Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Verdis

czy któraś z was zaszła w ciąże

Polecane posty

Gość Verdis

w 1 dzień po zakończonej miesiączce?

Gość fioletowe króliczki
to mało prawdopodobne w ciazę można zajśc 3 dni przed owulacją i 3 po owulacji dni po okresie ją nie płodne

Gość alalalalalalalalala
a ty choć trocę wiesz o dniach płodnych i kalendarzyku ogóle? bo według mnie to nie możliwe

Gość alalalalalalalalala
a tak w ogóle to czemu pytasz?

Gość adnka'
oj widzę Panie mądralińskie a słyszałyście o tym, że owulacja może się przesunąć? zwłaszcza przy krótkim cyklu? moja teściowa np. zaszła w 1 dzień po miesiączce chociaż przyznaję, że to raczej mało prawdopodobne, nie mniej jednak nie jest to niemożliwe

Ja zaszłam 6dni po miesiączce przy moich dłuuugich cyklach(40dniowych)tak że widzisz wszystko jest możliwe.

Gość Verdis
możliwe czy niemożliwe, wiem że były czasem takie przypadki... ja teraz jestem w takiej sytuacji dlatego sie pytam.. wiem że kalendarzyk pokazuje dni niepłodne ale nigdy nie ma 100% pewności. Ja mam cykle 29/30 dniowe a to był 7 dzień cyklu, dlatego nie wiem narazie czego sie spodziwać

Moze napisze tak. Raczej malo prawdopodbne, ale plemniki moga zyc nawet 5 dob przy dobrych warunkach. Wiec jesli owu ma byc w 11 - 12 dc ( tak jest przy 25-26 dniowych cyklach) to te plemniki moga przezyc i wtedy mozna zajsc w ciaze. Rzadko sie zdarza, by owu bylo juz 7 dc.

Gość Verdis
Wiem dlatego sie tak nie stresuje tylko pytam czy mogła zajść taka możliwość. Ale cuda się zdarzają ;)

Gość Verdis
i wiem co to są dni płodne i niepłodne

Gość Jak dla mnie tooooooooooo
20:52 [zgłoś do usunięcia] adnka' oj widzę Panie mądralińskie a słyszałyście o tym, że owulacja może się przesunąć? zwłaszcza przy krótkim cyklu? moja teściowa np. zaszła w 1 dzień po miesiączce chociaż przyznaję, że to raczej mało prawdopodobne, nie mniej jednak nie jest to niemożliwe Twoja tesciowa wspolzyla dzien po miesiaczce a do zaplodnienia moglo dojsc pozniej bo plemniki moga w dogodnych warunkach "przeczekac" na jajeczko nawet do 72h. Dlatego dni przed owu nazywane sa wzglednie plodnymi bo istnieje ryzyko ze owu sie przesunie i dojdzie do zaplodnienia....

Gość Verdis
to widzę że wszystko jest możliwe ... zrobię test w dzień przewidzianej @ i to będzie najpewniejsze

Gość Jak dla mnie tooooooooooo
zamiast sikanca zrob bete w dniu spodziewanej @ i bedziesz miala wtedy 100% pewnosci....

Gość hm55
Ja zaszłam w ciąże dzień po miesiączce,7 dzień cyklu!!! Cykle mam krótkie co 25,26 dni!!!

Gość Verdis
a test nie daje takiej pewności? do @ mam 4 dni wiec gdybym teraz zrobila test to powinien byc prawdopodobny.

Gość Verdis
no właśnie u mnie też był to 7 dzień cyklu tylko że ja mam nieco dłuższe cykle jak już wcześniej pisałam ..