Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _mam juz tego dosyc.

Gdzie są ambitne kobiety? Dałem się nabrać jak dziecko...

Polecane posty

Gość Od autora wątku
Nie wiem czy dostajecie punkty wymieniane na nagrody za pisanie o czymś prowokacja, ale pewnie tak. Bo to straszna strata czasu tak klepać w kółko to samo. Nie mam ochoty się spierać, więc tylko powiem Wam szczerze, że nie była to żadna prowokacja ani nic w tym stylu. Kto chciał to przeczytał. Dziękuję za wczorajsze sensowne wypowiedzi. Czy jak ktoś składnie pisze i dzieli tekst na akapity to od razu prowokacja? Skoro Wam tak zależy to zgłaszam temat do usunięcia. Macie jak chcieliście, lepiej Wam teraz jest? Nie zrozumiem nigdy jak to może Was dowartościowywać lub podniecać.

Mam nadzieję że gdzieś te punkty będę mogła wymienić na nowy toster;-) brzmiało jak prowokacja napisana przez osobę która właśnie takie punkty zbiera. Jeśli naprawdę nie to mam nadzieję że ta dziewczyna jest śliczna i na tyle interesujaca że się w niej zakochales inaczej sam sobie jesteś winien.

Gość piękna latino
Szkoda, że usuwasz, widocznie masz za słaby charakter by nie przejmować się docinkami o prowo i rozmawiać tylko z tymi, którzy Cię rozumieją :)