Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaakl;asdkl;dk;fkl;d

w czym rzeszow jest lepszy od lublina? studiuje w lbl, ale caly czas slysze jak

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaakl;asdkl;dk;fkl;d

to lepiej by bylo jakbym wyubrala rzeszowww ;/

Ja wole Rzeszów. Teraz mam blizej do Lublina ale nie lubie tego miasta. Panuje tu inna kultura jazdy. Lubelscy kierowcy sa chamscy. Po Rzeszowie zawsze jezdzilo mi sie lepiej. Ogólnie ludzie są zyczliwsi na Podkarpaciu niz w Lubelskiem. Nie rozumiem czasami ich mentalnosci, nie wiem z czego wynika.

I duzo szybciej is prawniej załatwiam sprawy urzędowe na Podkarpaciu a w Lublinie panuje nadal jakas komuna, gdzie nalezy czcic urzednikow, bac sie lakarzy i wszystkim wchodzic w d ... inaczej na rozne zaswiadczenia na z US trzeba czekac 2 tyg, kiedy na Podkarpaciu takie zaswiadczenia dostaje od ręki.

Bello a ja mam zupełnie odwrotne zdanie na temat kultury jazdy kierowców, ale to jest tylko subiektywna obserwacja.

Gość a co mi tam!
w lubelskim też pis zwycięzył, ale nie wiem co to ma do rzeczy. co do papierów urzędowych to nie wydaje mi się żeby tak było jak napisał ktoś wyżej, jest jakiś termin ich wydania, jeśli dostaje sie je od ręki to nie wazne czy jest to lublin, rzeszów czy gdańsk, a jak trzeba czekać to trzeba i już. nie wiem w czym rzeszów jest lepszy dla mnie nie jest, ale też lublin nie jest lepszy od rzeszowa. powinnas pytan tych którzy mowią, ze jest lepszy

Gość Baraa
Bez przesady, z tym cudownym Lublinem...

Gość dr s. Fiutancja, wizytatorka
niczym, jedno i drugie Ciemnogród, cmokający w dupsko abp Michalika.

Gość zejakcoznowu
Od 4 lat regularnie bywam w Lublinie i muszę powiedzieć, że to miasto przeszło OGROMNĄ metamorfozę, aż miło się tam teraz przebywa. W Rzeszowie nigdy nie byłam, ale miałam do czynienia z miastami do Lublina wielkościowo podobnymi i powiem jedno - Lublin teraz jest na prawdę niesamowitym miejscem, a do studiowania to już wgl (: Szkoda, że nie ma tam mojego kierunku, bo na pewno bym tam się uczyła.