Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 2, 2011 chciałabym sobie pooglądać bez skakania po tematach, do tej pory widziałam ślicznego kota i słodkiego szczeniaka :) pokażcie swe oblicza ludzie! )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałaBlondynka 0 Napisano Listopad 2, 2011 Ja mam tak trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Soshi Napisano Listopad 2, 2011 Luśka jak tam Ci córa dorasta? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 2, 2011 fajna ta gra dla oczytanych :D czy córka dorasta? raczej już dorosła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawa-tywa 0 Napisano Listopad 2, 2011 Moje niegdys tutaj bylo ale juz minal termin na Voila a nowego nie wstawie bo to nei bylam ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawa-tywa 0 Napisano Listopad 2, 2011 Blondi - Dawnośmy sie nie widziały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach