Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupi wojtek

zabujałem się w żonie brata...

Polecane posty

Gość sebastynaa
ooooo Wojtek wrocil :D ale super :D ano doczytalam dlaczego mezatka... uuuu bracie wpadles jak sliwka w kompot ;) jak lecą Ci dni?? Spotykacie sie czesto?Nadal TO czujesz??

Gość sebastynaa
a Ty masz rodzenstwo oprocz tego brata?? nie domyslaja sie? i rodzice tez nic?

Gość sebastynaa
a poza tym to musze Cie opierdzielic :P Twoja historia jest zarąbista, a Ty zmikasz na cele dnie i nic nie piszesz co dalej :(

widuję ją codziennie. nie da rady inaczej. w sobotę na andrzejki mnie wiozła, siedziałem obok niej w samochodzie, miała taką czerwoną sukienkę i czarne rajstopy, kolano tak jej słodko spod sukienki wystawało, zazdroszę temu mojemu brat.

jeżeli to nie prowokacja :) to radzę próbować zmienić obiekt swoich zainteresowan - wydaje mi się że z czasem wyleci tobie ona z głowy, młody jesteś :)

taaa, prowokacja. jestem gówniarzem z podstawówki i nudzi mi się. zmienić obiekt zainteresowań - no ciekawe jak to zrobić..

Gość sebastynaa
heloł Wojtuś, jesteś?? no opowiadaj co slychac??

Gość sebastynaa
wow :D wielkie wow :D :P no i jak sie sprawy maja ?? nie skapnela sie w koncu ?? nadal cierpisz ??

dzisiaj włosy mi maszynką obcinała. prosiłem mojego brata, ale on musiał po mamę jechać, więc Ona na to: to daj ja ci obetnę. jak mi ręką gładziła po włosach i sprawdzała, czy równo to myślałem, że oszaleję. musiałem pod prysznic spieprzać jak tylko skończyła.

Gość sebastynaa
boszszsz...!!! to przeciez spotkanie III stopnia!!!! przeciez takie gmyranie po glówce jest strasznie przyjemne! wspolczuje Ci stary!

na pewno sie nie kapnęła, bo nie daje po sobie nic poznać. przestałem prowokować sytuacje by ją dotknąć, więc raczej nie ma szans, by ktoś coś zauwazył.

Gość sebastynaa
jak to zrobiles, ze sie na nia nie rzuciles??

Gość sebastynaa
dobrze robisz.... chodzi przede wszystkim o Ciebie. Bo takie uczucie moze byc bardzo bolesne, auććć!

no a co miałem jej powiedzieć? nie, sory, ale wolę by zrobił to ktos inny? z jednej strony bałem się jak cholera, ale z drugiej strony wlaśnie - tak jak napisałam - kurwa, jakie to bylo przyjemne...

Gość sebastynaa
nie no, jakbys dal dyla, to by pokapowala, ze cos nie teges. ale musiales sie mocno spiac zeby nic nie zauwazyla. bidulek... znajdz sobie jakas lasencje, bo madry i fajny z Ciebie koleś. szkoda Ci na takie platoniczne uczucie skazywac.

Gość sebastynaa
no to super :D a kiedy zostaniesz wujciem ?? ehhh zmieni sie kobitka troszke. moze nawet bedzie potrzebowala Twojej pomocy czasem...

z tego co mówili to 5 tydzień dopiero. jakiej mojej pomocy bedzie potrzebowala? i czemu ma się zmienić? że fizycznie to na pewno.

wiem, próbowałem. nawet taka jedną zaprosilem kilka razy. a gdzie ją zaprosiłem? do domu. kurwa do domu. nie gdzieś na miasto, nie na imprezę, tylko do domu. a po co? żeby przy okazji nie stracić okazji by popatrzeć na A.

nie umiem sam siebie pozbawić tej przyjemności by na nia chociaż popatrzeć. wiem, że jestem idiotą, bo co mi to daje? nic. a jeszcze teraz jak jest tak cały czas usmiechnięta, bo sie z ciąży cieszy. i jeszcze tak przylatuje do mnie do pokoju, zdrabnia moje imię i mówi: będziesz wujkiem, cieszysz się? i ten uśmiech i te jej białe ząbki...

Gość sebastynaa
no fizycznie mialam na mysli. moze byc jeszcze piekniejsza, ale moze tez pojsc w druga strone zbrzydnac. a pomocy, bo moze bedzie musial ktos jej pomoc cos przyniesc, przeniesc, podac. czasem ciaza nie przebiega prawidlowo i kobieta wymaga opieki, a jak mąż pracuje to szwagier moze dzialac :P a w 7,8,9, miesiącu to moze jej byc ciezko nawet buty zalożyć, wiec ktoś jej bedzie musial stópkę do

Gość doradzę szczerze
Z żoną brata można. To nie rodzina. Nie ma żadnego pokrewieństwa genów, więc spokojnie - to nie jest kazirodztwo.

Gość sebastynaa
wojtek musze isc juz :( wpadne jeszcze powodzenia:D zagladaj tu!!!!

Gość fucking cave
Po pierwsze: jestem przekonana, że zmieniłeś parę faktów z Twojego życia typu wiek itd. z oczywistych powodów. Oczywiście nie przyznasz się do tego. No chyba, że jesteś idiotą. Po drugie: jestem w szoku, że nikt tego Twojego zainteresowania bratową nie zauważył do tej pory i wydaję mi się to nieprawdopodobne, zwłaszcza, że mieszakcie pod jednym dachem. A po trzecie: chyba Ci tak wygodnie, bo nie widzę, żebyś robił cos w kierunku zmiany typu wyprowadzka. Odpowiada Ci ten stan rzeczy. Niestety, prędzej czy poźniej do czegoś dojdzie z Twojej strony i będzie niewesoło, tzn. brat Cię znienawidzi i nie będzie chcial miec z Tobą nic wspólnego. A tak w ogóle żalisz się czy chwalisz? Jezeli tak bardzo cierpisz, to po cholerę z nimi mieszkasz? Jesteś masochistą?

pisałem z jakich powodów z nimi mieszkam. to moj dom, gdzie mam mieszkać? a poza tym tak - dobrze mi z tym. i nie żalę się ani chwale, ot tak poprostu, chyba można?