Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agresja w stosunku do męża

agresja w stosunku do męża

Polecane posty

no wiec jak wyzej, mój mąz po trzezwemu jest ok ale czasami jak sie napije i to takiego mocnijszego alkoholu typu wodka to nie wytrzymuje.. mamy 5mies corkr, maz raz na jakis czas potrafi wrocic nietrzezwy do domu, zdarza sie tak ze sie mnie czepia, albo dzieciec razy pyta o to samo, np wczoraj wrocil i zacza usypiac małą kiedys zabronilam mu wziasc jej na rece to byla straszna awantura , no i ja mowie ze najpierw nakarm pozniej spac a on skad ja mam wiedziec dopiero wroilem ja na to spojrz w zeszyt , zapisujemy godz karmien , spojrzal chwila minela i na nowo usypia ja mowie daj jej jesc a on znowu ze mu nie mowilam i tak do 3 razu i juz do mnie z pretensjami ze zamiast mu powiedziec to sie czepiam, az krzykna dziecko zaczelo plakac a on do mnie ze krzycze przy dziecku, wyrwalam mu małą a on z łapami ze chce ja z powrotem odepchnelam go a on bardziej do dziecka mowie zejdz mi z oczu bo juz sie cala trzese ze zlosci a on nie! kopnelam go w lydke... juz nie raz byly jakies awantury jak wracal mocno pijany a ja nie mam cierpliwosci mu 20razy czegos powtarzac no wiec czasami go odepchne, popchne itp strasznie sie czuje ze nie trzymam nerwów na wodzy

ale ja chyba powinnam nad sobą bardziej panowac z tym ze jak specjalnie nic nie mowie jak wroci nie chce rozmawiac itp to on pierwszy zacznie i jest na nowo awantura, nic do niego nie dociera... a ja nie wytrzymuje, nerwy mam juz tak zszargane ze sie cala trzese jak on znowu nie wiadomo czego chce bpo pijaku i nie wiadomo o co mu chodzi

Gość dziwny ten skarbek
Myślę, że tak na prawdę boisz się, że nawet nie specjalnie on zrobi krzywdę dziecku. Na trzeźwo z nim o tym pogadaj. Może w tedy to trafi. Ja bym się bała pijanego rodzica z dzieckiem zostawić. Może wziąść maluszka na ręce, coś tam mu się omsknie, albo się potknie i będzie tragedia.

wolałam mu ją dac niz powtarzac tę awanture sprzed ok miesiaca... ale caly czas bylam blisko nie zostawilam ich sam na sam . tak dzis pogadam niech tylko wroci z pracy

no wlasnie ja musze nad sobą zapanowac ale nie daje rady... juz mam dosc, wiem ze on nie powinien tak sie zachowywac rozumiem tam troche wypic raz na jakis czas ale on wczoraj wrocil bardzo pijany skoro nawet nie docieralo do niego to co mowilam i powtarzalam pare razy. troche zle sie czuje z tym ze go kopnelam wczoraj ale on nie chcial odejsc od nas ja juz nie wtrzymaywalam mowilam mu wyjdz, a on bardziej, tak we mnie narastala zlosc...

Gość AptekawBiedronce
najpierw rozwiążcie problem alkoholu!! sory ale nie wyobrażam sobie żeby mój mąż wracał pijany i nie dość ze nie pomagał to jeszcze przeszkadzal i mnie wkurwial- patologia.Alkohol okazjonalnie mogę zatolerować ale żeby przychodził pijany czesto?? :(:(

Gość AptekawBiedronce
sorki piszesz ze wraca pijany: * czasami * raz na jakis czas * już nie raz były awantury jakwracał MoCNO pijany:/ wnioskuje zenie czasami a dość często. Jakby to było czasami to bys tutaj nie pisala.

tzn ostatni raz byl to jakis miesiac temu po rozmowie sie uspokoil ale wczoraj przecholowal...

Gość AptekawBiedronce
wiesz co najgorsze jest też to że wrócił pijany,nic nie powiedzial ze np jakas impreza bedzie itp tylko tak z dupy wraca z pracy pijany;/ nieciekawie, Ty z małym dzieckiem. A jakjest ogólnie miedzy wami? zgoda i miłość? czy raczej zgrzyty?

Gość bybybybybylamtu
A co powiecie na to- facet do rany przyloz, cieply mily na codzien, pomocny, dobry tata, maz, a od jakiegos czasu-gdy sie napije mocniej (okazjonalnie, to sie zdaza rzadko, ze w ogole pijemy, raz na pare miesiecy, jak jakas imprezka jest) jak cos go wkurzy a o to nie trudno wtedy, wscieka sie, ze szok, krzyczy, rzuca przedmiotami. Ostatnio- dwa razy sie to w sumie przydazylo- byl agresywny w stosunku do mnie, wkurzylo go, ze sie czepiam i chcialam zeby sie polozyl, a on zaczal szarpac sie ze mna, az przewrocil mnie na ziemie i uderzyl 2x w twarz! a koniec- poniewaz zalapal doly, ze cos takiego zrobil- chcial sie zabic ( takie straszenie, bo nic nie zrobil) Znamy sie ponad 8 lat i wczesniej nigdy sie tak nie zachowywal! Powiedzcie co zrobic w takiehj sytacji?

byla zgoda i milosc no ale po takich wyskokach jest napieta atmosfera po czym wszystko wraca do normy a tu raptem znowu on zle postapi i tak w kółko to chyba błedne kolo...

Gość bybybybybylamtu
a ogolnie jest miedzy nami zgoda, milosc i ogolnie jest cudownie- czemu tak sie dzieje, i co to jest w ogoile??? Moi rodzice nigdy nie pili, nie uzywali nawet slow wulgarnych, typu k... NIGDY! Nie wiem co zrobic- patologia normalnie:(

Gość znowu ja ...
zna ktos taki przypadek? Co zrobic z takim facetem??? :(

przeprosil mowil ze nie powinien pic itd ale to juz nawet nie o to chodzi ja wiem ze on taki nie powinien byc, ale bardziej mialam tu do przekazaniu ze ja sie tez zle zachowuje bo malo brakuje abym sie na niego z rekami nie rzucila w zlosci...