Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
mammi0000

Schab nie w naczyniu żaroodpornym tylko w brytfannie?

Polecane posty

Czy smarować czymś dno brytfanki? Dodać bułkę tartą czy nie? Pierwszy raz chcę upiec schab i nie wiem jak się do tego zabrać. W dodatku nie mam termometra w piekarniku i tak na oko będę to tam trzymać, zakładam, że około godzinki. Myślę, że się uda. Tylko nie wiem co z tą brytfanką, piekę w niej zazwyczaj tylko placki bądź pizze.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×