Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawiarenka latte

LISTOPAD 2011 - POCZĄTEK NOWYCH NAWYKÓW ZYWIENIOWYCH - STARTUJEMY

Polecane posty

Gość kawiarenka latte

dziewczyny! listopad- dopada nas jesienna chandra. Bierzmy sie w garsc. koniec z podjadaniem - wieczory teraz długie więc sprzyjaja sieganiu po jedzenie choćby z nudow. Ja, postanowilam z tym skończyc! Czekam na kompanki!! które chetnie sie dolaczą!! ZAPRASZAM. wszyskie, nawet te niekoniecznie z nadwagą. sama jej nie mam. ale chce zaczac zdrowe odżywianie i troche sportu...

Hej! Dzięki za zaproszenie:) A z jaką wagą startujesz? I ile chciałabyś się pozbyć? Ja chciałabym schudnąć do świąt. Wiadomo: przyjazd rodziny, spotkania itd, chce dobrze wyglądać, jak już pisałam waże 64kg, a chce ważyć 56, jak myślisz uda mi się zgubić tyle w ponad miesiąc??

Gość kawiarenka latte
ja tak jak mowie nie mam nadwagi. 169/ 58kg .. mysle ze dasz rade ! ale musisz sie rozsądnie odżywiać nie drastycznie !

Gość koronka 2011
Witam, jeśli można to chętnie się dołączę. Nadwagi nie mam, udało już mi sie zrzucić pociążowe kilogramy czyli 25 kg. Teraz chciałabym powalczyć o jędrne ciało.

Gość kawiarenka latte
:)) ja złasnie zakupilam balsam termoaktywny firmy perfekta :)

Gość koronka 2011
Ja używam z eveline też termoaktywnego. Choć nieregularnie. Powoli przymierzam się do ćwiczeń z gumami. Wczoraj troche poćwiczyłam i czuje efekty.

Gość kawiarenka latte
tzn????

Gość koronka 2011
ćwiczyłam na pośladki i dzisiaj mam zakwasy

Gość koronka 2011
a ćwiczenia proste. Można je wykonywać leżąc w łóżku i oglądając film

witam wstępuje w wasze szeregi :D listopad jest okropny i nie chce równie okropnie wyglądać !!! kobiety do dzieła ;)

Gość kawiarenka latte
witamy witamy !!!

ja też zamierzam dorzucić ćwiczenia, codziennie po 10-15min. Muszę schudnąć! I to do świąt, nie poddam się! Do dzieła dziewczyny, życzę wszystkim powodzenia, nie dajcie się za nic w świecie! Pokażcie na co was stać:)

Gość koronka 2011
29, zachodniopomorskie

rzeszów-20 no prawie 21 lat ;) o tak w święta będą z nas niezłe dupcie tylko wytrwałości laski !!!!

Gość koronka 2011
ja już najcięższą walke na szczęście mam za sobą. Mój cel to wysportowane ciało na przyszle wakacje. Dam radę

Gość Maja 321
Ja też się dołączę! Jestem już na jednym forum żeby schudnąć w kafeterii. Mam 24 lata i został mi brzuch po ciąży. Walczę z nim od kilku miesięcy i nic!

Gość Maja 321
hej dziewczyny a byłyście kiedyś na forum kobiet starających się o dziecko? Chodzi mi o to, że one mają tam tabelkę w której zamieszczają swoje dni płodne itd a my mogłybyśmy mieć taką tabelkę z naszymi wymiarami w cm żeby każda wiedziała ile zrzucamy obwodu. Może np: Maja321.............03,11,2011................brzuch...87cm Kasia.................. itd itd itd Co wy na to? Oczywiście to tylko propozycja...

Cześć dziewczyny, ja też "zbieram się" (jak pies do jeża) do zmainy nawyków żywieniowych, a głównie odstawienia słodyczy. Chciałabym zrzucić ze 6 kilo. Chyba się przyłączę. W grupie raźniej :)

Gość Maja 321
moją zmorą są też słodycze a ponad to smażone jedzenie...

Gość paulinica
Hej dziewczyny! jesli mozna to i ja sie przylacze:) mam 24 lata i jestem z poznania, chcialabym schudnac 10 kg w 6 miesiecy wlasnie przez zmiane nawykow zywieniowych. myslicie ze dam rade? teraz waze 64kg przy wzroscie 158cm. odstawiam slodycze, fast foody, biale pieczywo... czas zabrac sie za siebie: ))

Gość 24paulinica24
Hej dziewczyny! jesli mozna to i ja sie przylacze:) mam 24 lata i jestem z poznania, chcialabym schudnac 10 kg w 6 miesiecy wlasnie przez zmiane nawykow zywieniowych. myslicie ze dam rade? teraz waze 64kg przy wzroscie 158cm. odstawiam slodycze, fast foody, biale pieczywo... czas zabrac sie za siebie: ))

ja na razie nie podam moich wymiarów bo mi przyrząd zaginął ;/ 163cm/53 kg - o zgrozo. definitywnie biorę się za siebie. udaję że jestem na diecie a tak na prawdę na niej nie jestem. BASTA !!