Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszkam tu

dziwne odglosy w mieszkaniu..

Polecane posty

Gość gość
A kasa do księcia .

Gość gość
Ty się wyspowiadaj i nawróć, żeby po śmierci nie straszyć.

Gość GAXA
Najgorsze jest to ze dzieje sie tak co jakis czas,jak nie jakies dziwne zapachy szamba za plecami czuje,otwieranie sie szafek kuchennych to stuka wiaderko.Mieszkanie poświecone,świete obrazki wisza i zawsze miedzy godziną21,23

Gość GAXA
Ja mieszkam w jednym mieszkaniu i tu zostane do starosci,spowiedz zawsze z rozgrzeszeniem na tace czasem położe pieniążek dla spokojnosci wlasnego sumienia

Gość gość
GAXA dziś Bogu to tam oczy z orbit wychodzą gdy widzi swe "owieczki" próbujące kupić sobie spokój ducha i miejsce w niebie ziemskimi monetami czy papierkami. Dla spokoju sumienia trzeba być dobrym człowiekiem, pomagać bliźnim ale też nie dać się ślepo wykorzystać. Gdy zobaczysz głodnego kupić mu chleb, ser, wodę, wędlinę, a nie dać papierek do ręki i z głowy lub co jeszcze gorsze wymigać się brakiem drobnych i iść dalej. Pieniądz to waluta ziemska, tam w niebie nic za to sobie nie kupisz, zwłaszcza na zapas płacąc na ziemi.

Gość GAXA
Jesli jest jakaś osoba ktora miała podobne doświadczenie (a) może niech doradzi jak poświecic samemu mieszkanie.Nigdy czegoś takiego nie robiłam może to pomoże w dalszej spokojności! :(

Gość archiwum x
U mnie też czasem coś strzeli i to w różnych godzinach czasem późno w nocy a czasem nad ranem,dziś bez powodu ok godz.6:30 strzeliły drzwi od szafy przesuwnej w sypialni w której spałem, sprawdzałem ten dźwięk i to na pewno to,co ciekawe aby tak strzeliło drzwi należy pociągnąć do siebie dość mocno aby wydały taki dźwięk,drzwi pociągnięte do siebie wyginają lekko szynę ,przesuwanie drzwi na boki nie powoduje stuku gdyż drzwi po bokach mają specjalne włochate wykończenie,wytłumaczenia na to nie mam bo drzwi czy szyny aż tak nie pracują aby się tak mocno odkształcały ,okna w pokoju miałem zamknięte ,zbytnio się tym nie przejmuje bo po co.Mieszkanie w bloku nowo wybudowane, mieszkam tu pół roku.Na wcześniejszym mieszkaniu było więcej odgłosów,szmerów,nic jednak się nie przesuwało na moich oczach itp.,kilka razy wykonałem tam evp zostawiając włączony sprzęt który nagrywał a to co się kiedyś nagrało było bardzo ciekawe :).Tak czy inaczej wszystkim tym którzy mają problemy i walczą ze swoim strachem,polecam modlitwę i czytanie pisma świętego bardzo pomaga i uspokaja.Pozdrawiam!

Gość gość
8:23 Skoro na starym mieszkaniu też były jakieś odgłosy i tutaj również czyli to coś przyszło za tobą inaczej mówiąc coś za tobą chodzi...

Gość archiwum x
Też tak myślałem że może coś łazić, zwłaszcza że to już 3 mieszkanie, miałem jeszcze taki efekt lekkiego ugniatania materaca w okolicy nóg kiedy leżałem w łóżku,z racji tego że mam kota byłem przekonany że wlazł na łóżko jednak po otworzeniu oczu okazało się że drzwi od pokoju mam zamknięte a kot jest w innym pokoju,kiedyś też doświadczyła tego moja żona więc nie mogło mi się to wydawać, po kilku próbach evp nic się nie nagrało,samo mieszkanie jako takie wydaje się być spokojniejsze z lepszą aurą,zdecydowanie mniej tu różnych dziwnych nocnych odgłosów.

Gość LEKARSTWO

Mam lekarstwo na to jeśli słychać pstrykania i strzelania w domu u ciebie to jest zły duch który próbuje Cię dokuczyc za grzechy i trzeba iść do spowiedzi i żyć w łasce uswiecajacej i się modlić i proszę co dziennie kropic mieszkanie święta woda aż ustompi i powinno pomóc. Bo szatan jest jak pies na łańcuchu jak do niego podejdziemy to nas ugryzie . Szatan jest jak wilk ryczacy szuka kogo pozrec.Proszę zobaczyć filmik bez sloganu o szatanie na you tube to jest prawda.Ja miałem tak i mi ustąpiło .Pozdrawiam wszystkiego dobrego.