Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak zwykle cenne rady

Na kafe siedza tylko durne istoty,ktore

Polecane posty

kochaja pastwic sie nad innymi i zazdroszcza jak tylko ktos ma lepiej!!!!!!!!!!!!!!nienawidze was!!!!!!!!!!!!!durne tepe paly.

Nie lubie jak sie kogos obraza i obrzuca blotem, kogo sie nawet nie zna, to chore- uwielbiacie sie znizac do poziomu zerowego, bo tylko ktos jest lepszy od was - wstydzcie sie i wy sie uwazacie za madrych i rozsadnych ludzi, zachowujecie sie jak przekupki na straganie.

Kiedyś bywały tutaj gwiazdy: CarrieBradshaw, Jennifer8787, Rzata-Małgo itd. a teraz? same tempe szczały

wypraszam sobie, sama obrazasz wszystkich bez wyjatku nie podoba mi sie to! tymbardziej ze na tym forum sa osoby z ktorymi mozna normalnie porozmawiac

Jestem tu juz od pewnego czasu i zauwazylam, ze niektorzy sie wysmiewiaja, szydza - jak mozecie?jakim prawem, to jest wolny kraj kazdy ma prawo sie wypowiadac jak chce!!!

Ja często piszę z jakimiś wsiurami które obrażają mnie za moją wiarę i poglądy ale co z tego?Mam usiąść i płakać??Zabolałaby mnie obelga od osoby na poziomie, inteligentnej i mądrzejszej ode mnie A tutaj większość to pustaki więc co piszą mnie nie rusza Olej to i tyle Znajdz sobie kogoś normalnego i z nim dyskutuj Jak pisała LADY LOVE jest tez sporo fajnych ludzi

Kto moglby szczerze i fajnie pogadac, jak prawie kazdy temat to albo sie wysmiewaja z kogos albo obrazaja "bo cos tam" - ludziie!Sorry, ze tak ostro zareagowalam ale dla mnie to jest okropne, ile jest w ludziach frustracji i nienawisci!Kiedy sie obudzicie wreszcie?

droga autorko, taki juz urok tego forum, wiekszosc osob leczy tutaj swoje kompleksy, to osoby z problemami znasz swoja wartosc? to tego sie trzymaj i mniej w dupie opinie innych osob

A nie wiesz ze fajnie jest na anonimowym forum pojechać po kimś?W realu istnieje szansa że w ryj dostaniesz a tutaj?Pełna swoboda Niektorzy dla zasady pisza na przekór innym - ot takie skrzywione hobby

Gość IMO13858
Wypraszam sobie! Ja nie leczę tutaj kompleksów, tylko uzależnienie od Pończoch...cześć Portugalko. :P

Gość IMO13858
Przetrzepywałem czeluści internetu w poszukiwaniu filmiku z Tobą w roli głównej (można powiedzieć, że główne, bo w sumie Ty byłaś tam aktywną stroną). :P

A co ja mam powiedzieć? Non-stop ataki tępych dzid mnożących tutaj swoje tożsamości na pomarańczowo. A pustych jak psia miska i nigdy nie piszących nic wartościowego. Takie typowe małpiatki wychowane pod zlewozmywakiem. I czym tu się przejmować? Nie popieram aborcji - jestem moherem. Nie lubię palikota - jestem katolem. Nie lubię tępych dzid - jestem łysym prawiczkiem. Umiem gotować - jestem babochłopem. Dużo tu siedzę - jestem bezrobotnym na zasiłku. Chwalę JKM - jestem kretynem i ciulem. ...jak sądzicie, jaki jest poziom ludzi którzy w ten sposób myślą?

babeczki mi sie czasem tez nie podoba Twoj styl wypowiedzi, tez potrafisz dorzucic do pieca jak ktos nie zgadza sie z Twoimi pogladami stajesz sie dla tej osoby nie mily i wulgarny

Wiec dlaczego tu jestescie?z tego co czytam to jestescie tu bardzo czaeto?czy to jest jakies uzaleznienie od kafe czy co?

Gość Soshi
To jakie są te objawy pochwy drogi babeczko? Skoro są one na tyle zróżnicowane, że można je przypisać do wielu chorób.

babeczki w kropeczki Hahaha mało z fotela nie zleciałam:D Zdobyłeś już chyba wszystkie niepochlebne tytuły Kiedy bym nie weszła na kafe zawsze jakiś wątek z Tobą w roli głównej:P Zastanawia mnie zawziętość tych tępaków Jakby do ściany mówić:P Ja byłam już moherem, katolem, dewotką, świrusem, półmózgiem, ciemnogrodem,ciulem pomijając wyzwiska

Gość doaj_do_ulubionych
I VICE VERSA

Gość IMO13858
Pończoszko - nie znalazłem...wspomóż kolegę w poszukiwaniach, albo chociaż pokrzep zdjęciem krągłości. :P

Zwróć uwagę, że ja nie zaczynam. Nigdy nie obrażam autorów, staram się być pomocny, wrzucam dużo treści. Nawet w trudnych tematach typu religia czy polityka nie jestem agresywny. To raczej inni od razu skaczą z tekstami typu moher, katol czy inny rydzol. Nie zauważyłaś tego?

dlaczego tu jestem, trafilam tu jak mialam 16 lat, nie pamietam czego szukalam ale znalazlam odpowiedz, zalogowalam sie na czarno i zostalam wchodzilam tu gdy mialam czas, z czystej ciekawosci lub z jakims problemem moj nick ma juz 6 lat, dobija do 7 :D mam sentyment do tego forum

Soshi: Wczoraj był temat o tym i zdiagnozowałem szybciej niż pewna kobieta, która to potwierdziła parę minut później. Objawy mogą być faktycznie podobne do np. bakteryjnej infekcji, ale i tak trzeba iść do lekarza który już rozstrzygnie. Głównie biała, grudkowata wydzielina, suchość i świąd.

Gość 6789
Jak zwykle cenne rady Jestem tu juz od pewnego czasu i zauwazylam, ze niektorzy sie wysmiewiaja, szydza - jak mozecie?jakim prawem, to jest wolny kraj kazdy ma prawo sie wypowiadac jak chce!!!----------------------------------------------- no wlasnie wolny kraj i kazdy ma prawo sie wypowiadac jak chce :D