Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosta rada

Jeśli boicie się,że facet po seksie was zostawi... poznajcie prawiczka :)

Polecane posty

Gość ciekawe jakie wartosci ma
luuuuuzer - 28 lat - prawiczek - bez kolegów - uzależniony od kafe i lotto - od 10 lat wegetujacy w domu - opowiadajacy bzdury na kafe - bluzgajacy, chamski do kobiet, piszacy chamskie podszywy... bo za co innego dostawał bany? albo kasowali mu posty?

Gość ciekawe jakie wartosci ma
"Myślę, że ja jestem najbardziej hardcorowy z mojej najbliższej rodziny, ale większość moich braci ciotecznych też żyje bardzo z zasadami, więc jednak coś tu musi być. Mamy porządnych rodziców." znaczy klan bezrobotnych prawiczków? Ale hardcore :classic_cool:🖐️ epic fail :classic_cool:

Gość ja ostatnio poznałam
świetnego faceta. student architektury, pracuje, niedawno się okazało, że prawiczek :D ale nawet gdyby miał za sobą 5 kobiet, brałabym go :D a takiego looooosera za to kijem bym nie tknęła.

Gość luuzer ma tylko
wykształcenie średnie a na studia poszedł na marketing i wyleciał pierwszego semestru. Sam się chwalił w jego ulubionym temacie. :classic_cool:

wiec wybacz loooser ale ty lepiej sie nie wypowiadaj na tematy o ktorych nie masz pojecia A czy to było o ekonomii?

Oni nie są bezrobotni. Niby dlaczego byś mnie nie chciała? Taki chłopak jak ja to marzenie prawdziwej kobiety.

Gość prosta rada
No to looser bardzo nieladnie,skoro tak postepujesz. Ale moze jest niepelnosprawny,dlatego tyle lat siedzi w domu-nie musi byc to jego wina.

Gość ah ah hah ahaha hha h
luzer albo do końca odjechał albo jest projektem co gorsze? wariate czy gimnazjełe?

Przcież teraz nie chcę się żenić. A praca za 1200 zł mnie nie urządza.

Po prostu się cenię i uważam, że taka praca się nie opłaca. Za duży wysiłek i strata czasu, za mały zysk.

ja niedawno poznałam marzenie każdej prawdziwej kobiety, na szczęście prawiczek nie musi równać się nieudacznik :D loooser zrozum, że prawdziwy mężczyzna musi pracować. wszyscy męscy faceci jakich znam, mają super pracę i wykonują ją z przyjemnością. leniwy facet to dla mnie bezjajowiec

no to czyli jesteś jełopem, skoro w wieku 28 lat stać cię tylko na pracę za 1200 zł :D i nawet nie chce ci się jej wykonywać. ty to chyba z tych, co od razu chcieliby być kierownikiem :o mój znajomy w wieku 18stu lat za tyle pracował, teraz ma własną firmę i zarabia 10 razy więcej :D

Gość jaka prace może dostać
prawie 30 latek, bez wykształćenia, bez języków i bez dośwaidczenia? zza minimalna krajową i powinien się cieszyć, że w ogóle jakąś dostał

Gość prosta rada
moj mezczyzna ma 3 prace:) także podziwiam go za to:) ale nie taki jest temat:) Naprawde dochodzę do wniosku ze prawiczki są najbardziej wartosciowi, byle byli tylko prawiczkami, a nie nieudacznikami, ktorzy nic nie mają,nie potrafią nic w zyciu osiagnąć, o kobietach nie wspominając.

Gość luzer to prawiczek
wiec twoja teoria leży 🖐️

Gość fgthtrjy
a ty prosta rada byłaś dziewicą jak poznałaś swojego prawiczka?:P

Prawiczek prawiczkowi nierówny :) Loser - typowy nieduacznik, ale są też fajni tylko nieśmiali do kobiet :)

Gość prosta rada
nie bylam,ale tez nie mam calej ksiazki telefonicznej w bagazu doswiadczen. Pamietam jak sama bylam dziewicą.. mialam wieloletni zwiazek i czulam ogromne przywiazanie,teraz wiem,co on czuje:)

Gość prosta rada
fiku mikuu ja znam rowniez bardzo smialych,ale czekają na 'swoj czas', na odpowiednia chwilę,uczucie..ale jakies tam przytulania, caluski mają:)

Loser - typowy nieduacznik, ale są też fajni tylko nieśmiali do kobiet Dlaczego tak sądzisz?

Gość tylko jak ktoś jest
prawiczkiem w okolicy wieku inicjacji seksualnej to nie ma co robić dramy i zachwala. Taki 17-22 latek to nie jest nic dziwnego. W takim temacie jak ten to właśnie powinno chodzić o prawiczków pod 30 i starszych. Bo tylko tacy to dziwadła a 20 latek to norma i nie ma nad czym się dziwić. A 20 letnia laska co przeleciało ją pół osiedla to patologia :O

Gość fgthtrjy
faceci to nie kobiety, to że ty czułaś przywiązanie, nie znaczy, że on czuje, moze nawet Ciebie zdradza, dla nich seks to nie takie halo jak dla nas...

Gość prosta rada
mimo wszystko warto poznać prawiczka/dziewicę. Tacy ludzie są zupelnie inni, wiekszosc jest dobrych,wartosciowych,ktorzy mają wl;asne zasady na przekor naszym czasom. Warto,polecam wszystkim,nie patrzcie na nich jak na ufo. Wrecz przeciwnie.

Z Twojego testu na super męczyzne spełniam wszystkie punkty poza studiowaniem, co nie uważam za konieczne, bo co to ma do bycia super mężczyzną? Wielu milionerów nie ma studiów, wielu bohaterów, wielu aktorów, wielu pisarzy itd.

Gość wielu bohaterów
:classic_cool: looser Gieroj Sowietskowo Sojuza :classic_cool: Wymień 3 milionerów którzy zarobili miliony a nic nie robili do 30 i nie mieli żadnego doświadczenia ani pasji?

Masz 28 lat, nei pracujesz, zyjesz na utrzymaniu rodziców, nie studiujesz, jestes aspołeczny (sam tka stwierdziłeś) z czasem bedize jeszcze gorzej

A co mają do tego studia? Wielu dupków bez zasad i wielu idiotów kończy studia. W przyszłości może być też lepiej. Wiadomo, że mało jest wartościowych osób, ale jakichś znajomych mam (głównie w necie). Ale nie uważam, żeby bycie aspołecznym było złe.

a aspiracje, plany na przyszłosć? bo ja tego u ciebei nei widzę :) mój supermężczyzna nie bedzie aktorem etc, pisarze (niemal wszyscy!) maja wyzsze 🖐️

Gość on będzie
dezawuował wszystko czego sam nie ma. typowa behawioralna małpka :D

Oczywiście, że mam aspiracje. Chciałbym stworzyć wspaniałą rodzinę, a także lepszy świat. I moje pisanie w necie traktuję jako posłannictwo dobrej nowiny. Ci, którzy będą ludźmi zasad będą szcześliwi w życiu na ziemi, jak i w niebie.