Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panna z akcentu

dlaczego kochanki są napiętnowane na tym forum i nie tylko?

Polecane posty

dla mnie to chore bo każdy powinien żyć jak chce🖐️ a co do czego to zaraz zbiegają się jakieś osobniki typu Beliar czy mój debilny podszyw pannna z akcentu (zapewne zgorzkniała stara panna:p) i wyzywają. Ludzie a gdzie wasza tolerancja, pytam się?:)

Gość paszla vont
koorwiszcze

Gość zdesperowona zona polna
Najwięcej krytykują kochanki ci, którzy sami obawiają się że ktoś może ich kiedyś zdradzić. Inna sprawa, że zamiast piętnować kochanki za niemoralność, powinno się je piętnować za głupotę - bo godzą się być numero duo1

A mi sie wydaje, ze pewne zachowania trzeba pietnowac zeby uczuc przyszle pokolenia ;) co jest dobre a co zle...

Gość sdfg
bo one by tez chciały kochanka a nie mają więc pozostało im wyzywanie

calluna79, ale co złego w byciu kochanką? Jeśli obie strony są świadome co to za układ?

Gość fggergfer
Bo nie chca byc zdradzane? I maja na tyle honoru ze nie zgodzily by sie na bycie ta druga? A moze zdaja sobie sprawe z tego ze bedac kochanka moga kiedys stac sie zona i cierpiec z powodu takiej lafiryndy jaka teraz sama jest

Autorko Ja na przykład nie rozumiem kochanek:P Mam pewne zasady i nimi się kieruję Jedna z nich jest to ze nigdy nie wzielabym sie za zonatego faceta Dlaczego?Bo wiadomo ze tacy zony nie zostawiaja, bo szkoda mi by bylo czasu na zajetego faceta (to tak jak bym siegała po żutą już gumę do żucia),bo nie buduje sie swojego szczescia na krzywdzie innej kobiety itp. Zwykła moralnosc wymaga tego A skoro niektore kobiety nie maja zasad moralnych to pozostaje współczuc:)Tyle

Ale tu nie ma 2 stron, tylko 3 lub 4. Jesli wszystkie 4 strony sa swiadome, to okay, ale wtedy spieralabym sie o nazewnictwo

Rozumiem, że zdrada jest zła ale kochanka jest tu najmniej winna. To mąż odpowiada za stan swojego małżeństwa a nie ona. Często kochanka to naiwna kobieta.

A tak swoją drogą kochanka pisze o tolerancji Wg Ciebie nalezy tolerowac rozbijanie malzenstw? Pchanie sie w ramiona zonatych?Śmieszna jestes

zdesperowona zona polna Zgadzam się Który żonaty facet brałby się za inteligentną kboietę - wróc- która mądra, szanująca kobieta chciałaby zajętego faceta??? Wiadomo ze na taki bajer "zona mnie niekocha, rozwodzimy się" nabierze sie tylko jakas naiwniara

Gość mało mówna ostatnio jakoś
bardzo dobry temat :) ja mam inną zasade na ten temat :) jeśli zdradzać to tylko z żonatym ,tak jest bezpieczniej i obydwoje wiecie co czynić albo jaka krzywde wyżadzamy innym :) fakt faktem jeszcze nie zdradziłam nigdy ale jesli bym chciała to uczynić to tylko z takim mężczyzną :-p ps tępcie ile wlezie ,mam to gdzieś :-p :-p

Gość grgtretet
ale idiotki. to tak jakby zapytać dlaczego mordercy są napiętnowani. BO ROBIĄ KRZYWDĘ INNYM LUDZIOM I SOBIE ZRESZTĄ TEŻ

nie pochwalam takiego zachowania / bycia kochanką / tylko nie nalezy zapominac , ze przewaznie te kobiety wcale sie nie pchaja na siłe w ramiona żonatego faceta, tylko owy facet baaaardzo dużo robi ze swojej strony zeby one sie w tych ramionach znalazły wszystkim umyka zachowanie owego żonatego faceta , który bywa w przeważajacej czesci przypadków stroną najbardziej aktywną i najlepiej zorientowaną w całej sytuacji

Kochanki, jak i w ogóle kobiety uprawiające seks z panami bez małżeństwa są piętnowane, bowiem mamy religię i moralność pochodzącą z Bliskiego Wschodu, a co za tym idzie godność kobiety została umieszczona między nogami....

Gość aha ii ach
dlatego, że lepiej zrzucic wine na kogos niż na siebie, a juz na pewno nie na ukochanego mężulka :D

ale pierdolita głupoty:-p fakt zdrada jest beee ale wszystko ma swoją przyczynę

Gość wina zawsze po po po
srodku, niestety taka prawda:P

fakty są takie że jesli zdradzasz to musisz być świadomy tego co czynisz tej drugiej połówce

Gość wina zawsze po po po
moze nie zawsze zdradza ale na pewno szczesliwa nie jest a to juz tylko jeden krok do zdrady