Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosta rada

Jeśli boicie się,że facet po seksie was zostawi... poznajcie prawiczka :)

Polecane posty

Gość prosta rada
Ale sie uczepiliscie tego loosera:) Tak facet po 20stce prawiczek to normalna sprawa. Tez tak uwazam. Facet po 30stce i prawiczek wzbudza pewne watpliwosci :) Ja mowie o 25 latku:)

Gość looooser to bot
innej opiji nie ma 🖐️ jak ludzie przestana do niego odpisywac to sobie pojdzie w cholere bo automat przeciez dialogu sam ze soba nie bedzie prowadzic

Gość fgthtrjy
to czy ma 25 czy 30 to rożnicy nie robi.

nie bylo mnie tu z 5 tyg jak nie wiecej, ale widze nadal zenujace tematy i wysyp glupich wypowiedzi a ty looser jestes najwieksza porazka tego forum chyba:-O wez w koncu zrozum ze nic soba jako facet nie reprezentujesz im wczesniej to zrozumiesz tym szybciej sie wezmiesz za siebie, a jak nie to niczego dobrego ci nie wroze niestety papa

Gość on jest lepszy projektem
niz byl BNB :D🖐️

Gość ciekawe co sobie myślą
- mama luzera - tata luzera - dziadek luzera - babcia luzera - znajomi rodziny luzera - dalsza rodzina luzera - wszyscy którzy usłyszą jak wygląda życie luzera nic dziwnego że luzer jest aspołeczny bo perzyznac się do nieudacznictwa i znosić mysli ludzi to jest ciężko :classic_cool:

Gość prosta rada
ehh.. ja się już nie wypowiadam:) zalolzcie topik o loooserku i tam moze wszyscy napiszą,co o nim myslą:)

Gość przeciez ostatnio
przyjechala do niego rodzina to sie zamknal w pokoju i zaczal modlic by sobie jak najszybciej pojechali. Wiec jednak instynkt samozachowawczy ma 🖐️ w innym przypadku by wyszedl i sie chwalil co robi na codzien i jak "zarabia" na zycie

Gość ty autorko sie lepiej
ogarnij bo takie bajki to mamusi i tatusiowi opowiadaj :O🖐️ moze sie wzrusza ze maja zdolna corke

Gość prosta rada
jakie bajki?:) wiem to z doswiadczenia i z zycia kolezanek,znajomych.. w wiekszosci przypdkow jest tak,jak napisalam,wiec nie zamierzam się 'ogarniać' :) a mądrą corkę mają i są z niej bardzo dumni, :)

Gość sam mówiłem 3 swoim
dziewczynom, że jestem prawiczkiem :D. Szczególnie dziewicy. :P

Gość prosta rada
Dlaczego je oklamywales?

Gość ninjaa
brak argumentow?:D Mało dostałeś argumentow dlaczego jestes żałosnym nieudacznikiem?:D

Prowokacja, wiadomo żę mądra dzieczyna rozpoznałaby wartościowego prawiczka. Nieudacznikiem, bo taki śmieć jak ty tak sądzi? Ja mam widać inne o tym zdanie. Jestem facetem na poziomie.

Gość ja niedawno rozprawioczyłam
do sam mówiłem a mówiłes to przed czy po pierwszym seksie?