Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaswojatwarza

Co mam zrobić ? ! :((

Polecane posty

Gość zalamanaswojatwarza

Ludzie, normalnie żyć mi się odechciewa jak patrze w lustro :( Mam 18 lat i męcze się już z trądzikiem 3 lata. Jest to strasznym utrapnieniem. Za 3 dni mam ważną uroczystość, wczoraj miałam już ladną cerę wyleczyłam sobie i nagle dzisiaj się budze i 5 wielkch syfow na policzkach mi wyskoczylo. Ogolnie mam masakre na policzkach, wiele czerwonych przebarwien i do tego te syfy :( Wyglądam okropnie, nie moge n asiebei patrzec, chce mi sie tylko plakac, a wiem, ze w ciagu 3 dni nie wylecze tego ! :( Co mam robic? Moze znacie jakies sposoby,z eby chcociaz troche to zalagodzic? Błaaagam

Gość hghtr6g
benzacne. 10 zloty rewelka. :) tylko na poczatek ten slabszy, a teraz moze jakies ziołka do przemywania ?

Gość zalamanaswojatwarza
nie ważne, po prostu muszę wyglądać dobrze. Mam wiele lekarstw na moje syfy, ale efekt nie utrzymuje sie dlugo :( Jestem załamana, ale dzięki za rade.

Gość Keczup i musztarda
Doraźnie żeby ukryć Pan Stik max factora, kryje świetnie

Gość NIE MAM I NIE ZAMIERZAM MIEĆ!
Mój Mąż tez miał powazne problemy z cerą za Młodu, no i latał od lekarza do lekarza.... w końcu po kilku latach! trafił na kogos porządnego ktory mu zrobił taka terapie ze w rok wszystko zniknęło! Nie znam szczegółów, ale moge napisac cos jutro na ten temat!