Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panna z akcentu

dlaczego kochanki są napiętnowane na tym forum i nie tylko?

Polecane posty

Gość wina zawsze po po po
czasem ta druga polowka prowokuje nie generalizujcie bo sa rozne sytuacje

Gość aha ii ach
żyj, żyj według zasad, też kiedys żyłam :D o malo się nie zabiłam przez te moje "zasady", teraz uważam, że nalezy dbac przede wszystkim o wlasną dupę. Jesli maż cie zdradza, a ty o tym wiesz i sie na to godzisz, to twój wybór. Jeśli się dowiedziałaś i odeszłas, też twój wybór. Jeśli masz zdrowy stosunek do samej siebie i kochasz siebie, to zdrada jakiegoś palanta cię nie zabije. jesli wybrałas faceta, który cie zdradza, to też kiedys był twój wybór, moze podobał ci sie fizycznie aż tak bardzo, ze przymykałaś oczy na braki w charakterze :P w każdym razie, TAK, to jest też twoja wina. :P

Gość wina zawsze po po po
nie wszystkie problemy mozna rozwiazac gdyby tak bylo to nie byloby rozwodow :D

zalezy czyja ta kochanka? jesli wolnego osobnika,to ok jesli zonatego, to FE!

Gość 6789
bo kochanki leca na nas nastawiaja dupy za darmo i mysla ze sa cudowne he he he w zasadzie to zwyke szmaty ale jak suka daje to pies bierze takie jest pojecie miedzy nami. Zona jest swietosc , gdyby taka suka cos na moja zone powiedziala to w ryj

Gość viki oo99999999999
zapytaj swojej mamusi autorko czy ją bardzo boli jak młoda laska miele w pysku penisa twojego ojca:D wiele się dowiesz i zrozumiesz co to znaczy słowo tolerancja:D

Gość aha ii ach
6789, lecz sie na główke, moze cos załapałeś od tej złej kochanki, na lezcenie głowy w twoim przypadku za późno. I nie zapomnij ucałowac zonie stóp przed pójściem do łóżka, w koncu w usta raczej nie powinieneś skoro lizałeś kochance nie wiadomo co. I tym postem konczę mój pobyt na tym topiku, nie chcę się wkurzac niepotrzebnie czytając świetojebliwych mężusiów. :o

Gość abrakadabrahokuspokuskkkk
ja już niejednokrotnie byłam kochanką i mogę powiedziec z jakiego powodu to sie stało - otóż byłam 2 razy zaręczona i 2 razy faceci mnie zdradzili. Strasznie to wpłynęło na moje życie i zdecydowałam że już nigdy więcej nie zaufam facetom i nie chcę wychodzić za mąż itp.... gdy jestem kochanką to wiem że jestem ta która ma czysty układ a nie jest oszukiwana i okłamywana - to mi odpowiada. Nie interesuje mnie to co facet robi jak nie jest ze mną bo akceptuje to że ma żonę czy dziewczynę. Spotykamy się na sex, kolację czy jedziemy na super wakacje i nikt nikomu nie robi wyrzutów .....

Gość viki oo99999999999
aha ii ach dobre z tym lizaniem:D ;) obrzydliwe na maksa😭

Gość ŻALLLLLLLLL
Śmiech mnie zabija, jak czytam o tych waszych zasadach. od razu widać że większość mówi o tym o czym w ogóle nie ma pojęcia. Bo lepiej być zakompleksioną z zasadami niż korzystać z życia. w życiu wszystkiego trzeba spróbować, najważniejsze jest jakie się z tego wnioski wyciągnie. Pozdro dla wszystkich kochanek!

Gość JanPan
bo to Polska właśnie - zszargana moralnośc udawana na której jest odprysk gó wna bo kazdy zdradza i tak na potęgę tylko przed panem bogiem udaje pobożność i wiernosć. W Polsce już trzeba mieć dzieci w wieku 18 lat,podobnie małżonka, jak masz 30 to juz jesteś stary i do zakonu,takie jest mniemanie, na zachodzie jest inaczej nikt n nie dąrzy do tej chorej szybkiej stabilizacji, boze uciekam z tego chorego kraju tutaj jak nie masz rodziny to jestes albo za pedaula uwazany albo za brzydala.

Gość doaj_do_ulubionych
i pytaj nadal:-P

Gość Jest takie powiedzenie...
Człowiek wolny nie musi kłamać.

Gość PUBLICZY WYROK
one nie powinny być tylko napiętnowane ale PUBLICZNIE OSZPECONE.

Lepiej być porządną, pewną siebie kobietą z zasadami niż dupodają. Korzystam z życia na różne sposoby ale żadnym z nich nie jest rozkładanie nóg. Potępiam kurestwo.

ale cokolwiek tu sie napisze to kochanice i tak zrobia swoje, podobno sa takie kobiety ktore tylko i wylacznie leca na zonatych,albo na przekor opinii publicznej,bo wtedy adrenalina im rosnie

Gość ŻALLLLLLLLL
do żyję według zasad - widocznie nigdy nie dawałaś dupy i nie wiesz jakie to przyjemne, a co do zasad to każdy żyje według swoich, najgorsze sa takie ciche wody a do pozostałych: dlaczego winna zawsze kochanka? a mężuś to co święta krowa?

dlaczego kochanki są napiętnowane?? to trudny temat, sama byłam długo kochanką, on w końcu się rozwiódł ale teraz ja z nim nie chcę być. Ale poryte, nie? tak na poważnie to jak się w nim zakochałam to nie wiedziałam, że jest żonaty bo on to ukrywał. dowiedziałam się po pół roku (zobaczcie jakim to trzeba być dobrym kłamcą), wtedy juz byłam tak zakochana że nie umiałam odejść. Ale to i tak nie całkiem mnie usprawiedliwia. Generalnie nie czuje się winna. To on jest winny wobec swojej żony. Szczerze mówiąc nie rozumiem kobiet który zakochują się w facetach jak wiedzą, że są żonaci. Przecież miłość nie spada jak grom z jasnego nieba. Najpierw jest zauroczenie. Nie wiem jak kobiety które wiedzą o tym że on jest żonaty mogą sobie pozwalać na to, żeby on Was podrywał czy adorował itp. Mi było bardzo źle z faktem, że jestem kochanką, poza tym to jest zakazane przez dekalog. Najzwyczajniej pod słońcem nie można pragnąć czegoś co należy do kogoś innego. Ale ja po części rozumiem kochanki. Wiem jedno - nigdy więcej nie mam zamiaru być tą drugą.

oczywiście, żeby nie było z tym powoływaniem się na dekalog. Nie jestem jakąś zagorzałą katoliczką ale dekalog jest dla mnie po prostu zbiorem zasad moralnych a nie religijnych. Dekalog jest uniwersalny wobec wszytskich

Gość TZUI
21:17 [zgłoś do usunięcia] ŻALLLLLLLLL do żyję według zasad - widocznie nigdy nie dawałaś d**y i nie wiesz jakie to przyjemne, a co do zasad to każdy żyje według swoich, najgorsze sa takie ciche wody--------------------------------------- dupy maja tylko kurwy

Gość ŻALLLLLLLLL
tak? poważnie? no co ty nie powiesz

Gość załosne i niestety
Kochanki powinny być napiętnowane !! A na czole mieć wypalone napisy "jestem kurwą".

Gość ŻALLLLLLLLL
no nic dziwnego że facet szuka tego czego w domu nie może dostać, ale to on powinien mieć napisane jestem kur**arzem żadna kochanka się na kochankę nie prosiła to faceci je z nas robią i tutaj pada kwestia tego czy to akceptujemy czy nie

Nie mam nic do kochanek, każdy powinien mieć przynajmniej jedną :)

Gość Master2_prawdziwy
Proste - wraz ze zdradzającym oszukują kogoś innego i w końcu niszczą temu komuś życie. No raczej trudno to pochwalać.

Gość pannna z akcentu
pt