Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euforia.U

zakochalam sie w zonatym czy to cos zlego?

Polecane posty

Gość euforia.U

czy to cos zlego pokochac zabronionego mężczyznę , zabronioną miłością? czasami czuję się z tym zle, ale przewaznie , dzieki niemu, jestem w euforii. sama tez jestem mężatką, niby z wyboru....ale ja juz nie kocham męża od kilku lat.jestem z nim ....sama nie wiem dlaczego. mąz mnie kocha, nie widzi swiata poza mną , mimo ze jestesmy razem 10 lat. mialam nadzieje ,że z czasem ta jego milosc sie ulotni, ale ona jest silniejsza z kazdym dniem . tak samo jak moja milosc do mojego kochanka, jest coraz wiksza, mimo ze myslalam ze juz nie da sie bardziej kochac .

Gość Ze sie zakochalas to nic zlego
pod warunkiem ze z tym walczysz i nie zdradzasz

Gość euforia.U
wiem ,że zaraz dostane mase obelg pod swoim adresem , ale mnie nie obchodzi co mowia i co myslą ludzie o moim zachowaniu . liczy sie tylko milosc do niego

Gość euforia.U
otulona , akurat ty nie jestes autorytetem na kafe, ciebie ciągle pelno , we wszystkich tematach , potrafisz tylko "dosrac", nic wiecej czasami zastanawialam sie skąd u ciebie tyle zolci.

Gość euforia.U
Ze sie zakochalas to nic zlego tak sie sklada ,że oboje zdradzamy swoje rodziny :(

Gość mało mówna ostatnio jakoś
to po co tu piszesz ?:-o o zdradzie dużo kobiet myśli ..wiele sie nie przyzna do tego ,a tu są same święte :-p

wiem , ze tu same swiete chyba chcialam sie wygadac , mimo ze mam taką osobę ktora zna mnie i jego i całą "naszą " historie

znam ten ból przerabiam to samo fajny facet ,mąż idalny ojciec - razem 12 lat i ..rutyna :( chęć dotknięcia inego ,czekanie żeby usłyszeć jego głos :(

są momenty ,że chciałabym to skończyć, ale z drugiej strony nie chcę.jest mi z nim cudownie.po prostu kocham jego boskie ciało, jego oczy, usta, włosy,dotyk....mogłabym o nim mówic godzinami.

dopoki zakochana, to ok, ale jest takie znane przyslowie "szczescia na ludzkiej krzywdzie nigdy nie zbudujesz"

Gość madziorraaa
kochanek też ciebie tak bardzo kocha czy tylko z ciebie korzysta? No i po co włączać w to osoby trzecie? W takich sprawach nie ufaj nikomu!

mało mówna ostatnio jakoś właśnie o to chodzi. ten dotyk , czułe spojrzenie,troska i te słowa wypowiadane przez niego "kocham Cie moja księżniczko"....

dokładnie tak nie da się tak ,to nie takie proste ja myśle o nim tęsknie ,płacze do niego ale wiem że tak być nie może ,niemoge tego zrobić mojemu M Nie zdradziłam jeszcze fizycznie ale co z tego skoro i tak o tym myśle

euforia.U Ze sie zakochalas to nic zlego tak sie sklada ,że oboje zdradzamy swoje rodziny To chyba powinnas wiedziec czy to cos zlego :o PROWO! I to glupie

Gość mmmajdajdaokjdoskajf
to po co sie bierze slub? po co mowilas tak przed oltarzem? o zwiazek trzeba dbac caly czas starac sie. prawdziwa milosc nie umiera sama. my jej pomagamy. chcesz rozwalic swoja rodzine i jego rodzine? badz madrzejsza.

madziorraaa gdyby mnie nie kochał , pozwoliłby mi odejśc . tyle razy chciałam , a on wciąz walczył , nie poddawał się . osoby trzecie- to moja jedyna przyjaciółka , ona nikomu nic nie powie, znam ją za bardzo ,żeby nawet pomyśleć o tym ,że mogłaby wypaplać.to jest prawdziwa przyjazn.ona moze mi zaufac , a ja jej .

Gość Marzena W.
Jego księżniczką jest jego żona!!!

Gość teska44
a żonie tez tak szepcze napewno

Gość takie tam duperele
Ludzie to jednak nie cenią tego co mają :( Kochający Cię mąż przynudza? Kochanek atrakcyjniejszy bo mniej znany? Chyba masz w życiu za dobrze z tym chłopem, zmienisz zdanie gdy on dowie się o ekscytacji kochasiem i kopnie Cię w dooopę :D

to po co sie bierze slub? po co mowilas tak przed oltarzem? wtedy kochałam swojego męża, był cudowny , w kazdej chwili moglam na niego liczyć , ale 3 lata temu zmienił sie. nie poznaję go , jest podły i ostentacyjny.poza tym nie moge na niego patrzec , a nie chciałam by tak było. myślałam ,że to ten jedyny mężczyzna na całe życie.niestety ludzie się zmieniają.

euforia.U -> to sie rozwiedz papiery przygotowywalam juz kilka razy , ale ile razy o tym wspomne to mąż dostaje szału, woli być niekochany , ale w związku.

Gość sdfg
najpierw piszesz że świata po za toba nie widzi a pózniej ze jest podły --zdecyduj

Gość teska44
ja też jestem w podobnym związku ale go nie kocham

Nie zdradziłam jeszcze fizycznie ale co z tego skoro i tak o tym myśle predzej czy pozniej zdradzisz.to jest silniejsze od wszystkiego , czlowiek "zakochany" nie mysli racjonalnie, chce byc kochanym , docenianym i tyle. wlasnie tego nam brakuje w zwiazku.

najpierw piszesz że świata po za toba nie widzi a pózniej ze jest podły --zdecyduj ja mam sie zdecydowac? a nie on przypadkiem? to on powtarza ze mnie kocha nad zycie , nie powiem okazuje mi to , ale tylko wtedy gdy jest zadowolony z zycia (czyli ma kase na koncie , dzieci nie dokuczają , nie ma zadnych problemów), nie przeszkadza mu w kochaniu to ,że potrafi mnie dusić , , bić i wyzywać , ale mnie kocha przecież. nieraz mi zrobi akcje taka ,że oczy z orbit wyskakuja , ale na drugi dzien jest kochany (!) posprzata, pozmywa, pranie wywiesi.i mysli ,że zapomne o tym ,że poprzedniej nocy , pod wpływem alkoholu , chciał mnie pozbawić życia.

teska44 ja też jestem w podobnym związku ale go nie kocham kogo nie kochasz? męża czy kochanka? jesli nie kochasz kochanka to po co sie z nim spotykasz? ja bym nie mogla sie "spotykac" z kimś na kim mi nie zależy.

nie czuje żebym się w nim zakochała ale zauroczona jestem na pewno .. myśle że po prostu naprawde mamy za dobrze z tymi naszymi M,bynajmniej ja :( ale co z tego jak wariuje bez tamtego i szukam byle pretekstu by go zobaczyć ,usłyszeć czy poklikać wiem ze to podłe że nie doceniam ale czy to coś zmieni ..walcze z tym ,tylko ile jeszcze bede miało na to sił :(