Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedys___atrakcyjna_________

Jakie kobiety podobają się facetom? Jaki styl ubierania?

Polecane posty

Witajcie. Mam 163 cm wzrostu, włosy naturalnego koloru, tzn takie kasztanowe, lekko za ramiona, piwne oczy. Waga - 51-52kg. Jak się ubierać, by być uznaną za atrakcyjną? Jakieś trzy lata temu nosiłam kozaczki, krótkie czarne kurtki (tzn takie do pasa), byłam chudsza z 2-3 kg, nosiłam jakieś czarne, ale z lakierowanego tworzywa torebki i oglądali się za mną ;) Zawsze nosiłam buty na obcasie, nie nosiłam spodni rurek (zwężanych w nogawkach - dla niekumatych facetów). Ale wydaje mi się, że był to styl tandetny (ale mojemu facetowi się podobało ;) ) Teraz kozaków jeszcze nie noszę, ale nie noszę też półbutów ani butów na obcasie. Noszę sportowe, czarne skórzane buty, całkowicie płaskie. Kurtki podobne, torebkę o kolorze camel, spodnie rurki. Mam wrażenie, że faceci za mną się nie oglądają już. Zastanawiam się, co jest przyczyną. A może przyczyna tkwi po prostu w braku uśmiechu czy czegoś? Młoda jestem, więc o wiek nie chodzi.

Gość juz nie jestem czarnym nickiem
takie jak ja :classic_cool: moge Ci dać lekcje za opłatą :D

z punktu widzenia męskiego to im wyższy obcas i więcej plastiku to tym bardziej się gapią :P :classic_cool: 🖐️ tylko nie przegnij z obwieszaniem :P

Gość kwartnik
ponieważ co druga tak wygląda

Ale co wg Was najbardziej wpłynęło na zmianę? To, że nie noszę butów na obcasie?

wloz spodnice do kolanka, modne buty na obcasie, rajstopy, zamiast kurtki, dopasowany plaszczyk za biodro, przewies przez ramie fajna torbe. naturalny kolar wlosow to pasuje jedynie w bardzo mlodym wieku, pozniej wyglada sie szaro-buro na twarzy

to że zamieniłaś wszystkie seksowne punkty jakie miałaś na strój chłopczycy czego więc sięspodziewasz - stałaś się szarą mychą to i nie ma na co patrzeć ;) 🖐️

Ta z ostatniego zdjęcie obrzydliwa jest jak dla mnie :/ To podoba się facetom?

Gość kwartnik
celowo takie fotki tu pokazują aby się pośmiać :)

Gość qvitchow x2
nie, my lubimy laski w tenisowkach , dzwonach i plaszczach do ziemi :-o :-o

Poważnie pytam :) Jakie spodnie wolicie u kobiet: rurki, proste nogawki czy rozszerzane? Jakie kurtki: płaszczyki (jakich pełno teraz, więc pewnie wiecie, o jakie chodzi) czy kurtki? Paznokcie pomalowane na czerwono? Buty na obcasie?

moze wstaw fotke to ci powiem czy warto kase wywalac bo moze i tak nic nie zmienisz...

Myślę, że nie jest ze mną tak źle :) Ale chciałabym czuć się tak naprawdę sama dla siebie atrakcyjna i czuję, że ostatnio mało kupowałam sobie ubrań itd. Więc zastanawiam się w czym wg Was kobiety wyglądają atrakcyjnie ;) Fotki nie wkleję ;)

Gość pershing s20 uSSR
przeciez wiadomo ze wszystko co opina cialo + obcasy jest meeeeeega za.....e a wszystko workowate porozciagane obszerne niedopasowane odstające +tenisowki, plaskie = meeeeeega niekobiece; czyli, leginy, pomalowane paznokiety, opinajace spodnice, odsloniete nogi buty na obcasie(jakikolwiek styl ale na obcasie) jest ++++++ , reszta ----------

Gość kwartnik
ale sprawa jest bardzo prosta, oczywiście że w sukience lub spódnicy do kolan , rajstopy nadal modne są w kolorze cielistym i ubrania również w kolorze cielistym, również beż , a poza tym teraz na jesieni aby nie upodabniać się do kocic, które wieczorami są szare unikaj kolorów ciemnych, baw się kolorami tęczy i łącz kolory , każdy się zatrzyma i popatrzy w Twoje oczy :)

Gość joyjoyjoy
Hm fajny temat, też mam z tym problem, jestem wysoka i szczupła waże niecałe 60 kilo, od czasu do czasu noszę obcasy ale zawsze ubrana jestem w dopasowane ubrania ale jakoś niespecjalnie zauważam żebym wywoływała szybsze bibie serca u mężczyzn ;-) więc nie wiem w czym tkwi szkopuł :-o