacji 95 byla po 5,45 zł szoooook

Gość szmatynek
od stycznia 6zł pewne ;)

Gość ja zznam przecież
13:17 [zgłoś do usunięcia] Shatyn Tu znalzałem coś takiego... "Z powodu różnic marż olej napędowy (jako produkt przed naliczeniem podatków) jest obecnie znacznie droższy niż benzyna - w polskiej rafinerii ON kosztował 7 listopada 3,00 zł/litr, gdy benzyna - 2,52 zł/l. Prawie o 50 groszy więcej!" Czyli litr benzyny przed opodatkowaniem to 2,52... czyli POdatki to 100% ceny brawo rząd POlski!

Gość gość
"Zapomniałaś" o kosztach przewozu, przechowywania, marżach pośredników itp... Tak bywa jak się nie ma pojęcia o tym o czym się pisze...:O

Gość znawca rynków
benzyna przez najbliższe poł roku powinna utrzymywać sie na poziomie maks 5,5 zł gorzej olej napędowy na pewno będzie przekraczać 6 zł

Gość a gdzie jest tak tanio
5,20? KAżdy by dziś chciał tak "tanio"

Gość gość
"zlotowka sie umocnila dolar spadl a paliwo drozeje to jest ciekawostka roku"Wawcia nie wie że kontrakty na zakup benzyny sa realizowane w dużych odstepach czasowych...Ale w sumie nic dziwnego. Przy jego wysokości IQ to i tak cud że umie włączyc komputer...

Gość biedroneczka nie w kropeczki
Postawmy więc na rodzimy rzepak i biopaliwo:) Cena beznzyny spadnie, a rolnicy zarobią:)

Gość gość
"ciekawe czy ty rozumiesz co w ogole napisales skonczony idioto"Na pewno wiem że ty nie zrozumiałeś.A teraz podziękuj... Za łaskę...:D