Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co kupic.....

Co kupujecie rodzicom na gwiazdkę? bo ja nie wiem, znowu kosmetyki???

Polecane posty

Gość co kupic.....

ksiązek nie czytają, ubrania ich jakoś nie cieszą, już nie te lata, co więc można kupić w miarę taniego???

Gość vckzdodfbg
Widocznie jestes tepa i ograniczona jezeli tylko na tyle potrafisz wpasc :-O

Gość vckzdodfbg
sram mordą

Gość domiaia
Ja zamówiłam piękny portret naszej całej trójki na allegro. Za 80zł dużego formatu. Przesłałam takiej Pani zdjęcie i ona pięknie namalowała nas ze zdjęcia. Piękna pamiątka. Wisi sobie teraz w antyramie w pokoju. Ale to nie było na święta, a na rocznicę:)

Gość co kupic.....
No całkiem niezły prezent ale ja bym się bała takie coś, bo oglądałam te portrety na allegro i na niektórych ludzie po prostu nie byli do siebie podobni... choć oczywiście nie przeczę, że ten kto maluje ma talent. Poza tym nie wiem czy rodzicom by się spodobało takie coś...

Gość ramoneska
domiaia- daj linka, fajny pomysł,ile czekałaś

Gość domiaia
Ty znasz najlepiej swoich rodziców. Ja wiedzialam, ze moich sie spodoba zreszta dlaczego mialoby sie nie podobac. I wybralam osobe, ktorej prace najbardziej mi sie podobaly. Nie sugerowalam sie na pewno cena, a jakoscia. Moim natomiast kosmetyki by sie na pewno nie spodobaly, bo to taki beznadziejny prezent na odwal sie, bez wkladu wlasnego i inicjatywy w pomysl.

Gość madziorraaa
dla rodziców zamów kalendarz ze zdjęciami na cały rok, umieść tam wszystkich, którzy są dla nich ważni. Co miesiąc inne zdjęcie. Takie prezenty zawsze się sprawdzają.

Gość co kupic.....
Masz rację, teraz wpadłam na inny pomysł: nie portret ale kalendarz z moimi rodzicami! zaraz poszukam kogoś na allegro kto to robi :)

Moja mama co rok chce coś praktycznego do kuchni/domu.. dostanie jakąś "luksusową" patelnie czy coś :O a tak od siebie kupie jej może szal czy portfel ładny Tacie muszę wynaleźć jakiś film z serii jego ulubionych - przyznam się, że na każdą okazję mu takie coś kupuje :O Ale sam sobie tego nie kupi, a jednak cieszy się i ogląda później. Do tego może coś z wędkarstwem - od dawna czaje się na zestaw spławików czy czegoś takiego, ale nie znam się i szkoda mi żeby w sklepie coś nie potrzebnego mi wcisnęli :P A niedoszli teściowie dostaną ode mnie pewnie kosmetyki z tym, że nie jakieś tam supermarketowe zestawy świąteczne :D

Gość madziorraaa
co roku kupuję foto kalendarz rodzicom i chyba by się obrazili gdyby tego roku go nie dostli ;) tylko nie kupuj takiego z jednym zdjęciem. Najlepsze są z dwunastoma. Zdjęcia możesz sama obrobić w ten sosób , żeby na jednym zdjęciu było kilka osób.