Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

marnuję swój potencjał

Polecane posty

Może trochę wyniosła, ale przecież to nic takeigo, że m,am swoja dumę i bronie własnego zdania (takie zdrowe zarozumialstwo :) )

Fiku, skoro większość kafe, w tym także i w miarę normalni ludzie o zdrowych poglądach, ma Cię za zarozumiałą, zadufaną w sobie, przesłodzoną laleczkę to chyba coś w tym jest? Nie zastanowiłaś się czasem nad sobą? I mówię to ja, która de facto jestem w podobnej sytuacji, przynajmniej z pozoru.

Aha, no i nie uznaję kafe za jakąś wyrocznie itd. Ale sami naszych wad nie zobaczymy, a po tym co piszesz wiele można wyczytać fiku

Ja jestem bardzo życzliwa dla ludzi, po prostu cenię siebie i doceniam, faceci mnie nei doceniają, to ja muszę :)

żono -- > kiedy dodasz mnei do stopki? :D Ja się nei przeceniam, pisze że jestem ładna, mądra, bo taka jestem, bynajmniej nie jestem superpięknoscią i nie powalam swa inteligencja an łopatki :)

No i widzisz fiku, nawet się Ciebie teraz do rozmowy sensownej nie da sprowokować. Kiedyś z Tob a gadałam z innego nicka, to naprawdę całkiem spoko sie wydawałaś, ale po tych paru miesiącach jak wróciłam jest gorzej po prostu. Z życzliwości to piszę

'Fiku, skoro większość kafe, w tym także i w miarę normalni ludzie o zdrowych poglądach, ma Cię za zarozumiałą, zadufaną w sobie, przesłodzoną laleczkę to chyba coś w tym jest? Nie zastanowiłaś się czasem nad sobą?' To chyba nie o naszej Fiku? Fiku mikuuu? Ahahaha, nic z tych rzeczy:). Fiku mikuu i zadufanie, też mi coś;). Prędzej Fiku mikuuu i fikołki:). Fiku, możesz się nad sobą i zastanawiać, ale po zastanowieniu nie podejmuj drastycznych rozwiązań i....nie zmieniaj się, bo raczej na pewno wszystko z Tobą ok, szafa gra i Mańka tańczy;).

Gość czyli szukaj przecietnego
i srednio rozgarnietego kolesia bo przystojniacy na "ladna" to raczej nie poleca 🖐️

Bez kontrastów i absurdów. Nie, boś fiku była naprawdę fajna dziewczyna, ale jak będziesz się "pogrążąć" to chyba jednak nie znajdziesz tego na co czekasz. Zbyt duże przebywanie na kafe też dobrze nie wpływa ;) A teraz serio róbta co chceta🖐️

Taaaa, z perspektywy czasu widać, że potencjał Fiku jest niewyczerpany i ma dużo niespożytej energii, którą mogłaby obdzielić połowę smutasów na kafeterii. Przyjdzie czas, że odpowiedni facet ją namierzy i tyle będziem o niej słyszeli. Ni widu, ni słychu:). I nie będzie fikołków:(.